keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Miten poliitikoiden avoin vihapuhe saadaan kuriin

Minä huusin, itkin ja huidoin ympärilleni, mutta kukaan ei auttanut...
Rähmis, 13.1. 2016: Tukholman poliisin ohjeistus: Tuntomerkkejä ei saa kertoa
11.1. 2016: Valtamedia säästää sinut ikäviltä uutisilta

MTV, 8.7. 2014: Oikeus: Rasistiksi haukkuminen oli kunnianloukkaus

POLIITIKOT OVAT KAAPANNEET TUOMIOVALLAN ITSELLEEN
Suomalaiset katupartiot eivät ole syyllistyneet yhteenkään rikokseen, mutta jo nyt poliitikot, suvakit ja poliisit tuomitsevat tavallisia suomalaisia rasisteiksi -- jopa ulkomaiden medioille! Millä oikeudella kansakunnan hirmupalkkaiset kynttilät ovat käyneet sotaan Suomea ja suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan?

IS, 13.1. 2016: Sisäministeri Orpo Reutersille: Katupartioilla selkeä rasistinen ominaisuus
AL, 11.1. 2016: Poliisiylijohtaja Ylellä: Poliisi ei missään tapauksessa hyväksy rasistisia katupartioita
IL, 13.1. 2016: Stubb Ylelle: Hallitus voi kieltää rasistiset katupartiot

YLE, 12.1. 2016: Marseillessa puukotettiin juutalaista opettajaa – nyt kehotetaan jättämään uskonnollinen lakki kotiin
Kun maahanmuuttajat harrastivat kulttuurinsa mukaista katupartiointiaan (Taharrush Gamaita), niin poliisi, poliitikot ja muut suvakit halusivat ojentaa suomalaisia, ettei saa mennä yöllä ulos, ettei saa ottaa yhteyttä vieraisiin, että pitää pitää käsivarren etäisyys maahanmuuttajiin jmv..

Ei riittänyt, että suvakit syyllistävät suomalaisia mamujen rikoksista (kuten vastaanottokeskusten tuhopoltoista), vaan suvakkimedia ei halua edes kertoa mamujen rikoksista, koska se kuulemma saisi aikaan rasismia. Mutta! Ainoat tahot, joiden selvästi huomataan saaneen aikaan rasismia, ovat suvakit kaikessa rasistiöyhötyksessään, ja tietysti maahanmuuttajat omine katupartuioineen.

Suvakeille rasismia on kaikki sellainen, joka eroaa edes pilkun verran suvakkien "totuudesta". Suvakit kiihottavat jokaista kanssaymmärtämättömiään suomalaisia vastaan. Ja poliitikot ja poliisit ovat suvakkien talutusnuorassa ja kiljuvat yhdessä suvakkien kanssa rasisti rasisti aina, kun edes mielessään näkevät kaksi tai useamman suomalaisen kadulla, eivätkä he olekaan voineet nähdä rasistisia katupartioita kuin vain maahanmuuttajien taharruksissa -- ja oman mielensä pimeydessä.

Keltä tai mistä suomalainen voisi saada oikeutta, kun jopa oikeuslaitos on jo tuominnut suomalaiset rasisteiksi? Finnleaks, 13.1, 2016: Älä herätä nukkuvaa Suvakkia – Hänellä on Unelma!

Maailmalla kansalaisten katupartiot ovat ihan tavallisia, esimerkiksi: Dailymail, 16.8. 2015: Guardian Angels are patrolling Central Park again for the first time in two decades amid rise in crime in NYC

Kuinka on ylipäätään mahdollista, että poliitikot ja poliisit uskovat suomalaisten olevan barbaareja, jotka eivät osaisi käyttäytyä vähintään yhtä sivistyneesti kuin ulkomailla katupartiot käyttäytyvät? Kiistatttomasti poliitikoita, poliisia ja muita suvakkeja vaivaa syvä epäluottamus suomalaisten rauhanomaisuutta kohtaan!

Ainoa selitys, miksi kaikki suvakit nyt kiljuvat rasismia, on siinä, että he ovat äärimmäisen kiihkon tilassa, missä suvakeilta voisi odottaa jopa sodan julistusta suomalaisia vastaan. Kansalaiset. Suvakit ovat nyt jakaneet kansakunnan kahtia ja nyt Suomella on käsissään vastaava komplikaatio kuin 100 vuotta sitten, jonka hoito vaati sisällissotaa, jos edes poliitikot eivät peräänny rasistisista lausunnoistaan.

Alan Salehzadeh, 13.1. 2016: Suomen olisi hyvä edistää rauhanneuvotteluja Turkissa
"Suomi tunnetaan maailmalla sitoutumattomana, rauhanomaisena, tasa-arvoisena ja demokraattisena hyvinvointivaltiona. Suomi tunnetaan myös siitä, että maassamme vähemmistöjen oikeudet huomioidaan. Suomi on hoitanut onnistuneesti monia rauhanneuvotteluja ja ollut mukana ratkomassa vaikeita kansainvälisiä konflikteja."
Suomi siis tunnetaan maailmalla rauhanomaisena, mutta poliitikkojen mukaan asia ei olekaan noin? Suomalaiset ovat siis eri asia kuin Suomi? Kysymys sitten kuuluu, että mistä nämä rasismia suomalaisissa näkevät poliitikot ovat Suomeen tulleet, jos he eivät nousseet kansan syvistä riveistä? Miksi te poliitkot olette niin täysin suomifobisia ja lietsotte vihaa suomalaisia kohtaan kaikkialla, minne menette?

Urantia, Luku 70: Ihmisperäisen hallitusjärjestelmän kehitys
Hallitusjärjestelmä on tiedostamattoman kehityksen tulos, se kehittyy yrityksen ja erehdyksen kautta. Sillä on kestävää arvoa, siksi se sitoutuu perinteeseen. Anarkia lisäsi kurjuutta, sen vuoksi on vähä vähältä kehkeytynyt hallitusjärjestelmä — jonkinmääräinen laillisuus ja järjestys — tai sellainen on kehkeytymässä. Olemassaolotaistelun pakottavat vaatimukset kirjaimellisesti ajoivat ihmisten sukukuntaa eteenpäin tiellä sivistykseen.


1. Sodan syntyhistoria
Sota on kehittyvän ihmisen luonnollinen olotila ja perintöosa. Rauha on se yhteiskunnallinen mittapuu, jolla mitataan, pitkällekö sivilisaatio on edennyt. Ennen edistyvien rotujen osittaista sosiaalistumista ihminen oli ylen määrin yksilökeskeinen, äärimmäisen epäluuloinen ja uskomattoman toraisa. Väkivaltaisuus on luonnon laki, vihamielisyys on luonnonlasten automaattinen reaktio, eikä sota ole muuta kuin näiden samojen asioiden suorittamista kollektiivisesti. Missä tahansa ja milloin tahansa sivilisaation kudelma joutuu yhteiskunnan etenemisestä aiheutuvien komplikaatioiden paineen alaiseksi, siellä ja silloin tapahtuu aina välitön ja tuhoisa taantuminen niihin alkukantaisiin menetelmiin, jotka merkitsevät näihin ihmistenvälisiin yhteenliittymiin sisältyvien ärsyttävien tekijöiden väkivaltaista ratkaisemista.

2. Sodan yhteiskunnallinen arvo
Menneinä aikoina saattoi kiihkeä sota panna alulle sellaisia yhteiskunnallisia muutoksia ja helpottaa sellaisten uusien ajatusten omaksumista, joita luonnollista tietä ei olisi ilmaantunut tai omaksuttu kymmeneentuhanteen vuoteen. Kauhistuttava hinta, joka näistä tietyistä sodan mukanaan tuomista eduista maksettiin, oli se, että yhteiskunta syöstiin väliaikaisesti takaisin raakalaisuuteen; sivistyneen järkiperäisyyden oli väistyttävä. Sota on väkevää lääkettä, hyvin kallista ja äärimmäisen vaarallista. Vaikka se tiettyjä yhteiskunnallisia sairauksia usein parantaakin, toisinaan se kuitenkin tappaa potilaan, hävittää yhteiskunnan.
Blogi, 13.1. 2016: Kun Suomi tippui suoraan Keskiaikaan

Ei kommentteja: