keskiviikko 31. elokuuta 2016

Tuulivoiman ja maahanmuuton samuus

What is common between wind turbines and immigration?
The Only Religion of Peace

The future must not belong to those who slander the prophet of Islam

The future doesn't belong to those who insult the wind power

Monikulttuurisuus vaatii energian lähteiksi juuri tuulivoimaloita, koska monikulttuurinen ihminenkin toimii tuulen mukaan.
Mitä yhtäläistä on tuulivoimaloilla ja maahanmuutolla?
  • Molemmat luovat värinää yhteiskuntaan
  • Tuulivoimala on kuin minareetti, josta kuuluu ulvontaa
  • Molemmat vaativat positiivista syrjintää
  • Molemmat räjähtävät palamaan, jos saavat liikaa polttoainetta
  • Molemmilla on syöttötariffit
  • Sateenkaari-ihmisten mukaan se on jännää, kun ei tiedä, miten mamu käyttäytyy ja kun ei tiedä, milloin seinästä tulee sähköä.
Vakautta haluavat tykkäävät satasella monokulttuurista ja tasaisesta energiantuotosta, kun taasen monikulttuurisuutta vaativat haluavat juuri sellaista energiantuontoakin, josta ei tiedä, milloin se räjähtää ja mettelöi ja sekoittaa markkinat.

Tuulisähkö on kuin islamisti: Ole koko ajan varuillasi, koska et voi tietää, milloin saat siltä hyvää, mutta useimmiten et saa siltä mitään

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä atomivoimaa on sinun mielestä sittenkin parempi rakentaa.
Myös hiilen polttoa pitää lisätä.

Viherhörhöjen mielestä sähkö tulee töpselistä ja raha pankin seinästä.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ainakin Saksa joutui lisäämään hiilivoimaa, kun atomivoimalat ajettiin alas, eikä tuultakaan ole tasaisesti ja pilviäkin on vielä taivaalla

Kai Ylikoski kirjoitti...

Saman huomion olen tehnyt kuin blogisti. Kirjoitin allaolevan fb-seinälleni 28.8.2016.

Valtamedian uutisointihan poikkeaa valtavasti totuudesta, Yle, Mtv, Iltalehti ym. eivät kerro tässäkään asiassa totuutta, kansa täytyy pitää pimennossa jotta joidenkin tahojen bisnekset toimivat tai ideologia toteutuu.
Tuulivoimalla ja maahanmuutolla (maahantunkeutumisella) on monia yhteisiä asioita:
Molemmista hyötyvät vain hyvin pieni osa Suomen kansasta taloudellisesti ja ideologisesti, haittoja kokeekin sitten suurempi osa ihmisistä. Molemmista valtamediat uutisoivat pääasiassa myönteiseen sävyyn, ja ongelmia pimitetään. Molemmat tulevat liian kalliiksi velkaantuneelle Suomelle. Molempiin kuuluu valehtelu faktoista. Tuulivoimaa markkinoidaan puhtaana ja ilmaston pelastavana, halpana sähkönä. Maahantunkeutumista markkinoidaan monikulttuurisuudella, työvoimapulan paikkaajana, ja syyrialaisten lasten hädällä ja hukkumiskuvilla. (Migrin tilastoja kun tarkastelee, niin suurin osa tunkeutujista on irakilaisia nuoria miehiä, syyrialais lapsia ei montaa ole)
Molemmat kusetukset, tuulivoima ja maahantunkeutuminen ovat myös taitavia esittämään uhria, ovat kovia itkemään syöttötariffileikkauksista ja turvapaikkapolitiikan kiristyksistä.
Molemmat tahot ovat myös kovia leimaamaan toisin ajattelevat ihmiset. Vastustat tuulivoiman tuloa takapihalle, niin olet ilmastonmuutos denialisti ja nimby, ja jos olet kriittinen hallitsematonta maahantunkeutumista kohtaan, niin heti on rasistin leima ottas. Mua ei kumpikaan aiheeton leima haittaa, totuus tulee lopulta julki. Mutta suuri osa ihmisistä ei uskalla ottaa kantaa, eikä selvää, kummastakaan kusetuksesta, leimautumisen pelon takia. Mieluummin sitten taitavat kärsiä seuraukset hiljaa?
Molemmat tahot, tuulivoima ja matu/suvakit ovat innokkaita ajamaan asiaansa myös lapsia käyttäen, se ottaa mun luontoon aika kovasti.
Tuulivoimaloita nimetään niiden sijainti kunnassa syntyneiden lasten mukaan, ainakin S-ryhmän omistama Tuuliwatti tekee näin. Ja Matut/Suvakit käyttävät lapsia asiansa ajamiseen ja säälipisteiden keräämiseen vielä härskimmin, kuten isis lapsipommittajia.
Torstaina 18.8.2016 matut ja suvakit pitivät mielenosoituksen Kristiinankaupungissa, myös siellä olivat lapset hyväksikäytettävinä, säälipisteiden kerääjinä. Olin kuvaamassa paikalla. Lapset, joista osan olisi ehkä pitänyt olla koulussa, laitettiin riviin pitelemään propaganda julisteita ja kuvattavaksi. Osa itki. Eikä tainnut yksikään tietää, mitä julisteissa luki. Mutta säälipisteet keräsivät. Yle oli paikalla useamman kameran kanssa ja ainakin Suupohjan sanomat, mutta nehän eivät näytä kaikkea. Täällä mun kuvaukset tilaisuudesta: https://www.youtube.com/watch?v=n4Q_cJmqtO8 (ja näkyyhän tuossakin aluksi tuulivoimaloita)
Suomen tuulivoimasyöttötariffi on luotu maahanmuuttajataustaisen, Taamir Fahreedin, toimesta. Appi-ukko Mauri Pekkarisen komppaamana. Tämähän on nyt jo kaikkien tiedossa, mutta muistutuksena näiden matujen kusetuskyvyistä, ja manipulointi taidoista.

Anonyymi kirjoitti...

Clive Bestin sivulla UK online energian tuotto eri lähteistä:
http://clivebest.com/rgraph/fuel-summary.html

Tuulivoima pienempää kuin mitä ostavat ulkomailta. Kaasulla ja ydinvoimalla näyttäisi UK toimivan.

MarkkuH