keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Suvaitsevaisuus kohdistuu pahuuteen

Suvaitsevaisuus selitetty
Tässä on selvitys siitä, miksi suvaitsevaiset eivät ikinä voi suvaita suomalaisuutta, suomalaisia tai mitään sellaista, joka olisi jotenkin vapaampaa, parempaa, suurempaa, kauniimpaa ja totuudellisempaa. Suomalaisuus on kaikkea sitä, mitä ei tarvitse eikä voi suvaita, joten juuri siksi suomalaisuus on suvaitsevaisille vain vihattava asia,  koska suomalaisuus todistaa, miten viheliäistä porukkaa suvakit ovat, koska he pystyvät rakastamaan vain kaikkea kurjaa ja pahaa.

Oletko silloin ja siinä suvaitseva, kun saat pukeutua miten haluat ja syödä mitä tahansa?
Olisitko silloinkin suvaitseva, jos sinä olisit pakotettu syömään vain oikeaoppista ruokaa ja olisit säkkipuvussa ja joutuisit vihaamaan kaikkea sitä, joka olisi oppisi vastaista?

Vain vapaudessa elävät voivat olla suvaitsevaisia, mutta suvaitsevaisuus ei voi koskaan kohdistua vapauteen, vaan vain orjuuteen. Suvaitsevainen ihminen haluaa, että kaikki muut ihmiset eläisivät orjuudessa, ja koska suvaitsevainen suvaitsee orjuutta niin välttääkseen ristiriitatilanteen, hän alkaa nokkimaamn kaikkea sitä, joka on toteuttanut hänelle sen vapauden, jonka puitteissa hän voi nenäänsä nostattaa mukahyvyydellään.

Hyvyyttä, kauneutta ja totuutta on mahdotonta suvaita.
Vain ruma, paha ja valhe vaatii suvaitsemista.
Ihminen voi suvaita vain kurjuutta ja pahuutta.
Ihminen on kurjista kurjin, kun hän suvaitsemisellaan vaatii, miten pakon alla ja kurjuudessa elävät eivät saa tulla vapauteen.

Suvaitsevat ihmiset eivät koskaan suvaitse vapaita ihmisiä. Suvaitsevat ovat niitä, jotka voivat hekumoida suvaitessaan orjuutta ja orjuuttajia.

Suvaitseminen ei koskaan kohdistu hyviin asioihin, koska jokainen ihminen luonnostaan tykkää hyvästä. Nyt tietysti kuulen heti, että on ihmisiä, jotka tykkäävät kuolemasta, pahoinpitelystä, pukeutumisesta mustaan säkkiin, potkuista, työttömyydestä, sharialaista jmv. Mutta kun yksikään ihminen ei voi tykätä siitä, jos häneen itseensä kohdistuisi päänkatkaisu, pahoinpitely, käden katkaisu, potkut, säkkipukupakko jms.

Suvaitsevaisilla on kultaiselle säännölle täysin päin vastainen käsky:
"Älkää tehkö minulle sitä, mitä vaadin teidän suvaitsevan!"

Kun pelkurimaiset poliitikot harjoittivat diktaattoreiksi julistautuneille myönnytyspolitiikkaa, niin sen seurauksena oli toinen maailmansota. Entä mikä voisi olla seurausta suvaitsevaisuudesta? Itse en näe suvaitsevaisuutta minään muuna kuin pelkuruutena. Suvaitsevaisuus on synonyymi myönnytyspolitiikalle, jota harjoittivat pelkurit.

Kun suvaitsevaiset kiljuvat, miten kaikkien pitää suvaita muslimeja ja heidän tapojaan, niin silloin otan varmistimen pois päältä, koska vaatimus, että minun pitäisi olla suvaitseva ihmisiä orjuuttavaan ideologiaan olisi samaa, jos minua vaadittaisiin olemaan pelkuri.


Wikipediassa on artikkeli, mitä Myönnytyspolitiikka oli ja mitä se tarkoitti. Koska itse jo tässä ajassa näen suvaitsevaisuuden olevan samaa kuin pelkurimainen myönnytyspolitiikka, ja jos suvaitsevaisuuspolitiikan seurauksena tuleva suursota ei ole totaalinen hävitys, niin sen sodan historiankirjoituksessa tullaan suvaitseminen kiroamaan alimpaan helvettiin. Suvaitsevaiset ihmiset ovat antaneet pahalle pikkusormensa ja niin suvaitsevien koko käsi on pahan puolella kaikea vapaata vastaan.

IS, 20.7. 2016: BBC: Turkissa yli 45 000 siivottu pois työpaikaltaan vallankaappausyrityksen jälkeen

Olisihan se täysin mahdotonta, ettei historiantutkijat enää olisi älykkäitä kolmannen maailmansodan jälkeen ja näkisi niitä syitä, jotka johtivat maailmanpaloon. Ennen toista maailmansotaakin oli paljon ihmisiä, jotka ymmärsivät, mitä siitä seuraa, kun pahan ideologialle annetaan periksi.

Suvaitsevaisuus on myös välinpitämättömyyyttä. Suvaitseva ihminen ei välitä suvaitsemastaan asiasta niin kauan, kun se ei kohdistu häneen itseensä. Suvaitseva ihminen on ansaitsemattomassa vapaudessaan kiljuva ihmisvihaaja, joka vähät välittää kaikista niistä, joita hänen suvaitsemansa asia koskettaa.

Youtube, 22.5. 2016: The son of Hamas founder Sheikh Hassan Yousef
The Time of Israel, 20.7. 2016: Islam is ‘a religion of war,’ says son of Hamas founder on a visit to his ‘beloved Israel’

1 kommentti:

Sametti kirjoitti...

Kiinnostava analyysi.

Nykymeiningn vertautuminen maailmansotien aikaiseen on oikeasti huolestuttavaa. Ja niin moni ei näe tätä lainkaan...