maanantai 25. heinäkuuta 2016

Avarakatseisen Jungnerin vihapuhetta

Avarakatseisuus tekee ihmisen onnettomaksi
IL, 24.7. 2016: Mikael Jungner tylyttää kansalaisia: Enemmistö hitaalla käyviä, kapeakatseisia tonttuilijoita

Näyttää siltä, että mitä avarakatseisempi sitä suurempaa on viha suomalaisuutta kohtaan.

Jungner voisi ihan oikeesti mennä sinne tempperamenttisten avaraliikkeisten etelän ihmisten tykö, jos suomalaisten geneettinen harkitsevaisuus ei miellytä. Hieman tilastotietoa Jungnerille, mitä ne etelän avarakatseiset ovatkaan saaneet aikaan: Kreikka on konkurssissa, Espanja saa EU:lta kymmeniä miljardeja euroja tukiaisia. Italian avaraliikkeiset ongelmat uhkaavatkin sitten jo EU:n olemassaoloa.

Ja hieman suolaa avarakatseisen Jungnerin suomivihalle:
Kansakunnan tissiä imevä avarakatseinen eliitti on romuttamassa Suomenkin elintason tuottamalla Suomeen määrättömästi avarakatseisia sossun asiakkaita.

Koko maailma on ongelmissa johtuen juuri eliitin avarakatseisuudesta, joka ei lainkaan pysty tarkentamaan katsettaan mihinkään muuhun kuin rahaan, vaan pyörii ympyrää kuin tuuliviiri.

Sitten siihen varsinaiseen asiaan, eli miten paljon avarakatseinen ihminen pystyy demokraattiseen päätöksen tekoon. Brysselin itsevaltiaat ovat kaikkein avarakatseisempia, ainakin kaikkien EU-uskovaisten mielestä. Avarakatseiset eivät välitä tuollaisista pikkujutuista kuten kansan tahto, koska he ovat niin himoriippuvaisia omasta avarakatseisuudestaan, että se menee samaan tautiluokkaan kuin alkoholismi tai finanssiherrojen peliriippuvuus.

Avarakatseisuus ei välitä hittojakaan edes kansojen erilaisista talouksista puhumattakaan uskontojen erilaista arvoista, koska avarakatseiselle tärkein asia maailmassa on hänen oma sanelunsa, miten leveästi kivikautisilla arvoilla voidaan elää kapeakatseisten työläisten verovaroilla...

Se ei siis ole avarakatseisten mielestä avarakatseisuutta, kun me hitaat suomalaiset antaisimme hyvin mielellämme jokaisen kansan kehittyä omia aikojaan. Ei todellakaan, vaan avarakatseiset puhkuvat pyhää vihaansa sellaisia kohtaan, jotka eivät naittaisi eri kehitysvaiheissa olevia kansoja yhteen.

Suomalaiset ovat tunnetusti ja tunnustetusti maailman paras kansa. En niin kovin välittäisi haukkua suomalaisia kapeakatseisiksi, koska jos vähänkin omaa kykyä järkeilyyn, niin pystyy helposti itsekin tajuamaan, että viisaus on harkintakyvyn sivutuote: Se ei ole mitenkään viisasta pitää kaikkia muita paitsi suomalaisia yhtä suuressa arvossa, ja vasiten se on erinomaista typeryyttä väittää avarakatseisuutta olevan vain ulkomailla ja eliitillä, kun itse nauttii suomalaisuuden ihanista hedelmistä, kuten:
 • maailman puhtaimmasta maasta,
 • maailman onnellisimmista ihmisistä,
 • maailman parhaimmasta elintasosta,
 • maailman vapaimmasta lehdistöstä,
 • maailman vähiten syrjäytyneistä nuorista,
 • maailman parhaimmasta maasta naisille,
 • maailman vakaimmasta maasta,
 • maailman lukutatoisimmista ihmisistä,
 • maailman parhaimmasta passista,
 • maailman rehellisimmistä ihmisistä,
 • maailman vähiten epäonnistuneesta maasta,
 • ja niin edelleen....
Lue lisää näistä vertailuista, joita muut maat ovat tehneet
Miten se sattuikin, että tutkijat ovat tutkineet vain avarakatseisia suomalaisia ja jättäneet kaikki viisi pilkku viisimiljoonaa kapeakatseista kaikkien gallupeidensa ulkopuolelle?
Mikael Jungner ja muut avarakatseiset ovat jatkuvasti syyttämässä suomalaisia, mutta onko todella niin, että avarkatseisuus on tehnyt heidät niin tyhmiksi, ettei heillä ole kykyä tajuta, että ehkäpä me olemme hitaita, harkitsevaisia, kapeakatseisia, vain siksi, että se kaikki on meissä geneettistä?

Miksi meidän pitäisi muuttua joksikin muuksi, kun tiedämme täysin varmasti, että suomalaisuus on parasta, mitä maailmassa on? Suomifobia on avarakatseisuuden sivutuote. Samoin avarakatseisuus saa ihmisen rakastamaan kivikautista elämäntapaa yli kaiken, ja se saa ihmisen vihaamaan impivaaralaisuutta ja kaikkea sitä, joka on maailmassa hyvää, kaunista ja totta.

Suomalaisena geneettisen harkintakykyni tähden olen pakotettu toteamaan, että avarakatseisuus ja suomalaisuus ovat toisensa poissulkevia. Luoja varjelkoon meitä avarakatseisuudelta, koska me pärjäämme Pi-Sa-tutkimuksissa ja kaikessa muussa vain harkitsevaisina, joka ilmenee hitautena, josta avaramenttiset eivät oikeasti tykkää.

Waking Times, 17.7. 2016: All Of A Sudden, Fish Are Dying By The Millions All Over The Planet
Avarakatseiset haluavat tuhota avarasti kaiken laadukkaan, jotta he saisivat himoita määrällisesti. Ihmiskunnan suurin ongelma on hillitön väestönkasvu, ei suinkaan suomalaisuus, kuten avarakatseiset niin luulevat.

Ei kommentteja: