perjantai 30. syyskuuta 2016

Kiimaiset suvakit raukoilla rajoilla

Suomessa tilastoidaan rikokset maakunnittainkin,
eli täällä saadaan sanoa totuus vaikka savolaisittain.
Suvaitsevaiset eivät pysty järkevään ajatteluun rasisteja metsästäessään. Suvakit ovat rasistimetsästyksessään yhtä kiimaisia kuin vasta aseen saanut moraalista kuntoisuutta vailla oleva, joka ampuu kaikkea, mikä vähänkin liikkuu ja metsästyksen loputtua ampuu loput patruunat valtion liikennemerkkeihin...

VU, 28.9. 2016: Eva Biaudet: On rasismia sanoa, että tiettyihin kansallisuuksiin liittyy enemmän rikollisuutta
KS, 1.10. 2016: Puheenvuoro: Nehän vihaavat vihaamista!

Expressen: Pitäisikö mamukriitikot myrkyttää

P. Rönkkö saksan maalta: 30.9. 2016, klo 18: Oikeistovaara päiväkodeissa ja kouluissa

Tässä on artikuloituja sanoja Facebookin pilvestä, jotka sinne uppasin 27.9. 2016
Vain huonoa ja pahaa voidaan kritisoida
Kukaan ei voi esittää kritiikkiä hyvää asiaa kohtaan.
Hyviä asioita voidaan vain ylistää (kuten RKP:ta)

Tutkijoilla on oikeus esittää kritiikkiä mistä tahansa, vaikka islamia kohtaan, eikä se voi mitenkään olla rikollista.

Oikeudenmukaisuuden tähden ja tasa-arvon ilmentymisen takia tavallisilla ihmisillä pitää olla ehdoton ja luovuttamaton oikeus ajatella niin kuin tutkijat ja filosofitkin ajattelevat. Mikään muu ei voi tulla kyseeseen (Kansalaisista ei voi saada omilla aivoilla ajattelevia, jos heiltä kielletään korkeakouluissa sallittu ajattelun taso.).

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että me olemme kolmannen suuren muutoksen kynnyksellä.
Keskiaika päättyi siihen, että kansalaisille annettiin oikeus lukea
Mikä aika päättyisi siihen, että kansalaisille annettaisiin oikeus ajatella, eli esittää kritiikkiä kaikkea huonoa ja pahaa kohtaan.
TE, 29.9. 2016: Kommentti: Me ollaan rasisteja kaikki (paitsi Rkp)
TJ, 28.9. 2016: Maltatko varmasti olla tekemättä kansanmurhaa?
MV, 29.9. 2016: Ben Zyskowicz arvosteli suvakkimedian luomaa hysteriaa ja väärinkäsityksiä
Katos, kuinka Google voi auttaa: Rikostilastot maittain
Wikipedia: Epäonnistunut valtio
Blogi, 15.9. 2016: Suomi paras maa

SK, 29.9. 2016: Saudinaiset Twitter-kapinassa: ”Meidän on elettävä laatikossa, jonka rajat miehet määrittelevät”

Tiettyihin uskontoihin liittyy enempi väkivaltaa ja alistamista kuin toisiin. Jos kerta on tieteellistä ja älyllistä tutkia eri kansojen rikollisuutta, niin silloin on epä-älyllistä väittää, että kritiikki tiettyä uskontoa kohtaan olisi rasismia ja rikollista.

Suomalaiset pystyvät elämään arkea ja tekemään työtä ilman uskontoa. Nyt sitten suvakit hinkuvat tänne mamuja, joiden arki ei koostu mistään muusta kuin pyllistelystä ja häpeästä Ja sitäkö ei muka saisi kritisoida, ja jos sitä kritisoi, niin suvakkien mielestä uskomusten kritiikki on rotusyrjintää.

Näyttää siltä, että suvakit tykkäävät vertailevista tutkimuksista vain siksi, että he voivat vääntää niiden tulokset itselleen mieluisiksi, ja osoitella sormella, miten väkivaltaisia me suomalaiset olemme, koska suvakeilla ei ole mitään parempaa perustetta kansan vaihtamiseen kuin selittää se suomalaisten huonoilla geeneillä.
Suvakeille ei tuota mitään omantunnon tuskaa väittää suomalaisten väkivaltaisuutta kansalliseksi ja ehkäpä jopa geneettiseksi ominaisuudeksi, eikä se ole heidän mukaansa rasismia, koska se on heille uskonkappale.

Blogi, 28.6. 2014: Äly - Suomalaisten Uusin Geneettinen Ominaispiirre

Vain kriittinen ajattelu on älyllistä ajattelua
Nyt tutkijoilla on ajattelun vapaus, mutta älyllisyyden tähden sama vapaus pitää antaa kaikille. Myös tutkijoilta lopulta menee ajattelun vapaus, jos tämä sama suvakkien rasistinimittely saa yhä jatkua ja lisääntyä. 1970-luvulla tutkijoilla ei ollut oikeutta arvostella julkisesti Neuvostoliittoa. Kohta ollaan siinä ajassa, että tutkijat eivät saa tutkia eivätkä julkaista minkäänlaisia vertailuja, jottei suvakit suutu.
Pimeällä keskiajalla kirjoittamisen ja lukemisen oikeus oli vain papistolla, mutta pimeys alkoi häveltä, kun kansalaisille annettiin oikeus siihen, mikä oli eliitilläkin.

Sanon suoraan, että eliitti on helvetin porukkaa, jos se kieltää kansalaisilta vapaan ajattelun, eli oikeuden kriittiseen ajatteluun ja vaatii kansalta vain typerää ylistystä.
Jos tutkijat saavat kammioissaan ajatella kriittisesti kaikesta, niin hallinnon läpinäkyvyydenkin vuoksi myös tavan kansalaisilla pitää olla oikeus ajatella samoin niin turuilla kuin toreillakin.

Hallinto ei ole kansaa varten, jos kansalaisen ääni ei kuulu ja vaikutus näy hallinnon huipulle saakka
Uskomusten ja puolueoppien hokeminen on yhtä tyhjän puhumista, johon pystyy levysoitinkin.
Suvakit vaativat, että kansalaiset eivät saa ajatella, vaan kansalaisten velvollisuus on ainoastaan hokea suvakkien yleistyksiä ja elättää suvakkeja.

Blogi, 30.9. 2016: Suvakkien narsistisuus paljastettu
Blogi, 28.9. 2016: Anarkisteja poliiseja ja teokratiaa
Blogi, 27.9. 2016: Yhteispohjoismaiset arvot hukassa

3 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nykyään Suomessa vapaa ja estoton mielipiteen esittäminen on tiensä lopussa; edessä on "vastuullisen kritiikin" aika, missä ihmiset miettivät todella tarkasti seurauksia, ennenkuin sanovat mitään ääneen. Tai kirjoittavat Interwebiin.

Onhan ajatusrikos jo nykyhetkelläkin raskaampi rikos kuin raiskaus, törkeä pahoinpitely tai tappo. Ajatusrikosta raskaampi on vain verojen maksamatta jättäminen, ellet kuulu hallitsevaan eliittiin. Eliitin tekemät kepposet kun painetaan villaisella, nämä samat joista tavalliselle pulliaiselle tuomitaan vuosien linnatuomioita ja elinikäinen velkaorjuus.

Tätä järjestelmää kokeiltiin edesmenneessä Neuvostoliitossa, se on otettu menestyksellä käyttöön mm. Pohjois-Koreassa ja nyt se on löytämässä uuden kukoistuksen monissa EU:n osavaltioissa. Me tietenkin näemme tämän loistavan uuden järjestelmän tuloksen hedelmät parhaiten Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin jo jonkin aikaa odottanut mädättäjien aloitetta lukutaidon kriminalisoinnista.Se kun on rasismia ja natsismia tiettyjä ryhmiä kohtaan koska taikasymbolit eivät oikein suju heiltä sekä kaikkein suurimpana rikoksena se voi aiheuttaa esim. jonkun julman natsistisen sairauden kuten vaikkapa islamofobian.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nii-in. Olen kuullut tapauksista missä ikänsä muslimina elänyt on oppinut lukemaan myöhemmällä iällä Koraania. Järkytys on joillakin ollut eritäin suuri.