perjantai 27. tammikuuta 2017

Suomen ja USA:n rajanaapurien ominaisuuksista

Kehitysmaalainen ei voi palata Impivaaraan

Kansainvaellus tapahtuu aina huonosta parempaan, rumasta kauniiseen, täydestä tyhjään, pahasta hyvään, köyhyydestä rikkauteen, heikkoudesta vahvempaan, väkivaltaisesta rauhalliseen, likaisesta puhtaaseen ja rikkinäisestä ehjään. Massamaahanmuuton motiivina on geneettinen kateus. Heikot ihmiset haluavat väkivalloin anastaa sen, minkä toinen on ansainnut omalla työllään.
Likaisinkin ihminen haluaa mieluummin puhdasta ympärilleen ja köyhin ihminen haluaa rikkaiden taskut itselleen.
Se on juuri geeneihin saakka ulottuva heikkous, joka on estänyt kehitysmaita kehittymästä, joka huomataan siitäkin, että kehitysmailla on ollut jopa kymmeniä tuhansia vuosia pidempi aika kehittyä omalla alueellaan.
Afrikkalaisten sanotaan asuneen Afrikassa jo puoli miljoonaa vuotta, mutta eurooppalaiset ovat elelleet Euroopassa vasta parikymmentä tuhatta ja Pohjolassa noin kymmenentuhatta vuotta. Jos edellä mainittu fakta kerrottaisiin jollekin Maan ulkopuoliselle älylle, niin hän ilman muuta olettaisi, että afrikkalaiset ovat Maan kehittyneinen ihmisrotu.
Muukalaisilla olisi varmasti mielenkiintoista sanottavaa ihmisen luonteesta, jos he näkisivät, ettei sellainen ihmisrotu ole kehittynyt juuri lainkaan,  joka on saanut asua kauimmin omilla maillaan. Voidaan tehdä oletus, että mitä lähempänä päiväntasaajaa heimo elää sitä kehittyneempi on hänen kateellisuutensa.
Rikkinäisten ikkunoiden teoria ei päde sisäisesti ehjiin ihmiseen, koska muutoinhan meillä ei voisi olla ehjiä ikkunoita tai mitään ehjää, kaunista ja hyvää. Jokaisen ihmistä koskevan teorian on lähdettävä ihmisen minuudesta ja analysoitava minuuden tila, koska muutoin annetaan ymmärtää, että ihan kuka tahansa ihminen voisi alkaa rikkoa ja liata paikkoja, jos näkee yhden rikkinäisen ikkunan.
Sisäisesti rikkinäiset ihmiset tuovat esille oman minuutensa surkean tilan huomatessaan ympäristössään joko itseään parempia tai itsensä näköistä. Esimerkiksi Trumpia vastaan mieltä osoittavat ovat pieniä rikkinäisiä ihmisiä, jotka haluavat nähdä ympärillään vain pienuutta ja rumaa.
Kukaan järkevä ihminen ei lähde kadulle rikkomaan ikkunoita ja polttamaan autoja, jos hänen ehdokkaansa ei ole voittanut.

Heikot ihmiset haluavat aina tuhota kaiken sen, joka on heitä parempaa. Jos heikko ihminen näkee ehjän ikkunan, hänelle syntyy vastustamaton halu rikkoa se ikkuna, koska muutoin hänen ympäristönsä ei vastaisi hänen omaa rikkinäistä minuuttaan. Samasta sisäisestä syystä sisäisesti ehjät ihmiset haluavat nähdä asuinalueillaan vain ehjiä ikkunoita, eikä sisäisesti ehjempi pysty muuttamaan hänen maataan korruptoituneenpaan maahan, tai maihin, joiden uskomukset ovat vanhoillisia.

Sadat vasemmistolaiset julkkiset uhkasivat muuttaa Kanadaan, jos Trump voittaa, mutta yhden yksikään heistä ei halunnut muuttaa Meksikoon, joka jo sinänsä todistaa oikeaksi, miten ihmisen mielen tila vaikuttaa sen, onko hän maailmaa tuhoava tai maailmaa kehittävä.
Myös Suomessa vasemmisto uhkailee muuttaa maasta pois, jos kansa äänestää väärin, mutta milloinkaan yhden yksikään suvakki ei halua muuttaa islamilaisiin maihin tai Meksikoon, vaan aina kinua vain  sellaiseen maahan, joissa hänen ideaasuutensa voisi vain pahentaa maan tilannetta.

Koskaan ei ole havaittu, että kansainvaellus suuntautuisi kehittyneistä maista kehitysmaihin, korruptiovapaista maista korruptoituneisiin maihin, rauhallisista maista sotaisiin maihin. Kun rehellisesti tarkastellaan kansainvaelluksia, niin voimme kiistattomasti todeta, että niiden ainoa pyrkimys on huonontaa vastaanottavaa maata. Ehjät ihmiset eivät muuta massoittain, vaan  vain yksilöinä harkittuaan tarkkaan, mikä on sen maan tilanne, johon he haluavat.

Vasemmiston mukaan Suomessa ja USA:ssa vallitsee rauhan tyhjiö
Me puhutaan sotilaallisista tyhjiöistä, joiden odotetaan täyttyvän vieraista asevoimista, jos oman maan armeija ei näytä pitävän aluetta sostilaallisesti vahvana. Myös korruptoituneille ihmisille USA ja Suomi näyttäytyvät tyhjiöiltä, jotka voidaan täyttää korruptiolla. Sama pätee myös rauhanuskovaisiin: Heidänkin silmissään rauhalliset Pohjoismaat ovat vailla sitä rauhaa, joka rauhanuskovilla on, joten juuri siksi he tunkeutuvat tänne, jotta voisivat täyttää Pohjolan juuri sillä menolla, jota he kutsuvat rauhakseen, ja joka on saanut heidät pakenemaan omien valintojensa seurauksia.

Suomella ja USA:lla on maailman syvimmät korruptiokuilut rajoillaan. Suomen itärajalla korruptioiden suhde on 3:131, kun USA:n etelärajalla se on 18:123, eli Suomen ja Venäjän välinen ero korruptiossa on noin kuusi kertaa suurempi kuin USA:n ja Meksikon välillä. Miksi sitten Suomella ei ei ole ollut tarvetta rakentaa 18 metriä korkeaa muuria itärajalla?
Transparency International: CORRUPTION PERCEPTIONS INDEX 2016
  • Finland 3.,  Sweden 4.,  Russia, 131.
  • Canada 9. USA 18., Mexico 123.
Se, miksi Suomen ei tarvitse rakentaa muuria rajalleen, johtuu siitä, että Meksikon ja USA:n kulttuurit eroavat paljon enemmän toisistaan kuin Suomen ja Venäjän kulttuurit. Venäjän Ortodoksisuus on arvoiltaan lähempänä luterilaisuutta mitä meksikolaisten katolilaisuus on suhteessa USA:n protestanttisuuteen. Lisäksi venäläinen kansanluonne ei ole niin herkästi räjähtävää tyyppiä kuin latinoiden meluisan räiskyvä elämäntapa. Venäläisellä kansanluonteella olisi mahdotonta pitää yllä sellaista uskomussysteemiä, joka latinoille ei tunnu missään. Venäjä on ehjempi valtio kuin Meksiko, ja siksi Venäjän johto pystyy pitämään paremmin kurissa omat rikollisensa.

Eteläeurooppa, Venäjän etelänpuoliset maat, Lähi-itä ja Amerikat Meksikosta alaspäin muistuttavat enemmän afrikkalaista sisäänpäin lämpiävää vanhoillista heimokulttuuria, joita ei pitäisi laskea länsimaalaisuuteen kuuluviksi. Katolilaisuus ja islam ovat lähinnä superegoiluksi paisunutta megaheimokuntaisuutta.

Korruptioideksistä huomataan, miten klaaniyhteiskunnissa, islamilaisissa ja katolilaisissa maissa on enemmän korruptiota kuin kristinuskonnon lahkolaisuuksissa. Katolilaisuus on kristinuskonnon vanhin ja vanhoillisin muoto ja siitä erosivat kaikki ne kansat, jotka halusivat uudistua. Voidaan sanoa, että katolilaiset ovat geneettisesti alttiimpia korruptiolle kuin pohjoismaalaiset, ja katolilaiset eivät halua uudistua ja uudistaa hallintojaan juuri siksi, koska he pitävät geneettisesti kiinni muinaisista uskomuksistaan. Yksinkertaistaen voidaan sanoa, että kivikautiset uskomukset vaativat kivikautisia geenejä, eikä sellaisilla geeneillä voida kehittää länsimaiden yhteiskuntia.

Keskiajalta saakka kristinuskonto on siivilöinyt länsimaisia ihmisiä niin, että uudismieliset ovat muuttaneet omille alueillaan ja sellaiset ovat jääneet paikoilleen, joilla ei ole geneettistä valmiutta ajatella asioita eri näkökulmista.

Oli erittäin onnetonta koko ihmiskunnalle, että katolilaiset valloittivat Etelä-Amerikan aina Pohjois-Amerikan eteläosaa myöten.

Blogi, 26.1. 2017: Trumpin Muuri-Trump's Wall

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Blogissa selvitin, miten ihmiset haluavat aina muuttaa huonommasta parempaan, jolloin he tulevat muuttaneeksi paremnman huonommaksi.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa Rhodesia, joka vielä 1970-luvulla oli yksi Afrikan rikkaimmista valtiosta, ja joka vei ylijäämäviljaa ulkomaille. Nykyään siitä valtiosta ei ole edes nimeä jäljellä.

Ja kysytään, miksi muslimit eivät halua muuttaa Saudi-Arabiaan, vaikka sinne on järjestetty miljoonille ilmastoidut teltat, vaan suuri osa muslimeista haluaa Länteen? Johtuuko sekin siitä, että muslimit eivät halua mennä maahan, joka on heidän omia maitaan sivistymättömämpi, joten siksi muslimit haluavat muuttaa Länteen, jolloin heidän läsnäolonsa tulee tuhoamaan sen Lännen, joka on saanut aikaan kaiken tämän sivistyksen ja teknisyyden.

Saudi-Arabiassahan ei ole rauhantyhjiötä, kun taasen muslimien mielestä Länsi kärsii siitä rauhan puutteesta, jonka vain rauhanuskovaiset voivat täyttää.