torstai 1. joulukuuta 2016

Yle Uutiset lopetettava

IS, 1.12. 2016: Ylen ex-pomo Ylen politiikan journalismista: ”Fakta on, että on uhkailtu, painostettu, sensuroitu, hyllytetty”
Demari, 1.12. 2016: Pekka Ervasti Demokraatille: Ylen toimittajien tilanne ”karmea” — ”Illuusio särkynyt tosi rujolla tavalla”
Harkimo, 2.12. 2016: Toimittajat liruttavat omiin muroihinsa

Esitin 29.11. 2016 aamulla Facebookissa, että Yle Uutiset pitää lakkauttaa, koska poliitikoiden hallinnoima ja maksama media ei voi olla politisoitumatta.

Pelkästään se tosiasia, että YLE:llä on agenda, mitä kohden sen pitää ajaa Suomea, todistaa kiistattomasti, että sellainen media on Suomelle äärimmäisen vaarallinen. Agendansa johdosta ja poliitikoita pelätessään YLE:n toimittelijat eivät voi mitään muuta kuin pimittää ja valehdella.

Ylellä on paljon pimittäjiä, koska varmaan YLE:ssäkin tiedetään, miten valheellista ja puolueellista heidän uutisointi on, kun kaikki pitää sovittaa heidän oman kurjan poliittisen agendan ajamiseen, joka huomattiin USA:n vaaleistakin, jotka YLE hävisi kirkkaasti.

Kaikki uutisointi pois YLE:ltä ja YLE olisi oikeutettu ainoastaan kommentoimaan maailman tapahtumia puhuvilla päillään ja pilkkaamaan suomalaisia Uutisvuodoillaan, YLE Leaksillään ja Pressiklubillaan.

Suomi säästäisi satoja miljoonia pelkästään YLE-maksusta, kun vain Yle Uutiset lopetetaan ja kaikki uutisointi annettaisiin yksityisille, jolloin lehtien ja mainosrahoitteisten kanavien suosio nousisi ja ne eivät tarvitsisi niin kovasti valtion tukiaisia. Kaikki hyötyisivät Yle uutisten lopettamisesta, jopa YLE. Myös ammattimediat saisivat paljon lisää toimittelijoita.

FaceBook, Jiri Keronen: Juha Sipilä on syytön
FaceBook, Heikki Porkka: Sipilä, Yle, valtamedia ja lehdistönvapauden ihmeellinen todellisuus

Ei kommentteja: