torstai 5. tammikuuta 2017

KAIKKI ULKOMAALAISET EIVAT OLE RAISKAAJIA


Suomessa on ehkäpä 50000 ulkomaalaista.
Ulkomaalaistaustaisia on tietyti monin kerroin enemmän, mutta niillä on jo suomalainen passi. Raiskaustilastoista tiedetään, että länsimaalaiset ja itämaalaiset syyllistyvät siihen paljon harvemmin kuin arabialaiset, afrikkalaiset ja itäeurooppalaiset. Monissa kansallisuuksissa on oikeasti yksittäistapauksia ja monet kansallisuudet ovat puhtaita, mitä tulee rikollisuuteen.
Kun nyt näitä outoja tekoja tehneitä kutsutaan kummallisesti ulkomaalaisiksi, niin eikö olisi johdonmukaisempaa, että kerrotaan mieluummin tekijöiden sidosryhmä?

Niinhän poliisit ja suvaitsevaiset tekevät suomalaistenkin kohdalla; Milloin suvakit väittävät tekijöiksi natseja, milloin perussuomalaisia, mutta ovat täysin hiljaa silloin, kun tekijä on ollut omasta viitekehyksestä.

Ulkomaalaisuus ei ole mikään motiivi, mutta tekijän sidosryhmäuskovaisuus varmasti saa ihmisen tekemään sidosryhmänsä vaatimia tekoja -- ilman omantunnontuskia. Näinhän suvakit sokeasti uskovat suomalaisista viholliskuvistaankin ja siksi kaikki suvakit kiljuvat aina natsirasistia, jos suvakit saavat osumia sodassaan sananvapautta vastaan.

On erittäin ikävää, jos valtamedia yleistää tekijät KAIKKIIN ulkomaalaisiin, joten eiköhän sovita, että tekijöistä pitää kertoa ainakin heidän uskontonsa ja tai ainakin heidän poliittinen suuntautumisensa, ja jätetään tykkänään pois nämä ulkomaalaishömpät.

Olisi ihan kiva, jos poliisi kertoisi, millaista luettavaa kiinniotetut vaativat selliinsä. Se kertoisi varmasti hyvin paljon tekijän motiiveista. Ainakin äärettömän paljon enempi kuin tieto tekijän ulkomaalaisuudesta.
Vantaan Sanomissa v.2014:
"Poikkeuksena muihin vankiloiden merkittävä osa Vantaan vangeista on muslimeja. Tarkkaa lukua ei ole saatavilla, koska laki kieltää uskonnollisen suuntautumisen kirjaamisen asiakastietojärjestelmiin.
Vankila antaa pyydettäessä käyttöön Raamatun, Koraanin, rukousmaton ja rukousaikataulun." --- 
Rukousmatto? Aikataulu? Miksi tavallinen matto ja Yliopiston almanakka ei kelpaa? Kansalainen, 4.1. 2017:  Muslimityöntekijöiden lisääntyneet uskonnolliset vaatimukset sulkivat autotehtaan Ranskassa
On suunnaton ero siinä, vaatiiko raiskaaja selliinsä JALLU-lehteä vaiko pyhää kirjaansa.
Tällä tavoin saataisiin luotettavaa ja virallista tilastotietoa tekijöiden sidosryhmistä, jota Suomen oikeuslaitos kipeästä tarvitsee tuomitessaan ihmisiä sananvapauden käyttämisestä.

Jo yhteiskunnan kehittäminen ja vanhempien henkinen kasvu edellyttää, että poliisi julkaisee rikollisten mielihalut. Ajatelkaa sitä, miten paljon paremmat mahkut yhteiskunnalla olisi kehittyä, kun meillä olisi tietoa siitä, mitä videopeliä rikollinen pelaa, mitä kirjaa hän lukee, mitä elokuvia katselee.
Pelkkä tieto kansallisuudesta on yhtä tyhjän kanssa. Jokainen ymmärtää, että ihmisen uskonto ja ideologia kertoo paljon enemmän tekijän motiiveista kuin hänen kansallisuutensa -- tai puhumattomuutensa.
Mielestäni on typerää kertoa julkisuuteen, ettei poliisi ole pystynyt selvittämään tekijän motiivia, jos hän ei puhu, kun jo tieteelliset tutkimuksetkin todistavat, että tekijän motiivin saa selville selvittämällä hänen uskontonsa ja mielihalunsa.
HS, 2.12. 2012: Nuoret tekevät aktiivisimmin rikoksia

HU, 15.3. 2015: IL: Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina

VS, 18.10. 2014: Ulkomaalaisten määrä vankiloissa kasvaa - Vantaan vankilassa 35 eri kansallisuutta


Timo Vihavainen, 5.1. 2017: Kiihotuslaki

Oikeudelta jäi ehkäpä kiireessä huomaamatta, että terroristit ja raiskaajat eivät ole kansanryhmä. 2010-luvulla voidaan sanoa, että kaikki terroristit olivat islamisteja Norjan terrori-iskua lukuunottamatta, mutta senkin vaikuttimena on ollut islam ja sen leviäminen:
Wikipedia: Luettelo terrori-iskuista 2010-luvulla
Wikipedia: List of Islamist terrorist attacks
Express, 5.1. 2017: Eurosceptic politician fined for Facebook post claiming ‘all terrorists are Muslims’

5 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Lääketieteessäkin ihmisten terveystottumuksia ja ruokatapoja tutkimalla saadaan selville, mikä vaikuttaa mihinkin sairauteen ja sen syntyyn.

Olisi ensiarvoisen tärkeää selvittää myös rikollisista, mitä uskomuksia he ovat nauttineet, mitä pelejä pelailleet ja mitä lukeneet, jotta saataisiin tieteellisesti pätevää tietoa siitä, mikä uskonto ja mikä puolue aiheuttaa mitäkin rikollisuutta.

Ymmärrän toki, että rikollisen uskonnon kirjaaminen on äärimmäinen tabu, koska uskonnoissa ja ideologioissa on yleensä se piirre, että se estää rikoilliselta täysin omantunnon kolkuttelun ja siksi juuri uskonnon vaikutusta rikoksiin ei saa tutkia, koska uskonnon vaikutuksen alainen ei ymmärrä tekevänsä mitään väärää.

Pelkkä kansallisuus ei kerro ihmisen sairastumisesta rikolliseen ajatteluun yhtään mitään. Pitää ehdottomasti luopua kaikista uskonnollisista tabuista ja tehdä samalla armottomalla tieteellisellä metodilla rikollisilla elämän analyysi, mitä lääketiede tekee kirjaamalla uskollisesti ylös kaikki potilaasta saatava tieto.

Uskonnon nimissä tehdyt teot ovat verrattavissa mielensairauteen sitenkin, että molemmissa ihminen katsoo olevansa syyntakeeton, eli ei tunne tekevänsä mitään väärää.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kaikkiin pyhien kirjojen kansiin pitää laittaa varoitusteksti:

"Tämä kirja poistaa sinusta syyllisyyden tunnon sellaisiin tekoihin, joita maallisissa yhteiskunnissa pidetään rikoksina!

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Miksi muslimimiehet raiskaavat? Koska heille on pikkupojasta asti opetettu, että vääräuskoisen tytön raiskaaminen on ei pelkästään sallittua, vaan Muhammedin (PBUH) esimerkin mukaisesti peräti suositeltavaa.

Koraanissa ja haditheissa näin sanotaan hyvin yksiselitteisesti, mistä on seurauksena tämä nykyinen tilanne. Jos vääräuskoisen raiskaaminen on se, mitä uskotaan Allahin sinulta odottavan, onko joku ihme että niin monet nuoret muslimimiehet sitä tekevät?

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ja vitsi on juuri se, että ihminen ei tiedä tekevänsä mitään väärää, kun hän tekee pyhän kirjan mukaan. Ei ole vaikeaa samaistua uskonnon noudattajien sielun elämään :-)

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Siksi minun suositukseni suomalaisille vallapitäjille onkin muslimien maahantulon estäminen, sanoivat he tulevansa mistä tahansa. Ratkaisu olisi ottaa kiintiöpakolaiset ainoastaan kristityistä pakolaisista, heitä luultavasti on vielä hengissä täyttämään Suomen pakolaiskiintiö moninkertaisesti. Hehän Lähi-Idässä ovat pahimmassa vaarassa, rintamalinjojen molemmilla puolilla.

Mutta eiväthän he näin halua tehdä, suvaitsevaisuuden kultaisen vasikan takia.