perjantai 6. marraskuuta 2015

SDP kaatoi hallituksen

Yksinkertainen selitys Sipilän eilisillan sanailulle

Mielestäni Sipilä katsoo, ettei hänen hallitus kykene uudistuksiin, koska mitä tahansa Sipilä on yrittänyt tehdä, sen on SDP ja vasemmisto tuominnut. Vasemmisto on julkisesti jo ilmoittanut, että se ajaa Suomen jopa yleislakkoon, jos Sipilä yrittää tehdä uudistuksia, joilla olisi todellista voimaa Suomen talouskriisin kyykyttämiseksi.

Juha Sipilän ei tarvinnut riitautua PerusS:n kanssa, koska siitä ei ole enää seuraavaan vaalien jälkeiseen hallitukseen, mutta kun Sipilä laittaa sukset ristiin Kokomuksen kanssa, niin sillä tavoin Sipilä varmistaa, että Kokoomus on oppositiossa ja niin ollen SDP pääsee hallitusvastuuseen, jolloin Suomen kansa saa juuri sitä, minkä perään vasemmistoänkyrät ovat itkeneet viime vaaleista asti.

5 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Ei mitään merkitystä. Aivan sama kuka noista paskoista päättää.

Martin Armstrongin blogia kannattaa seurata.

Vasarahammer kirjoitti...

Järjestelmän eri osa-alueita edustavat eturyhmäpuolueet (Kok, SDP ja Kesk) ovat kyvyttömiä uudistuksiin silloin, kun oman eturyhmän elintärkeät edut ovat uhattuna. Kepu paketoi soteen liikaa omia aluepoliittisia fantasioitaan, mikä ei kelvannut keskittämiseen ja globalismiin uskovalle korporaatiokokoomukselle. SDP/SAK taas tekee mieluummin työttömiä kuin antaa periksi ay-kartellin vallan vähentämisvaatimuksille.

Persut katsovat sivusta, mitä tapahtuu. Timbe toivoo, että uusia vaaleja ei tule, koska niissä persujen kannatuksesta haihtuisi vähintään puolet.

Brainleak kirjoitti...

Hyvin kyllä Maarit Felt-Ranta vedätti aamuTV:ssä. Sössötti, ettei SDP:llä ole tähän kriisiin mitään osaa eikä arpaa, eikä niin ollen SDP:n tarvitse ottaa siihen mitään kantaa. NO! Miksi sitten SDP ei anna Sipilän hallituksen hallita muulloinkin. Minkä vi*un tähden SDP (=SAK, suom. huom.) alkoi uhkailemaan yleislakolla, jos Sipilä tekisi uudistuksia?

tomi tei kirjoitti...

no huhhu, miksi ei samantien ufot. Eiköhän se ole kaikkien kansalaisten yhteinen paine joka saa hallituksen ja edustajat tutisemaan.

Brainleak kirjoitti...

Vasemmiston kannatus on jotain 22 prosenttia. Kun 1000 lähtee marssimaan kadulle hallituksen esityksiä vastustamaan, niin monista se voi tuntua ikään kuin koko kannsa vastustaisi. Ei mitenkään pystytä ajattelemaan, että 5 miljoonaa 440 tuhatta ei marssinut mihinkään.