tiistai 3. maaliskuuta 2015

Valistuksen aikakausi peruttu

Valistuksen aikakausi olikin näköjään täysin tarpeeton.

Suomen valtio kutsuu sellaista uskontoa sivistyneeksi, jonka piirin ei vielä ole edes tullut yhtään uskonnon uudistajaa. Mokuttajien mukaan muslimien on turha edes odottaa omaa messiastaan, Mahdia, koska sellainen ei kuitenkaan voisi sivistää muslimeja, sillä mokutuspolitiikan mukaan islam on jo maailmankaikkeuden täydellisin uskonto, joka ei millään tavalla voi tehdä mitään väärää.

Sunnit ja shiiat tappelevat keskenään, mutta sekään ei millään tavalla liity islamiin, koska islam on sivistystä, joka pitää hyväksyä sellaisenaan...

Islamin lukemin kansalle on samaa, jos YLE:n opetusohjelmissa opetettaisiin litteän maan teoriaa totuutena. Tiede, 27.2. 2015: Kun kulttuuri sairastaa

Ei ole mitään muuta kuin mielipuolista opettaa kansalle jotain huonoa oppia, kun saatavilla on hyvääkin tietoa. Hyväksyn sen, että koulussa kerrotaan vaikkapa keskiaikaisesta maailmankuvasta, (että silloin opetettiin maakeskistä kaikkeutta, kun ei muusta oikein tiedetty), -- mutta sitä opetaan historiatietona, ei totuutena.
YLE kanssamokuttajineen taas väittää, että islam on yhtä
hyvää sivistystä kuin vaikka valistuksella tislattu kristinusko.

Kannattaisi varmaan nimetä valituksen aikakausi jollakin kuvaamammalla nimellä, koska valistusta ei näköjään tarvita (uskovaisen) ihmisen sivistämisessä, sillä uskonnot ovat kuulemma kaikki yhtä hyviä, mutta jostain syystä toiset uskonnot tarvitsevat positiivista diskriminointia, jotta niiden ei tarvitse sivistyä.

Blogi, 3.3. 2015: Lopultakin Varhais-Keskiaika on sivistetty


Ei kommentteja: