tiistai 7. helmikuuta 2017

SUPOlle ja muille suvakeille

HS, 7.2. 2017: Kysely: Suurin osa EU-kansalaisista ei enää halua maahanmuuttoa muslimimaista – ”Tuloksemme ovat hätkähdyttäviä, ja ne vetävät vakavaksi

Bild, 7.2. 2017: „Die Polizei hat die Kontrolleüber Malmö verloren“

On jo pidemmän aikaa nähty, miten viralliseen totuuteen uskovat yllättyvät joka ainut kerta, kun julkaistaan jokin laajempi kysely kansalaisten mielipiteistä, kuten vaikkapa USA:n presidentin vaalit, jonka tuloksen piti valtamedian ja suvakkien mukaan olla etukäteen täysin selvä.

Sitten tulee se tosiasia, että edes valtioiden salaiset poliisit eivät pysty edes alkeelliseenkaan tiedusteluun siitä, mitä kansa ajattelee. Neuvostoliiittokin kaatui täysin yllättäen, eikä ollut yhden yhtäkään suojelupoliisia maailmalla, joka olisi nähnyt siitä vähäisintäkään merkkiä etukäteen.

Lähihistoria on pelkkää suvakkien yllätystä tulvillaan, ja sama pätee poliitikoihin, heidän virallisiin asiantuntijoihin ja poliitikoiden hyviin poliiseihin, kuten SUPOon. Ei olisi pitänyt olla yllätys, mitä tapahtuu, jos kaadetaan diktaattorit islamimaista ja jotka jätetään "maltillisten" rauhanuskovien käsiin. Sama päti 1978 Iraniin: Suomen ässäsuvakit olivat kaduilla hoilottamassa kuolemaa Shaahille, mutta tilalle tuli itse Kuolema! Ja kuten havaittu, niin suvakit ovat SUPO:n tukemina kurkku suorana huutamassa tukeaan kaikille niille, joiden ainoana haaveena on ihmiskunnan alistaminen yhden ainoan uskonnon alle. Liberaalien historiattomat aivot

Olen täysin varma, että Suojelupoliisin miehet ja naiset ovat täysin kykenemättömiä lukemaan vaihtoehtomedioita, koska  jos he olisivat lukeneet niitä, niin aivan taatusti nämä suvakeille yllätykselliset asiat eivät olisi voineet yllättää valtioiden tiedusteluelimiä ja sitä myötä poliitikoita:
Joka ikinen kerta, kun joku poliitikko julistaa, miten se tai tuo tuli hänelle yllätyksenä, niin juuri siinä on kiistaton todiste siitä, että suojelupoliisi ei lue mitään muuta kuin suvakkien valtamedioita, koska olisihan se todella mieletöntä edes minun kuvitella, että suojelupoliisi ei informoisi poliitikoita kansan syvien rivien oikeista ajatuksista.
Eli yksinkertainen kysymys SUPOlle, SÄPÖlle, CIAlle ja muille paskan tärkeille suvakkien perseiden nuolijoille;: Mitä helvettiä te oikein teette työksenne? Helsingin Sanomat ovat kaiketi ainoa media Yle uutisten lisäksi, mistä te mukatietoanne ammennatte. Se on juuri SUPOn syytä, että poliitikot tulevat kerta toisensa jälkeen kansan eteen näyttämään, miten suuri suu heillä on.

Koska mikä vitun hallinto se semmoinen on, missä poliitikot itse saavat päättää, mitä mediaa he lukevat! SUPO ei siis ei ole mikään media, vaan se joko salailee kaiken sen, mitä se on saanut selville kansasta, tai sitten on niin, että SUPO suojelee kansan pettureita ollen itse emäpettäjä.
Kaikkialla vaihtoehtomedioissa kirjoitetaan, miten USA:n salainen poliisi on suoraan ja epäsuorasti tukenut Syyrian kapinallisia: Esim. Wikipedia: War 2011-2016. Tämä sama nähdään kaikkialla: Jopa Suomessa valtion poliisi valtion syyttäjineen tukee suoraan ja epäsuorasti pienen pientä, mutta saatanan suurisuista porukkaa: Suvakkeja.
SUPO on nähtävä suoraan maanpetturina, koska se ei tee sitä, mitä sille on määrätty tehtäväksi, eli suojella demokratiaa, eli Suomen kansan enemmistöä.
Kuten USA on kaikkialla pyrkinyt tukemaan pienen pieniä kapinallisjoukkoja, niin sama nähdään niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja kaikkialla, missä suvakit kiljuvat kuin teurassiat, jos asiat ei mene heidän mukaansa -- ja joka helevetin suvakkipoliisi painaa rehellisiä kansalaisia valtion väkivaltakoneistolla maahan, kun jostain kuuluu totuuden ääniä vastoin virallista "totuutta".
Huomasiko yhden yksikään salaisen poliisin mies, miten suvakit julistivat yhden Aleppon esikaupungin muutamat tuhat ihmistä koko Syyrian kansan ääneksi? Tuskimpa, koska kuten nähtyä, niin Valtion väkivaltakoneisto ei lue vaihtoehtomedioita, koska muutoinhan se ei voisi antaa avointa tukeaan Suomen yhdelle suurisuiselle vähemmistölle; Suvakeille.
Tähän mennessä te olette hyökkäilleet ainoastaan niitä vastaan, jotka ovat nähneet, mitä tuleman pitää! Juuri nytkin netissä on meneillään valtaisa suvakkien agitaatio yhtä pientä ruotsalaispoliisia vastaan, mutta te perkeleen perseiden nuolijat olette jatkuvasti julkisuudessa kertomassa, miten kauheita ihmisiä ovat ne, jotka eivät usko suvakkien hulluuksiin.

Olen kuvitellut, että edes syyttäjät ja poliisin eri alueet olisivat olleet politiikasta vapaita, mutta kuten on nähty, niin nehän ovat järjestään pelkkiä suvakkien ja liberaalikommareiden suuhun ottajia.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Hesarin tutkimuksesta ilmenee myös se, että Suomen kansan äänenä toimii pienen pieni suvakkien joukkio, joka luulee, että kunhan he vain huutavat tarpeeksi kovaa, niin sitten kaikkien pitää uskoa, että suvakit ovat Suomen suurin ryhmä. No. Ainakin heillä on pienimmät kullit, mutta SUPO ei pysty edes siitä ottamaan selvää, kun näyttä siltä, että Supon agenteillakaan ei ole mitään suurta. Yllättykää jälleen kerran, koska se ei ole ensimmäinen kerta. Sitä vaan ihmettelen, että kannattaako sitä joka helewetin kerta julistaa, miten se tai tuo yllätti,

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Hei SUPO kaikkine valtakunnan syyttäjinenne. Ajastelkaas sitä, miten kummassa Iranin sekulaarinen kansa saatiin niin nopsaan tottelemaan islamisteja? Johtuikohan se siitä, että Iranin poliisi meni välittömästi Khomenein puolelle, kun Ajatolla astui Ranskan koneesta Teheranin kentälle?

Ei pitäisi olla kovin vaikeeta tajuta, miten heikoilla jäillä Te supolaiset olette, jos koko ajan huudatte rasisteiksi kaikkia niitä, jotka eivät ole samaa mieltä suvakkien perseilyjen kanssa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

SUPO ja muut suvakit kuuntelevat mielellään virallisia asiantuntijoita, kuten jotain Sinkkosta, joka julistaa, ettei Suomessa voi tapahtua maahanmuuttajien taholta mitään pahaa, vaan ainoa taho, jota pitää pitää silmällä, ovat toisinajattelijat.

Valtio, missä valtio vainoaa toisinajattelijoita ja nimittelee heitä rasisteiksi, vihapuhujiksi ja ties miksi, on edennyt hyvin kauaksi demokratiasta. No. Onneksi valtiolla on tallessa keskitysleirien piirustukset, että valtion ei enää tarvitse suunnitella niitä nollasta. Suomella on loistava tulevaisuus, kun täällä on lopulta suvakit ja mamut toistensa niskassa.