lauantai 16. tammikuuta 2016

Eurooppa menee kohden tuhoaan

IS, 27.1. 2016: Hägglund komppaa ruotsalaiskenraalin kohulausuntoa: Yhtäläisyys 1930-lukuun ilmeinen
Geopoliittinen katsaus, 23.4. 2015: Suomi on joutumassa sodan jalkoihin – Ja pääosin omasta syystään
Youtube, 16.1. 2016: Civil war in Germany with refugees Jan 16, 2016
YLE, 20.1. 2016: DN: Ruotsin poliisi salaa turvapaikanhakijoihin liittyviä tutkimuksia – "Tilanne alkaa käydä vaaralliseksi"

Tuntosarveni kertovat, että syksymmällä Euroopassa kehittyy paikallisia kahakoita, joissa verta vuotaa todella paljon. En usko, että mikään enää voi estää Eurooppaan kehittyviä sisällissotia, sillä mitävittua-eliitin maahanmuuttopolitiikka tulee pysymään vähintään samana kuin tähänkin asti, jollei käy niin, että eliitti haluaa vain lisätä kehitysmaista tulevien pakolaisten määrää miljoonilla.
MV, 16.1. 2016: Arvio: Eurooppaan vuonna 2016 jopa kolminkertainen määrä matuja edellisvuoteen verrattuna
Sunday Express, 16.1. 2016: World Migrant Crisis: Refugee numbers reach 60 MILLION – how can Europe house them all?
Tea Party, 17.1. 2016: ‘Get Ready For 100-Year War With Islam’
US, 20.1. 2016: Sipilän erityisedustaja sanoo ääneen: ”Pakolaiskriisi vasta alkusoittoa – Eurooppaa häiritään systemaattisesti”
Väestötiede, 1.12. 2015: Prof. Heinsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä

Isoja ja pieniä vihjeitä tulevasta katastrofista ilmestyy nettiin ja kaduille jatkuvasti. Esimerkiksi tällainen pohdinta, Kuinka lännen liberaalit auttoivat luomaan radikaalin islamismin, missä kerrotaan, miten muslimimaat olivat vielä 60 luvulla länsimaiden näköisiä, mutta sitten länsimaissa alkanut vapaa kasvatus toi kaduille huumehörhöt ja seksuaalisen vapautumisen, joka sai muslimit kääntymään takaisin kivikauden arvoihin.
Itsekin inhoan sitä vapautta, mikä näkyy kaikkialla lännessä pelkkänä hölmöilynä, jonka viimeisin seuraus on suomalaisten työhaluttomuus, koulujen kurittomuus  ja kunnon romahtaminen, joten kun ajattelen itseni muslimiksi voin hyvin ymmärtää sitä muslimien moraalista närkästystä, jota vielä lisäsi suuresti 1970-luvun öljykriisi ja sitä seurannut USA:n sekaantuminen lähes kaikkeen. Toki, eivät muslmitkaan töitä tee, mutta heidän motiivinsa loisimiseen ei johdu vapaasta kasvstuksesta.
Riippumaton media, 13.1. 2016: NORJAN TIEDUSTELUPÄÄLLIKKÖ VAROITTAA MUSLIMIEN MAAHANMUUTOSTA
Olli Pusa, 15.1. 2016: Valehteletko meille Petteri Orpo?
IL, 16.1. 2016: JHL jyrähtää sisäministerin puheista: "Ei seuraa muuta kuin sekasortoa"

Pelkkä pakolaisten rekisteröinti ei vähennä tippaakaan pakoloisten tulvaa. Mitävittua-poliitikot suhtautuvat kaikkeen pelkällä tunteellisuudella, joka merkitsee sitä, että mitä enemmän Afrikassa ja muslimimaissa kehittyy konflikteja sitä himokkaammin eliitti haluaa niitä tännekin.
New Observer, 15.1. 2016: Germany: 51,395 Invaders since Jan - ja miljoonia odottaa Turkin rajalla
Bild, 12.1. 2016: EU-Sondersteuer auf Benzi (Bensavero mokutuksen kustannuksiin)

Länteen muuttaneet muslimit näkevät, että Lännellä ei ole arvoja. Kun arvot ovat kadonneet, niin muslimit hakevat ratkaisua menneisyydestä. Ja länsimaiset joutuvat ratkaisemaan menneisyyteen palanneiden muodostaman ongelman palaamalla itsekin menneisyyteen.

Vielä vähän aikaa suvakit kaikessa tunteellisuudessaan yrittävät hangoitella vastaan ja nuoleskella muslimeja, mutta varmaa on, että myös Länsi joutuu etsimään uudestaan  perusarvonsa, eikä niitä voi löytää mistään muualta kuin menneisyydestä.
Olen itse asiassa iloinen siitä, että muslimien tulva länsimaihin auttaa länkkäreitä löytämään uudelleen ne arvot, jotka hukkuivat vapaan kasvatuksen älyttömyyksiin. Maailmaa odottaa loistava tulevaisuus, kunhan ensin hoidetaan tämä ovella odottava Menneisyyksien sota alta pois
Lisää vihjeitä, miksi katson, ettei tämä voi jatkua, vaan päättyy vasta sitten, kun myös päättäjät tajuavat yhteisten perusarvojen tärkeyden:
The Telegraph, 19.1. 2016: World faces wave of epic debt defaults, fears central bank veteran
TE, 18.1. 2016: Järisyttävä summa: Jopa puolet EU:n kehitysavusta menee kankkulan kaivoon
Nuorten miesten pullistuma, IS, 17.1. 2016: The Economist: Miesten osuus Ruotsissa kasvaa rajusti maahanmuuttajien takia – ”Tämä on huolestuttavaa”
Sikolätti, 28.11. 2015: Unelmoijien yhteiskuntakokeilun seuraus: Ruotsi samassa sarjassa Kiinan kanssa

Kaikkialla maailmassamme päättäjät haluavat rikastua maahanmuutolla. Suomessakin on kymmenittäin päättävissä asemissa olevia ja päättäjien lähipiiriin kuuluvia, jotka eivät halua kuulla mitään siitä todellisuudesta, jonka on saanut aikaan massiivinen miespakoloisten maahantunkeutuminen. Rajoja ei tietysti voi sulkea, koska muutoin tunnejuoppojen päättäjien sivubisnekset kärsisivät.
Professorin ajatuksia, 16.1. 2016: Turvapaikkatalouden monet kasvot

Tämä monikulttuurien sekoittuminen olisi mennyt rauhallisesti vain siinä tapauksessa, että maahantulijoille ei olisi järjestetty minkäänlaista taloudellista turvaa veronmaksajien rahoilla, jolloin Eurooppaan olisi tullut vain muutamia. Nyt sadat miljoonat kehitysmaalaiset keskiaikaisine tapoineen vaativat pääsyä Euroopppaan, koska poliittiset päättäjät mitävittua-suvakkeineen ovat mainostaneet, että tänne sopii tulla ja täällä kaikille annetaan ilmainen elämä, eikä kenenkään tarvitse tehdä mitään, -- jos sattuu olemaan muslimi.

MitäVittua-Suvakit ovat heti stoppaamassa maahanmuuttajan pääsyä, jos hän on kristitty:
YLE, 16.1. 2016: Kristitty Narges Ghavamabadi suljettiin Metsälän säilöönottoyksikköön odottamaan maasta poistamista dublinsoppimuksen mukaisesti

Tuollainen on se saatanallinen suvakkisyteemi, joka yhdessä kaikkien muiden Euroopan suvakkien kanssa kyllä ottaa maahan miljoonittain muslimeja ja antaa heidän täysin vapaasti terrorisoida kantiksia, mutta auta armias, jos Mitä-Vittua-suvakit saavat käsiinsä maahan tulleen kristityn, niin kyllä heti laitetaan telkien taakse ja huudetaan apuun Euroopan komission dublinsopimuksia.
Huomatkaa, että dublinsopimuksia ei ikinä sovelleta muslimeihin, vaan täältä karkoitetaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla olisi aito mahdollisuus integroitua suomalaiseen kulttuuriin, joka on muuten vielä on maailman parasta: Blogi, 23.4, 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras

Juuri tuollaisen idioottimaisen hyysäyspolitiikan seurauksena ei mene enää montaa kuukautta, kun ensimmäiset lähiöt palavat Euroopassa, jota seuraa suorat ja veriset yhteenotot matujen ja kasujen kanssa ja ensi alkuun mitävittua-suvakkipoliitikot ovat armeijoineen poliiseineen matujen puolella omia kansalaisiaan vastaan, josta seuraa ennennäkemätön pakolaisaalto suuntautuen myös Venäjälle, josta seuraa Venäjän hyökkäys...

Olen niin Putinin kuin Trumpinkin kannattaja, sillä kannatan järjestystä, johon mitävittua-suvakit tunnejuoppoina eivät ikinä pysty, Blogi, 16.1. 2016: MV-Suvakkien suurin valhe paljastettu

US, 16.1. 2016: Hyytävä ennuste ”uudesta maailmanjärjestyksestä”: ”Tämä on vasta alkua”
Riikka Purra, 14.1. 2016: Seksi, miehet & syylliset
YLE, 14.1. 2016: Kolme tanskalaista yökerhoa kyllästyi ahdisteleviin turvapaikanhakijoihin – ovet aukeavat kielitestin jälkeen

Youtube, Pat Connel, 15.1. 2016: Europe's Betrayal of Women
Lmgtfy: Sudden jihad syndrome
Blogi, 19.1. 2016: Myytinmurtaja-Muslimien maailmankuvan testi

Ei kommentteja: