torstai 4. toukokuuta 2017

Jari Komulainen oikeusmurhan kohteena

IL, 27.5. 2017: Vakuutusyhtiön näkemys voitti vastoin asiantuntijoita: Palamaton sähköpyörä sytytti tuhoisan palon
IS, 23.6. 2017: Jääkaappien maahantuoja miljoonakorvauksiin

Ehdotan, että tuomarit tuomitsevat sähkön maahantuojat miljardikorvauksiin, koska sähkö on todistettavasti aiheuttanut tuhansittain tulipaloja ja tappanut ihmisiä.
Jos tuomarilla on kotonaan maahantuotuja sähkölaitteita, niin onko hän silloin jäävi tuomitsemaan maahantuojia? Saako yksikään julkishallinnon "työntekijä" tästä lähtien ajaa tuontipyörällä?
IS, 4.5. 2017: Huonoa hallintoa, epäasiallista käytöstä, etuja omalle piirille... Suomen korruptio on poissa näkyvistä.
Hilkka Laikko, 14.10. 2016:  PERUSTUSLAKI JA IHMISOIKEUDET EIVÄT KOSKE SUOMALAISTA YRITTÄJÄÄ!
Vai onko niin, että tuomarit ovat täysin varmoja, että juuri heidän ostamansa ulkomaiset laitteensa eivät voi syttyä palamaan, joten siksi tuomarin pitää tuomita vain sellaisia maahantuojia, joiden tuomat laitteet ovat todistetusti syttyneet palamaan ja siten polttaneet muutakin omaisuutta.

Jos jonkun tuomarin kotona joku sähkölaite on syttynyt tuleen, niin onko se laite sitten Suomessa kielletty? Jos ei ole, niin triviaalisti huomataan, että Suomessa on taasen tehty yksi oikeusmurha lisää.
MuroBBS: Suomen oikeuslaitoksen järjettömyys

Tuomari olisi vain silloin pätevä tuomitsemaan sähkölaitteiden maahantuojia, jos hänellä itsellään ei ole ainuttakaan sähkölaitetta. Otetaan huomioon, että tuomareilla on varmasti kotonaan sellaisia sähkölaitteita, (kuten televisioita, leivänpaahtimia, sähköliesiä, pesukoneita jms), jotka jonkun muun kotona ovat syttyneet tuleen ja aiheuttaneet miljoonavanhinkoja.
Täytyy jälleen kerran ihmetellä, missä kohtaan tuomareilla on jotain järkeä. Itsekin huomasin, että tuomarit ovat lähinnä keräämässä rahaa suurpääomalle.

MOT., 1.5. 2017: Polkupyörä tuomittiin tulipalon sytyttäjäksi

Blogi, 04.5. 2017: Kaupunkifillarit ja kypäräpakko
Blogi, 14.5. 2014: Tuomareiden puutteellinen ammattitaito
Blogi, 25.3. 2015: Kulttuuri ja oikeus toisensa poissulkevia
Blogi, 8.12. 2012: Kostonhimoinen oikeuslaitos

IL, 4.5. 2017: Suurselvitys suomalaisesta piilokorruptiosta: "Yli 500 suomalaisen vastauksista koottu tutkimus paljastaa, että suomalainen korruptio on muun muassa salailua, sukulaisten suosimista ja hyvä veli -verkostoja."

Ei kommentteja: