maanantai 31. elokuuta 2015

Vasemmiston uskomatonta kehitysapua

Lmgtfy (Kkgva): Dead aid

Kehitysavun puolestapuhujat ja kehitysapurahojen leikkauksia vastustavat ovat niitä, jotka saavat palkkansa siitä. Kehuu kehitysapua viran puolesta. Vasemmistolainen syö veronmaksajien kädestä ja sanoo, että hänelle ei saa asettaa mitään vaatimuksia. Yleisesti ottaen huomataan, että leikkauksia vastustavista lähes kaikki kuuluvat niihin, jotka elävät verorahoilla. Mutta. Vasemmistolaisuus on humalan kaltainen tila, joka vaatii joka päivä yhä suuremman annoksen verovaroja:
Juoppo: Oi, jospa kaikki Suomen järvet viinaksi muuttuisi.
Rikas: Oih, jospa kaikki inhimillinen toiminta rahaksi muuttuisi.
Vassari: Oih ja voih, jospa kaikki verorahat kehitysavuksi muuttuisi.
Kehitysavussa sekä avun saajat että avunantajat ovat himoriippuvaisia:
Vihreälanka, 3.4. 2009: Kuollut kehitysapu? Dambisa Moyo: ”AFRIKKA ON riippuvainen avusta. Niinkuin kaikki addiktit, se tarvitsee apua säännöllisesti, eikä pysty ajattelemaan maailmaa, jossa kehitysapua ei olisi.

Vasemmistolainen puhuu, että jos hänen kehitysapurahoja leikataan, niin silloin kehitysmaissa tapahtuu hirveitä asioita. Ikään kuin kehitysmaiden kansalaiset olisivat täysiä idiootteja, joilta ei saa eikä voi odottaa mitään omaehtoista kehitystä. Ylimielisyys ja omahyväisyys paistaa ilmiselvästi kehitysaputyöstä elantonsa saavien puheista.

Vasemmistolaisuus on himoriippuvainen valtiosta ja erityisesti veroista. Vasemmistolaisuutta ei voi olla siellä, missä ei kerätä verorahoja. Vasemmistolaisuutta ei voi selittää ilman veron keräystä. Vasemmistolaisuus syntyi ja kehittyi veronkannon kehityksen mukana. Missä on eniten veroja siellä on kaikkein himokkain porukka vaatimassa veroja omiin tarkoituksiinsa - koska vasemmistolainen addiktina ei pysty saamaan moraalista tyydystä omasta työstään, vaan uskoo moraalin tunteen syntyvän siitä, kun jakaa muiden työn ansioita omiin hommeleihinsa.

Yhteiskunnassa vain harva ymmärtää, että vasemmistolaisuus on alkoholismiin verrattava sairaus. Vasemmistojuopon toleranssi verorahoja kohtaan kehittyy samalla periaatteella kuin viinajuopon sietokyky alkoholia kohtaan. Muistan erittäin hyvin, että reilu kymmenisen vuotta sitten -kun olin ollut parikymmentä vuotta selvin päin- otin yhden keskioluen, niin se nousi päähän kuin häkä. Tänä kesänä (varsinkin nyt elokuun ajan) minulla on mennyt keskimäärin viinipullollinen päivässä, eikä se tunnu missään.

Oman toleranssini hankkimisen kokemuspohjaltani ymmärrän siis varsin hyvin niin rikkaita kuin kommareita ja muita vassareitakin, kun he nyyhkyttävät, että valtion pitää antaa heille päivittäinen rahapiikki, koska muutoin he saavat vieroitusoireita. Hallituksen leikkauspolitiikan vastustajat pelkäävät hirvittävästi sitä, että heille syntyy vasemmistojuoppouden vieroitusoireita.
US, 31.8. 2015: Yleislakolla uhkailu ihmetyttää:
”Kuinka monta yt-pommia on liitoille tarpeeksi?”

Lisää vertauksia: Juopon on hankalaa kuvitella elämää selvin päin. Samoin vasemmistolaisuuteen addiktoitunut inhoaa yli kaiken elämää kapitalistina. 
Vasemmistotilassa oleva ei kykene järjelliseen, selväpäiseen ajatteluun. Mitään järjellistä syytä ei ole vastustaa sitä, että ihmisille annettaisiin enemmän tilaa ottaa vastuuta itse itsestään.

Anonyymit Vassaristit
Käsite "Kääntää takkiinsa" on yhtä pitävä kuin käsite "pääsin irti huumeista".
Björn Walhroos pääsi aikoinaan irti vasemmistojuoppoudestaan, joten jokainen kommari voi uskoa, että myös hänen vasemmistolaisuutensa on vain humalatila. Ihmisen ei ole pakko turvautua Anonyymeihin Vassaristeihin, vaan vasemmistolaisuuden lopettaminen voi onnistua jopa omalla päätöksellä: SK, 19.3. 2010: Björn Wahlroos: Kehitysapu syytä lopettaa.

Vahtera, 4.3. 2014: Kehitysavusta koulutukseen 2/5: Nuorten koulutusohjelma
HS, 21.1. 2015: Ex-suurlähettiläs haukkuu nykyisen kehitysavun: Auttaa enemmän rikkaita kuin köyhiä
IL, 28.5. 2015: "Kehitysavun kirous" loi leikkausilmapiiriä?
SU, 12.4. 2014: Pauli Vahtera: Saadaanko Suomi uudelleen nousuun?

Ei kommentteja: