tiistai 28. kesäkuuta 2016

Islantilaisilla menee hienosti

MONOKULTTUURISUUS RULAA

Islantilaisilla on draivia.
He ovat päässeet flow-tilaan
Google auttaa: Kuinka ollaan islantilaisia

Islantilaiset ovat saavuttaneet virtauskokemuksensa lopettamalla pelkäämisen; He laittoivat pankkiherrat kuriin, he luopuivat tavoittelemasta kuuta taivaalta; EU-jäsenyyttä. He vähät välittävät eurosta ja maahanmuutosta. Yksivärinen (väritön, suvakki huomio) ja monokulttuurinen kansa ei välitä edes multikulttuurin värinöistä. Viimeksi viikonloppuna islantilaiset antoivat piut ja paut ammattipoliitikkojen pyrkimisille pressaksi.

HS, 23.10. 2015: Passittaa finanssikriisin aiheuttaneita pankkiireja vankilaan
KU, 28.3. 2015: Näillä keinoilla Islanti pelastettiin talouskriisin jälkeen
IS, 28.1. 2014: Islannilta uskomaton temppu - entisessä kriisimaassa kohta täystyöllisyys

Kunpa vaan suomalaisetkin tekisivät samoin, että he saisivat takaisin itsekunnioituksen tekemällä jotain täysin toisin kuin finanssihait, ammattipoliitikot, pankkiherrat ja muut oman edun tavoittelijat määräävät tekemään.

Nyt viimein se on pelkän pilkkanaurun aihe, jos joku väittää, ettei Suomi voi pärjätä rotuna tai urheilussa, koska meitä on niin vähän. Viisimiljoonaa on kyllä hieman enempi kuin kolmesataatuhatta. Miksi suvakit eivät ole olleet huolissaan islantilaisten geeneistä ja vaatineet sinne miljoonia maahanmuuttajia parannellakseen islantilaista geenipoolia? Samoin maailman sademetsissä elää eristyneitä pieniä heimoja, joilla ei ole geneettisesti katsoen mitään hätää, joiden miehet ja jopa naisetkin pärjäisivät vallan mainiosti englantilaisia vastaan.
Kyllä tuo suvaitsevainen pelon politiikka saa ihmiset ajattelemaan aivan hassuja. Muka pieni maa ei pärjää ja sen ihmiset kuolevat geneettisiin sairauksiin.

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hyviä kysymyksiä. Ikävä kyllä kukaan EU-eliitistä™ ei taatusti tule vastamaan niihin.

Euvostotaivas kirjoitti...

Tuntuu siltä, että poliitikoillemme on tehty taitava lobotomia, jotta blogistin esittämiin kysymyksiin ei voida etsiä luovia ratkaisuja. Kenties tuo operaatio tehdään Bilderberg-kokouksissa tai Brysselissä. Ei kai jokainen maailmalle päässyt sentään voi olla niin perso rahalle, että pelkkä setelitukko riittää isänmaansa myymiseen?