perjantai 10. huhtikuuta 2015

Retroluokkayhteiskunta tulee oletko valmis

Vain yhtenäiskultuurissa (monokulttuurissa) olisi realistinen mahdollisuus tavoitella luokatonta yhteiskuntaa, mutta se olisi siinäkin tapauksessa ikuisuusprojekti, josta ei milloinkaan voisi tulla totta. Luokkayhteiskunta on aina keskuudessamme, joko retrona tai uutena.

Kaikki kiertää. On totuus, että jokainen uusi sukupolvi haikailee vanhoja aikoja takaisin. Joka himputin aikakaudessa on jokin retroilu meneillään. Nyt kuuskytluku on muotia, jota se ei totisesti ollut kuuskytluvulla: Olen itse vuosimallia 1950. Mutta. En ole tähän mennessä halunnut mitään poliittista retroa takaisin. Ymmärrän tosin erittäin hyvin sen, että ihmiskunnassa on vamasti miljardeittain ihmistyyppejä, jotka ovat erilaisia kuin minä. Itse haikailen niitä aikoja takaisin, jolloin laulutaito oli arvossaan. Minun lapsuudessa ja nuoruudessa radiosta kuultiin vain sellaisia laulajia, joilla oli laulussa 10. Ja he lauloivat lauluja, joissa oli pää sekä häntä.

En pysty millään tavoin arvostamaan mitään näitä nykyisiä hoilotuksia, joissa hirveällä porulla vollotetaan yhtä ja samaa sanaa tai hokemaa. Edellä mainittuun tyyliin kuuluu myös se euroviisuksi valittu kipale, jota kailottaa Pertti Kurikan Nimipäivät.

Blogi, 12. 1. 2015: Koskaan et muuttua saa

Meillä oli eilen vaalipaneeli. Yksi ehdokkaista sanoi, että hän tilaa laatuviininsä Espanjasta, koska sellainen tyyli kuuluu hänen sosioekonenomiseen luokkaansa. Kyseessä on sellaisen puolueen ehdokas, joka julkisesti sanoo vihaavansa luokkayhteiskuntaa sekä impivaaraa, mutta eri yhteyksissä siitä puolueesta saa kuvan, että se puolue ehdoitta kannattaa maahanmuuttajien kivikautisia tapoja. Kyseessä on siis Vihreiden kansanedustajaehdokas nro 78.

Olin itse takahuoneessa, kun hän kysyttäessä kertoi omasta alkoholin käytöstään, mutta paikalla oli riittävästi väkeä, joiden kertomukset todistivat minulle yhteneväisesti, että Vihreät kannattavat luokkayhteiskuntaa.
En syytä ketään siitä, että ihmiset tahattomasti toistavat historiaa. Historiaa toistetaan, koska se on luonnonlaki. Maailmankaikkeudessa kaikki kiertää. Kaikki asiat toistetaan, mutta mikään ei toistu samanlaisena.

Kehitys ei koskaan voi olla lineaarista, suoraviivaista edistystä. Kehitys on pikemminkin kuin avautuva spiraali, joka toistaa edellisen kierroksen tapahtumat, mutta lisäten joka kierroksella omat lisukkeensa soppaan. Nyt aika on kiertynyt siihen pisteeseen, jossa luokkayhteiskunnaksi sanottu asiaintila palaa takaisin.

Luokkayhteiskunnan paluulta eivät välty kuin kaikkein älykkäimmät ihmiset. Vähän tyhmät ihmiset eivät edes ymmärrä sitä, että he toistavat kaiken sen, mitä on aiemmin tehty.

Ei siinä ole mitään pahaa, että soittaa viiskytluvun musiikkia. Mutta se alkaa olla pahaa, jos itse yrittää laulaa sitä ilman 10:n lauluääntä.

Ei se ole mitään pahaa, että puhuu luokkayhteiskunnasta tai sen paluusta .... mutta se on jo pahuutta, jos itse toteuttaa luokkayhteiskuntaa samaan aikaan, kun julistaa luokkayhteiskunnan olleen historian erehdys.

Itse kannatan lämpimästi monokulttuuriluokkayhteiskuntaa, koska ymmärrän täysin, että ihmiset ovat yhdenkin kulttuurin sisällä laadultaan riittävän erilaisia. Sen sijaan en hyväksy kulttuurien sekoittamista, koska kulttuurien sekoittaminen johtaa aina kehityksen taantumiseen, koska kulttuurit eivät sekoitu koskaan niin kuin suvaitsevaiset luulevat. Kulttuurien korkein monikulttuurisuusaste on siirtokuntalaisuus,eli ns no-go-alue. No-go-aleiden lisääntyminen johtaa ajan myötä niiden yhdistymiseen ja aivan toisenlaisen valtion muodostumiseen kuin mitä mokuttajat itse olivat suunnitelleet.

Ihmisten kulttuurit poikkeavat suuresti toisistaan. Minulle se sopii, kun Vihreän puolueen ehdokas sanoo, että hän kuuluu sosioekononomiseen luokkaan, jolla on tapana tilalta laatuviiniä Espanjasta. Mutta sitä en hyväksy, että Vihreät puolueena on ehdottomasti ilmoittanut olevansa luokkayhteiskunnan vihollinen, vaikka Vihreät kannattavat monikulttuurisuutta.
Monikulttuurisuus ja luokkayhteiskunta ovat toistensa synonyymeja.
On mahdotonta, että yhteiskunta voisi olla luokaton, jos sen perusideana on monikulttuurisuus. Monikulttuurisuuden kannattajat ovat juuri niitä, jotka haluavat kaikkein räikeintä yhteiskuntaluokkien eroavuuksia. Monikulttuurisuus luo superluokkayhteiskunnan:
Impivaaralaisessa Suomessa ei ollut Vihreitä, jotka tilailivat laatuviinojaan Espanjasta.

Vain typerykset vollottavat luokkayhteiskunnan paluuta vastaan
Ymmärrän sen, että edes luokkayhteiskunta ei voi olla mikään ainutkertainen ilmiö ihmiskunnan historiassa. Olisihan se mieletöntä vastustaa muitakin retroiluja, tai väittää, että kaikki muu voi retroilla, mutta luokkayhteiskunta ei voi (Vihreiden ja muiden suvakkien toilailussa on jotakin samaa kuin siinä, kun rikkaat (poliitikot, lääkärit, papit, köyhät sun muut semmoset hulivilit) väittävät, että kaikkeen muuhun voi jäädä riippuvaiseksi paitsi rahaan).

Iloitkaa luokkayhteiskunnasta, koska se on retroa
Joko kaikki kiertää, tai sitten kaikki on lineaarista. Jos yksikin asia kaikkeudessa kiertää, niin silloin jopa itse kaikkeus on syklinen; Me elämme retrokaikkeudessa. Kaikkeus ei ole poikkeus, eikä vasiten luokkayhteiskunta ole poikkeus retroilusta.
Koska täysin selvästi kaikki kiertää, niin silloin luokkayhteiskunta pitää ottaa yhtä suurella ilolla vastaan kuin mikä tahansa muukin retroilu.

Minusta on erittäin typerää sanoa, että luokkayhteiskuntaa ei voi hyväksyä, jos itse haluaa kuulua johonkin luokkaan, tai haluaa maahan monikulttuurisuutta. Onhan se vallan typerää uskoa, että kaikki kulttuurit kuuluisivat oletusarvoisesti samaan luokkaan. Mitä helevatan järkeä ylipäätään on julistaa monikulttuurisuutta, jos uskoo, että kaikki kulttuurit ovat samalla luokalla? Johan sen näkee otsaluullaankin, että islam ja romani-kulttuuri ovat jääneet apukoulun luokalle.....

Luokattoman yhteiskunnan vaatiminen on järkevää vain silloin, kun vaatii kaikkia kuulumaan samaan kulttuuriin.

Suomi on aina ollut luokkayhteiskunta. Mutta. Suomesta tulee täysin luokaton yhteiskunta sanan varsinaisessa merkityksessä, jos Suomi muutetaan monikulttuuriseksi, koska silloin Suomeen tulee retrokivikausi.

Ei kommentteja: