tiistai 28. heinäkuuta 2015

Miksi Soini ei lausu vuorosanoja

Suomen epäonnistuminen voi olla tuloillaan:
YLE, 16.10.2010: Merkel: Monikulttuurinen Saksa on epäonnistunut

Kun Olli Immonen runoili uuteen muotoonsa tuon kaikkien tietämän ajattelunsa, jonka taistelu-sanaa hän ei yön väsymyksensä hetkellä huomannut kääntää arabiaksi, niin suvakkivassariviherpiipertäjät (svvp) olivat sitä mieltä, että hänen olisi pitänyt harkita sanojaan - ja ainakin odottaa jonkin aikaa ennen kuin klikkaisi sen helmensä maailman tallottavaksi. Mutta!

Samaa harkintakykyä ei vaadita Soinilta, vaan Timo Soinin olisi heti pitänyt huutaa kovalla äänellä hänelle valmiiksi kirjoitetut vuorosanat viherpiipertäjien korviin, vaikka svvp:eet ovat jo itse huutaneet julki ne vuorosanat, joita he haluavat Soinin suusta kuulla.

Loka-Laitiselta hyvä juttu toimittajien luuloista:
IL, Laitinen, 28.7. 2015: Ilo lukea Hesaria

Olisi oikein ja kohtuullista, että suvakit sanoisivat Soinille: "Harkitse nyt vielä, mitä aiot Immosen jihad-jutusta sanoa, ettet joudu katumaan sanojasi." Mutta kun ei. Soinille ei haluta antaa harkinta-aikaa, koska hänen poliittiset vastustajansa haluavat kaiken vallan itselleen ja sen tavoitteen mukaisesti jokainen puolueuskovainen käy taistelua kaikkia muita vastaan.

Svvp:eet eivät vaadi vähempää kuin kuulla Soinin suusta sen, mitä mieltä he itse ovat PerusS.stä. Jotenkin svvp:eiden vaatimuksista paistaa epäloogisuus, joka ei voi olla lähtöisin älykkyydestä, vaan hormoneista. Olisin nimittäin itse hyvin epälooginen, jos sanoisin, että ihminen voi tuottaa epäloogisuutta älyllään. Epäloogisuus ei koskaan johdu älyllisyydestä, vaan sen puutteesta, eli tunteista, jotka johtuvat sisärauhasista, mutta ei sisäisestä rauhasta. Älyllä voi tuottaa vain älyllistä, eikä älyllisyyttä voi tuottaa millään muulla kuin vain älyllä.

Blogi, 27.7. 2015: Suvaitsevaisuus johtuu hormoneista
Facebook: "My fellow jihadist"
Takkirauta, 28.7. 2015: Immonen ja Muhos
US.puheenvuorosta, 27.7. 2015: Olli Immosta syytetään vaan ei tiedetä edes mistä

Osoitus epä-älyllisyydestä:
HU, 27.7. 2015: "Miten aiotte taistella? Aseinko vai kännissä netissä" – lue, miten Immosen kohukirjoitusta on kommentoitu:
"#immonen päivitys ei ollut ongelmallinen, koska vastustetaan monikulttuurisuutta, vaan koska kehotetaan taisteluun = väkivaltaan, kirjoitti Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Erkka Railo."

(Lihavointi mun) Tutkijan (ja ilmeisesti myös muiden svvp:den) mukaan taistelu-sana on synonyymi väkivalta-sanalle. Mutta. Ilmeisesti jihad ei merkitse väkivaltaa, koska muslimit saavat käyttää sitä ilman, että yksikään suvakki alkaisi siitä räksyttää. Hmmmm.

Miksiköhän islamin uskosoturit tappavat niin ahkeraan toisiaan ja vääräuskoisia, jos kerta jihad ei merkitse väkivaltaa. Miksi Suomeen ja muihin länsivaltoihin virtaa valtavasti jihadia pakenevia ihmisiä -- muslimimaista?
YLE, 28.7. 2015: Poliisi turvapaikanhakijoiden tulvasta: Ihan kaoottinen tilanne
 Ja miksi ihmeessä muslimien sallitaan käyttää jihad-sanaa niissä maissa, mihin he ovat paenneet jihadia, ilman, että suvakeilta heruisi sitä kohtaan minkäänlaista kritiikkiä.

Suomessa on korrektia käyttää taistelu-sanaa erittäin monesta asiasta. En kuitenkaan ole huomannut, että sen sanan käyttäjät olisivat väkivaltaisia, jos he ovat muualta kuin vasemmistosta. Vasemmiston suunnalta on julkisesti ilmoitettu taistelelusta kaikkia vääriä mielipiteitä vastaan ja vasemmistossa on liikkeitä, jotka taistelevat myös konkreettisesti, kivittämällä ja muilla aseilla, kuten polttamalla VR:n junanohjauslaitteita:
Vasarahammer, 20.9. 2014: Väkivaltavasemmisto ja sympatiseeraajat

Ei kommentteja: