perjantai 27. maaliskuuta 2015

Miten rikollisuus poistetaan maailmasta

How crime can be removed from the world?
Poliittinen suvaitsevaisuustiede on keksinyt lopullisen keinon, jolla kaikenlainen rikollisuus voidaan helposti poistaa maailmasta: Aivopestään lapset joko muslimeiksi tai romaneiksi, niin sen jälkeen lapset eivät edes aikuiseksi kasvettuaan pysty minkäänlaiseen pahan tekoon.

Poliitikot, suvikset ja mokuttajat ovat jo 10 vuotta hokeneet, ettei mikään rikoksen laji voi millään tavoin liittyä islamiin. Samoin romanikulttuurikaan ei voi aiheuttaa romaneille minkäänlaista pahaa oloa. Kaikki, mitä muslimit ja romanit tekevät, on täysin puhdasta ja voidaan jopa sanoa, että muslimien ja romanien kaikki teot ja tekemiset ovat jumalallisuutta parhaimmillaan. Minkäänlainen inhimillisyys ei voi tahrata romaneita eikä muslimeja.

Kun sekä romanit että muslmit julistavat kulttuurinsa iolevan täysin viaton ja puhdas, ja kun vihervassarisuvakkimokuttajat poliitikkoineen julistavat, eteti islam tai romanikulttuuri voi aiheuttaa mitäänpahaa, niin silloin romanien ja muslmien on mahdotonta kehittää kulttuuriaan ja yrittää thdä niistä itsetilitystä.

Sen sijaan nuo tahot jatkuvasti hokevat, miten suomalaisuus on syyllinen lähes joka ikiseen pahuuteen, mukan lukien romani- ja muslimikulttuurien kritisointi. Sehän onkin kaikkein pahin mahdollinen rikos esittää kritiikkiä noista kulttuureista.

HS, 26.3. 2015: Romanijärjestöjen mukaan rikoksella ei ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa
Kuukkeli: Nothing to do with Islam
Kuukkeli: Ei mitään tekemistä islamin kanssa

Blogi, 25.3. 2015: Kulttuuri ja oikeus toisensa poissulkevia
Possu, 26.3. 2015: Kammottava neuvo tulijoille: Olkaa ihmisiksi

Ei kommentteja: