sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Suomen laki ja monikulttuurisuus

Lupa monikulttuurisuuteen on yhtä kuin lupa rikollisuuteen
Suvaitsevaiset yllyttävät maahanmuuttajia rikollisiksi joka kerta,
kun he haluavat maahanmuuttajien elävän oman kulttuurinsa mukaan.


Suomen lakikokoelman ovat säätäneet suomalaiset. Se on suomalaisuus, josta suomalainen oikeuskäytäntö on noussut. Suomalaisuus ei ole laittomuutta, eikä ole rikollista elää suomalaisena Suomessa. Ei ole väärin sanoa, että Suomen laki ja suomalaisuus ovat yhtä.
Ei ole väärin sanoa, että islamilaisen valtion lait johtuvat islamistisesta kulttuurista. Kiinan valtion lait johtuvat kiinalaisuudesta. Kaikkien valtioiden lait johtuvat niissä elävien ihmisten omaksumasta kulttuurista, tavasta elää. Tämä fakta ensinnä.
Toiseksi tulee se fakta, että kaikilla valtioilla on erilainen laki; Ei ole kahtakaan valtioita, joiden lait olisivat yksi yhteen. Tästä seuraa kolmas fakta; Otetaan mikä tahansa valtio, niin sen lakien mukaan eläminen johtaisi hyvin nopeasti rikokseen Suomessa. Edellä oleva on kiistaton fakta johtuen juuri siitä, että kaikilla valtioilla on suvereeni oikeus omien lakien säätämiseen. Edes EU ei ole vielä voinut yhtenäistää Euroopan Unionin valtioiden kaikkia lakeja.

Mitä siis tulee monikulttuurisuuteen Suomessa, niin muiden kulttuurien harjoittaminen täällä johtaa vääjäämättä rikokseen, koska kaikki muut kulttuurit omaavat enemmän tai vähemmän erilaisen oikeuskäsityksen verrattuna suomalaisuuteen.
Mielestäni ihminen on lapsellisen hyväuskoinen, jos hän hyväksyy tai  jopa haluaa maahanmuuttajien elävän Suomessa kotimaidensa kulttuurien mukaisesti, koska se vaatisi, että heille pitää antaa lupa elää oman oikeuskäsityksensä mukaan myös. Sillä ihmisen kulttuuria ei voida erottaa hänen oikeuskäsityksestään, koska se on ihmisen kulttuuri, joka määrittää sen, mitä hän pitää laillisena ja hyväksyttävänä.
Laillisuuden vaatiminen Suomessa on vaatimus elää suomalaisena.

Muslimien kulttuurin vaatimukset naiskäyttäytymiselle: Ihanteellinen nainen

Maahanmuuttajien raiskauksille on olemassa hyvin yksinkertainen ja järkeenkäypä syy, jota ei tietystikään voi hyväksyä sellainen, joka elää tunteidensa vietävinä:
Maahanmuuttajien kulttuuri antaa luvan raiskauksiin.

Breitbart, 10.3. 2015: SAUDI COURT SENTENCES GANG RAPE VICTIM TO 200 LASHES AND CUSTODIAL SENTENCE -- Samaahan tapahtuu jo Suomessakin; Uhri on syyllinen ja tekijöitä ymmärretään...
IL, 14.3. 2015: Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero
MuroBBS: Kulttuurin rikastuminen
JW, 27.4. 2012: Nicolai Sennels: Report from the therapy room:
Why are Muslims more violent and criminal?


Muslimikulttuuri ei tunne käsitettä raiskaus
Raiskaustilastoissa ei näy muslimimaita, koska muslimimaiden islamilaiseen kulttuuriin perustuva laki antaa muslimeille oikeuden ottaa naiset väkisin. Esimerkiksi muslimit eivät raiskaa kotonaan, joten siksi feministien mukaan raiskaustilastot valehtelevat, koska niissä ei ole suomalaisten miesten kotona tekemiä raiskauksia. Ruotsi sen sijaan pärjää erittäin hyvin raiskauksissa, joka tietysti johtuu pohjoismaalaisesta geeniperimästä.

Tässä on hauska uutinen Ruotsista. Ruotsalaisia järkyttää vierasperäinen eläin, mutta he rakastavat vierasperäisiä ihmisiä, joiden käytös on myös Ruotsin alkuperäiskansaa tuhoavaa:
MTV, 11.3. 2015: Monnit järkyttävät Örebrota – ruotsalainen soramonttu eristetty
IL, 10.3. 2015: Dagens Nyheter: Asuinalueiden eriytyminen vahvistuu Ruotsissa
YLE, 16.12. 2014: Näkökulma: Nykyfeminismistä on solidaarisuus kaukana
US-blogi, 5.3. 2015: Maahanmuutto ei olekaan paikannut Ruotsin ikärakennetta!

Jostain kumman syystä maahanmuuttajat eivät ole iloisia kotimaissaan, ja siksi he tulevat Länteen. Mutta mutta. Tultuaan Länteen, he haluavat muuttaa Lännen kulttuurin omaksi kulttuurikseen, jotta he jälleen olisivat surullisia... Muslimit ovat iloisia vain ei-islamistissa maissa. Ja he syyttävät länsimaita siitä. Mitä vanhempi kulttuuri sitä lähempänä se on apinaa.
Youtube, 15.3. 2015: Islam Australia things that offend muslims by great aussie patriot

Ei kommentteja: