tiistai 4. huhtikuuta 2017

KaivosJäteHuoltoRahasto

IS, 22.11. 2016: Jälleen uusi kultalöytö Suomessa
– ”Voin vain hämmästellä tätä sinisilmäisyyttä”Meillä on TEM:n ylläpitämä ydinjätehuoltorahasto, joka toimii budjetin ulkopuolella, -- mutta kaikki muut saastuttajat on vapautettu omista jätteistään! Miksi?

Norjalla on lähes tuhannen miljardin euron suuruinen öljyrahasto, joka on tarkoitettu öljyttömien sukupolvien kompensaatioksi tästä ryöstötaloudesta,  missä ihmiskunta parhaillaan rämpii.

Mutta Suomella ei ole mitään vastaavaa näille nykyisille saastuttajile, vaan poliitikot täysin huolettomina haluavat jättää kaiken tämän paskan tulevien sukupolvien hennoille harteille.

Miten olisi, jos saataisiin aikaan edes kaivosjätehuoltorahasto, jolla voitaisiin siivota kaivosten aiheuttamat ympäristöhaitat?

TL-Media: Kansallista omaisuuttamme kupataan

Poliitikot haluavat lahjoittaa Suomen kaiken maailman onnenonkijoille, koska poliitikkojen mukaan olisi äärimmäinen vääryys, jos tulevaisuuden "suomalaiset" joutuisivat omilla rahoillaan puhdistamaan ympäristöään. -- Poliitikot eivät halua jättää tulevien sukupolvien kaivettavaksi edes kullan lutikkakokoista hippua, vaan korkeintaan muutaman Hengettömän, ja tyhjiin imetyt fosfori, nikkeli, kupari ja litium-malmiot.

Tiedättehän!  Suomen kansaa vaihdetaan parhaillaan:

SU, 3.4. 2017: Demari hehkutti suomalaisen väestön vaihtamista
”hyvänä uudistuksena”, ps-valtuutetulta paloivat käämit

TL-Media: EUROOPAN VÄESTÖ VAIHDETAAN

Kun muutaman kymmenen vuoden kuluttua Suomi on muuttunut islamilaiseksi maaksi, niin ajatelkaas hyvät hyssykät, miltä muslimeista tuntuisi, jos heidän pitäisi siivota suomalaisten kaivosten jätteet, ja kaiken muunkin saastaisuuden, mitä nämä holtittomat ulkomaiset firmat saavat Suomeen tuottaa poliitikkojen lahjoittamilla aarteillaan.

Kiusa se on pienikin kiusa:
Poliitikoilla on kuin onkin pätevä motiivi, miksi he eivät halua sitä, että saastuttaja maksaisi:
Poliitikot haluavat tehdä edes vähän kiusaa tuleville Suomen valloittajille!
Tämä on ikään kuin pitkäjänteistä poltetun maan politiikkaa jättää tulevat sukupolvet käpristelemään tänne saastan joukkoon, kun kaikki suomalaiset ovat kadonneet maailmasta, eikä kukaan enää tiedä, miten hienoa oli olla supisuomalainen.

Poliitikkona en suostuisi siihen, että esimerkiksi vappujuhlien, festareiden tai kaljakellunnan paskat siivotaan veronmaksajien rahoilla, vaan tekisin suomalaisille Suomen Itsenäisyyden Juhlarahaston, johon jokainen kansalainen joutuisi pulittamaan kaikista ostamistaan juomisista ja ruuista tietyn prosentin.
Kaikkiin juomiin, nautintoaineisiin, karkkeihin ja ruokiin pitää laittaa centti pari paskomislisää, jotka sitten rahastoitaisiin rahastoon, josta kustannettaisiin kaikenlaisten juhlijoiden ulos jättämät paskannukset.

Hyvin koulutettu ihminen.
Sitten loisin ihmisen ajokortin, jolla ihminen voisi osoittaa olevansa ulkosiisti, jolloin hän vapautuisi yleisestä jätehuoltomaksusta. Hieman samaan tapaan kuin hyvin koulutettu koira voidaan vapauttaa koiraverosta ja kaulapannasta.

Ei kommentteja: