sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Suvakit toistavat Kiinan yhteiskuntakokeilun

Ei tarvitse olla professori ymmärtääkseen, mihin tunnejuoppoudesta johtuva väärä politiikka johtaa.
"Jos ja kun tuljoiden tulva ei hellitä seuraavan neljän kuukauden aikana, poikalasten yliedustus teininuorten parissa tulee neljän kuukauden päästä olemaan yhtä suuri kuin Kiinassa, väittää tunnettu kansainvälisen lääketieteen professori Hans Rosling."
Hyvin pian myös Suomessa on miesenemmistö, jolloin monet kasu-miehet jäävät pakosta ilman perhe-elämää. Suomalaisten miesten yksinäisyyttä tulee pahentamaan feministien ajama moniavioisuus; Tähän mennessä feministit ovat hyväksyneet kaikki matujen tavat, joten varmasti vassarifeministit tulevat ylistämällä hyväksymään myös muslimien vaatimukset sivuvaimoista

Blogi, 25.9. 2015: Feministien yhden miehen politiikka
Rähmis, 28.11. 2015: Unelmoijien yhteiskuntakokeilun seuraus: Suomi samassa sarjassa Kiinan kanssa

Periatteellisella tasolla suvakkien toiminta maahantunkeutujien puolesta on rinnastettavissa suoraan tyttövauvojen murhaamiseen. Luonnossa nisäkkäiden sukupuolijakautuma voidaan vääristää vain tahallisella toisen sukupuolen teurastuksella.

Linkkisivuilla kuvia, mistä selviää jotain hitaammallekin, jne.
YLE, 23.1. 2009: Huoli Kuvia
MTV, 9.9. 2015: Turvapaikkakuvia

1 kommentti:

Jukka Aakula kirjoitti...

Mietin aikoinaan maahanmuuttopolitiikkaa siitä näkökulmasta, että miesten tulo hyödyttää naisia ja naisten tulo miehiä mutta asia on vielä monimutkaisempi.

Sorry jos kirjoitus vaikuttaa hiukan mustavalkoiselta http://asabiyah.blogspot.fi/2008/10/seksuaalinen-markkina-arvo-rotu-ja.html