tiistai 31. tammikuuta 2017

PAKOLLINEN LIBERAALIDEMOKRATIA

-- PAKOTETTUA LIBERALISMIA
Eilen satuin kuuntelemaan asiantuntijoita (Sinkkonen ym), jotka Trumpin haukkumisen välissä kauhistelivat, miten presidentti Donald Trump on tuhonnut liberaalidemokratian.
Aloin pohtimaan, että hetkinen! Missä vaiheessa oikeisto on ottanut liberaalidemokratian agendakseen? Eikö sivistykselle riitä pelkkä demokratia ilman nimilappuja?

Liberalisimi on yksi poliittinen suuntaus, eikä ole ollut viisasta liittää demokratiasanaan yhtä poliitista suuntausta

Wikipedia: Liberaali demokratia on valtiomuoto, eräs poliittinen järjestelmä:
"Se on edustuksellinen demokratia, jossa vaaleilla valittujen edustajien valtaa (ja kansan enemmistön valtaa määrätä vähemmistöä) rajoittavat laillisuusperiaate sekä yksilönvapautta, etenkin kansalaisoikeuksia suojeleva perustuslaki."

-- Aina sitä oppii uutta. Luulin, että pelkkä demokratia tarkoittaa edustuksellisuutta, mutta ilmeisesti demokratia voi olla diktatuurista tai vaikkapa islamistista, jollei sitä kutsuta liberaaliksi? Mutta demokratiaa ei saa kutsua konservatiiviseksi, koska silloin suurpääoma ja vapaita rajoja vaativat hihhulit suuttuvat.

Konservatiivit ovat ikäänkuin pakotettuja liberaaleiksi. Kun joku konservatiivi tekee konservatiivista politiikkaa, niin koko liberalismiin hurahtunut maailma tekee itkupotkuraivareita.

Demokratian nimittäminen liberaaliksi on saanut kaiken maailman hihhulit uskomaan, että maailma on yksin heidän ja jokainen, joka vähänkin sotkee hihhuleiden sekavia suunnitelmia on tietysti uusi hitler... On ollut äärimmäisen typerää sekoittaa demokratiakäsitteeseen yksi ideologia, joka on suoraan saanut hihhulit uskomaan, että vain heidän ideologiansa on oikeaa.


Diktatuurinen demokratia pelkää hysteerisesti Trumpin asetuksia
Miten kummassa koko Länsi voi olla olemukseltaan liberaali? Eikö meillä olekaan mitään oikeistoa, joka tekisi konservatiivista demokratiaa? Onko sosialismikin olemukseltaan liberaali? Entä islamistiset maat ja Afrikka? Onko niissäkin demokratia liberaalien diktatuuria? Onko mikään muslimimaa edes demokraattinen?
Vaikea uskoa, että muslimit muuttuisivat liberaaleiksi, jos heitä otetaan liberaalidemokratian nimissä miljoonittain Länteen. Mitä suurempi massa siirretään paikasta A paikkaan B sitä varmemmin se massa pysyy olemukseltaan muuttumattomana. Vain yksilöt pystyvät muuttumaan, mutta massaa ei voi muuttaa hokemalla vapaakauppaa, vapaita rajoja, liberaalidemokratiaa.
Liberaalidemokratia on täysin hampaaton islamin laajentumisen edessä
Texas BANS Sharia Law and the First Islamic Sharia Court in the USA is NOT Happy!

D.C.Clothesline, 26.5. 2015: TEXAS Senate Passes Anti-Sharia Bill
Top Right News, 13.1. 2015: BREAKING: Texas Passes Legislation Banning Sharia Law, Muslims ENRAGED

Yllä on pari linkkiä, jotka osoittavat, miksi Trump voitti vaalit. Muslimit eivät ole assimiloituneet edes USA:ssa, vaan päin vastoin: He ovat luoneet USA:ssa no-go-alueita, missä he vaativat kaikkia noudattamaan islamia. Olisihan se ollut mieletöntä asettaa tuollainen laki Texasiin, jos sillä ei haluttaisi rajoittaa muslimien vaatimuksia.


Liberaalidemokratian pohtiminen antoi minulle heti vastauksen, että totta kai erityisesti oikeisto tykkää liberaalidemokratiasta, koska juuri liberaalit ovat täydellisesti sekoittaneet koko maailman, josta seuraa, että suurpääomalle riittää rajattomasti halpaa työvoimaa, joka pysyy rauhallisena, kun vain liberaalit hokevat rajatonta "rakkauttaan", johon pyritään pelottelemalla, uhkailemalla ja sensuroimalla toisinajattelijoita.

Liberaalit ja vasemmistolaiset eivät pysty käsittämään, että juuri tämä kaiken vapauden vaatiminen on johtanut siihen, että nyt vasta kahdeksan ihmistä omistaa puolet koko ihmiskunnan varallisuudesta. Liberaalivasemmisto on pelannut kaiken aikaa suurpääoman maaliin.
TE, 30.1. 2017: Bloomberg: Seuraavaksi Trump iskee amerikkalaisiin huippuyhtiöihin
TE, 30.1. 2017: Nyt tuli Trumpilta uusi mahtikäsky – Reuters: Jokaista uutta sääntöä kohden kaksi vanhaa pois

Kun Trump julisti vaaliohjelmassaan, että hän laittaa liberaalit kuriin, niin sehän tuntui liberaaleista ja oikeistolaisista täysin hullulta, koska he eivät pystyneet uskomaan, että joku todella voisi murtaa betoniksi muuttuneen liberaalidemokratian, liberalistien diktatuurin.
Niinpä liberaalivasemmisto hölmöjen oikeistolaisten säestämänä nauroi Trumpille heti hänen ehdokkaaksi asettumisestaan saakka, sillä he eivät yksinkertaisesti pystyneet ymmärtämään, miten joku voisi mitään liberaaliestablishmentille ja sen sanelupolitiikalle, joka vaatii yhä voimakkaammin kaiken sananvapauden täydellistä tuhoamista.

Yle Watch, 30.1. 2017: Maahanmuutto ei ole subjektiivinen oikeus
Sakari Hankamäki, 29.1. 2017: Trumpin käännytyspolitiikka ampuu alas kaksoiskansalaisuudet

Donald Trump on todiste siitä, että Jumala on vihdoinkin herännyt tämän maailman epäoikeudenukaisuuteen, jonka on saanut aikaan liberaalidemokratia.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Suvakkien mukaan Donald Trump on tuhonnut myös muslimimaista liberaalidemokratian, koska ilman Trumpia muslimit olisivat liberaalidemokratioiden kuuliaisia kansalaisia, eikä moskeijoissa opetettaisi enää erittäin suvaitsemnatonta koraania ja siihen kuuluvaa sharialakia.

Trump on kuulemma lähettänyt väärän viestin muslimimaihin vaatimalla muslimeilta sivistynyttä käytöstä ja irtiottoa kivikautistista uskomuksistaan: Liberaalien mukaan muslimeilta ei saa vaatia mitään muutosta.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

TÄTÄ ON LIBERAALIDEMOKRATIA KÄYTÄNNÖSSÄ
Kansalainen, 30.1. 2017: Euroopan unionissa “salainen lainvalmistelu” yleisempää kuin koskaan ennen:

Lainaus:
"Euroopan unionin lainsäädäntö on siinä mielessä ainutlaatuista, että lakialoitteita voi tehdä vain Euroopan komissio, jota ei ole vaaleilla valittu.

Niin kutsuttu “EU:n salainen lainvalmistelu” kohosi vuonna 2016 kaikkien aikojen huippuunsa. Näissä tapauksissa kaikki oleelliset neuvottelut Euroopan unionin neuvoston ja Euroopan parlamentin Euroopan komission välillä käytiin suljettujen ovien takana yksityisissä kolmikantakokouksissa.
"

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ote Petri Saarelan jutusta:

"Euroopan unionin lainsäädäntö on siinä mielessä ainutlaatuista, että lakialoitteita voi tehdä vain Euroopan komissio, jota ei ole vaaleilla valittu.

Läpinäkyvyyden puolesta kampanjoineet ovat jo pitkään valittaneet, että komission näyttämön takahuoneissa tapahtuvaan päätöksentekoon vaikuttavat voimakkaasti “suuryritysten logoja kantavat” etupiirit. Transparency International -järjestön suorittamassa analyysissä kerrottiin, että 4.138:stä Euroopan komission virkailijoiden lobbauskokouksesta joulukuun 2014 ja kesäkuun 2015 välisenä aikana, yli 75 prosenttia oli yrityslobbaajien kokouksia.
"

Ei mikään ihme, että liberaalidemokratia on virroittanut jo puolet koko maailman varallisuudesta peräti kahdeksalle henkilölle. Eikä yhden yksikään Trumpia haukkuva pysty tajuamaan, että se on liberalismi tuhoaa maailmaa mieletöntä vauhtia. Tuota varallisuuden keskittymistä ei siis saa vastustaa konservatiivisella demokratialla, koska sellainen ainakin hidastaisi maailman islamisoitumista