keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kulttuuri ja oikeus toisensa poissulkevia

Culture and the justice are mutually exclusive
Religion is not an indication of intelligence
The guard of culture protects primarily silliness


Man is intelligent only in that very moment when he thinks new things,
or he thinks things in to new relations.

Uskontojen ja kulttuurien kivijalkana on ihmisen eläimellisyys.
On mahdotonta, että kulttuuri tai uskonto olisi älykkään ihmisen luomus.
Jokainen kulttuurin/uskonnon suojelija suojelee ensisijaisesti typeryyttä.

Missä uskotaan kulttuuriin siellä ei oikeutta näy.
Uskonto ja kulttuuri estävät ihmiseltä oikeudentunnon.
Myös ideologia (kuten suvaitsevaisuus) tappaa jopa tuomarilta moraalin
ja oikeudenmukaisuuden niin Suomessa kuin oikeussalissakin.
Vihevassarikukkahattuakat julistavat, etteivät he missään tapauksessa halua impivaaralaisuutta takaisin: Mutta! Nuo typerät akat vaativat etnisiä ryhmiä ja maahanmuuttajia elämään jopa kivikautista kulttuuria.
Mono- tai monikulttuurisuuden vaatiminen on kiistaton todistus ihmisen älyttömyydestä. Sillä älykkyydellä ei ole kainalosauvoja. Vain älyvammaiset voivat vaatia ihmistä elämään tapojen mukaan ja olla vähät välittämättä älyllisen elämän tuomasta elämänonnesta.
Mokuttajat (monikulttuurisuuden puolustajat) julistavat,
että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia, joka on sokeutta:
Tiede, 27.2. 2016: Kun kulttuuri sairastaa

Mokuttajat eivät näe minkäänlaisia arvoja missään; Mokuttaminen perustuu arvosokeudelle. Mokuttajien mukaan kulttuurin/uskonnon ja tekojen välillä ei voi olla minkäänlaista yhteyttä. Tuohon arvosokeuteen perustuu mokuttajien suurin hokemakin; Sillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, joka voidaan yhtä hyvin sanoa muistakin kulttuureista:

Ei mitään tekemistä romanikulttuurin kanssa
IS, 25.3. 2015: Vaikuttiko romanitausta naisen sieppaajan tuomioon?
Oikeusoppineet eri mieltä asiasta

IS, 23.3. 2015: Kommentti: Pääsi vähemmällä kuin uhrinsa

/PÄIVITYS
HS, 26.3. 2015: Romanijärjestöjen mukaan rikoksella ei ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa - Tästä huomataan, että mikään kulttuuri ei voi aiheuttaa ihmiselle minkäänlaista pahaa oloa -- paitsi tietysti suomalaisuus. Suosittelen, että suomalaiset rikolliset aivopestään joko romaneiksi tai muslimeiksi, jolloin he eivät sen jälkeen voi ainakaan olla vaaraksi muslimeille eikä romaneille.
PÄIVITYS/

Jos romaneille, muslimeille tai mille tahansa uskonnolliselle/kulttuurisille ryhmälle annettaisiin täysi oikeus elää arvojensa mukaan, niin seurauksena olisi vääjäämättä naisen täysi alistaminen pelkäksi eläimeksi. Tämä koskee yhtä lailla myös suvaitsevaisia. Suvaitsevaisethan tunnetaan siitä, että he eivät välitä mitään islamin ja vaikkapa romanien naisia alistavasta kulttuurista, vaan jopa vaativat, että liehujien tulee saada elää myös täällä Suomessa sillä tavalla, joka sai heidät pakenemaan sitä elämäntapaansa tänne.

Kirjoitin reilu viikko sitten, 15.3. 2015: Suomen laki ja monikulttuurisuus
Lupa monikulttuurisuuteen on yhtä kuin lupa rikollisuuteen
Suvaitsevaiset yllyttävät ihmisiä rikollisiksi joka kerta,
kun he haluavat ihmisten elävän oman kulttuurinsa mukaan.Kaikki, mikä on sanottu islamista, pätee yhtä lailla jokaiseen kulttuuriin/uskontoon. Jokainen kulttuuri ja jokainen uskonto haluaa ensisijaisesti alistaa naisia, koska kulttuurissa on aina kyse eläimellisyydestä, eli vahvemman voimasta.
Uskonnon ja kulttuurin perusta on epätasa-arvo, joka perustuu fyysiselle voimalle ja miekan kalistelulle. Mikään kulttuuri ei ole alkujaan älyllinen; Älyllä ei yksinkertaisesti voida luoda uskontoa tai kulttuuria.
Älykäs ihminen ei ole minkään ideologian noudattaja. Sillä jokainen älykäs ymmärtää, että hän on älykäs vain silloin ja siinä, kun hän ajattelee asioita uudella tavalla - tai ajattelee aivan uusia asioita. Tästä huomataan, että uskonnot ja kulttuurit ovat älyn vastaisia. Uskonnollinen ja kulttuurinen elämä on rikos ihmisyyttä vastaan.
Suomalaisuus eli impivaaralaisuus on ollut syntymästään saakka älykkyyttä. Sillä kun ensimmäiset ihmiset tulivat tänne Pohjolaan heti jääkauden jään vedäytyttyä Jäämerelle, niin ihmiset eivät yksinkertaisesti olisi voineet elää täällä, jos he olisivat pitäneet sukupuolet toisistaan erillään.
En tiedä teistä muista, mutta minulla on kokemusta pakkasesta. Ja minulla on riittävästi älyä, että voin kuvitella Pohjolaan ajan, jolloin täällä ei ollut sähkölämmitystä, vaan ihmiset joutuivat pakkasilla painautumaan tosiaan vasten.
Jos silloin täällä olisi naiset eristetty samalla tavalla, miten naiset eristetään lämpimissä maissa, niin miehet olisivat tökkineet mulkkuaan korkeintaan lahopökkelöön, koska naiset olisivat jo ekana talvena kuolleet pakkaseen. Vai eikö kukaan muu ole ihmetellyt, miksi Suomessa naisia ei pakoteta säkkiin, vaikka säkkiin puettu ja alaston nainen ovat samanarvoisia?
Siksikö mokuttajat vaativat musliminaisille omia uintivuoroja ja omia bodysalivuoroja, koska säkkiin puettu nainen on ylivertainen arvoiltaan, jonka arvon kyseenalaistaminen saisi mokuttajan tuntemaan itsensä saastaiseksi (rasistiksi, suom. huom.), koska se sanotaan mokuttajien uskontunnustuksessa?

Kuukkeli: Nainen on uskonnoissa miehen alapuolella
Ehkä suomalaisten tavat todellakin juontavat juurensa jopa Jääkauden aikaan saakka, jolloin ei olisi ollut mitään mieltä pitää naisia saastaisina; Suomalainen tosimies joutui jo tuhansia vuosia sitten olemaan naisensa kanssa sykerössä myös silloin, kun naiselta tuli verta alapäästään.
Oi niitä ankaria aikoja, jolloin luotiin pohja suomalaiselle hyvinvoinnille, jota nyt kelpaa jakaa ilmaiseksi koko maailmalle. Sen sijaan lämpimissä maissa miehenpuolikkaat täysin älyttöminä julistivat naisen saastaiseksi.... Possu, 20.3. 2015: Seksiin liittyvä tekopyhyys ja valehtelu verisistä lakanoista järkyttävät ”Elinaa”

Lämpimissä olosuhteissa ihmisten ei tarvitse lainkaan ajatella. Hyvin ankarat olosuhteet saavat ihmiset ajattelemaan. Esimerkiksi juutalaiset kokivat erittäin kovia aikoja, kun he joutuivat elämään Babyloniassa miekkavallan alaisuudessa. Sen sijaan vallankäyttäjien ei tarvitse ajatella, koska voima on aina vailla järkeä. Pään sisällä ei ole lihaksia.

Suvaitsevaisuus on valtion väkivaltakoneiston suojeluksessa, ja siksi suvaitsevaisuus ei voi perustua älykkyyteen. Suvaitsevaisten älyttömyys nähdään siitäkin, että he eivät tajua etnisten ryhmien ja kulttuurien takapajuisuutta, ja juuri siksi suvaitsevaiset ja muut mokuttajat pystyvät hokemaan hysteeristä pelkoaan impivaaralaisuutta kohtaan.

Blogi, 27.05. 2014: Suomalaisten suurten kallojen syy selitetty
Blogi, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho
Blogi, 01.02. 2011: Looginen suomenkieli
US-blogi, 20.11. 2011: Naisen alistettu asema uskonnoissa johtuu

Ei kommentteja: