torstai 4. toukokuuta 2017

Kaupunkifillarit ja julkishallinnon rikokset

Julkinen hallinto suosii rikollisuutta.
Blogi, 4.5. 2017: Jari Komulainen oikeusmurhan kohteena

Edellisessä blogissa selvitin, että yksikään julkishallinnon palkkalistoilla oleva ei saa tästä lähtien ajaa kuin täysin kotimaisista materiaaleista valmistetuilla sähköpyörillä, koska sähköpyörien maahantuoja on tuomittu miljoonakorvauksiin.
Muutenhan voisi käydä niin, että tuomari polttaa tuontipyörällään miljoonatalonsa, ja ketä hän silloin enää voisikaan syyttää, jos itse ei ole noudattanut omia tuomioitaan. Voisi syntyä tosi hauska tilanne, kun vakuutustarkastaja toteaa, ettei maahantuojalta voisikaan vaatia korvauksia, jos palovahinko on sattunut tuomarille, joka on jo tuominnut maahantuojan miljoonakorvauksiin.

Kaupunkifillari
Otetaan seuraavaksi käsittelyyn vaikkapa kaupunkipyörät. Lainsäätäjä on säätänyt kypäräpakosta polkupyöräilijöille. Siitä huolimatta julkishallinto tarjoaa ihmisille polkupyöriä ilman kypärää! Julkishallinto suorastaan kehottaa ihmisiä rikkomaan lakia.
Onko nyt niin, että jos ajaa kaupunkipyörällä, niin silloin poliisi ei voi edes huomauttaa ajajaa kypärättä ajosta? Poliisi siis joutuu poimimaan pyörätieltä kaikki sellaiset kypärättömät ajajat pois, joiden pyörä ei muistuta kaupunkifillaria.

Hmmm.. Missäs muussa asiassa julkishallinnolla onkaan kaksoisstandardit? Aivan niin! Maahanmuuttajia julkishallinto kohtelee silkkihansikkain, eikä välitä edes maahanmuuttajien talouskupruista tai heidän tekemistään petoksista. Vanhastaan tiedetään, miten puolueellinen positiivista syrjintää harrastava julkishallinto on suosiessaan rikkaita ja rikkaiden puolueita.

Ei ihme, että Suomi on maailman vähiten korruptoitunein maa, koska se korruptio on rakenteellista ja hyvien veljien välisiä kimppasopimuksia.

IS, 4.5. 2017: Näin toimii piilokorruptio Suomessa: Yrittäjältä kiristettiin pullia, koululaiset urakoivat pomon sukulaisen työmaalla...:
1. Poliitikot odottavat ilmaisia taxikyytejä ja sukkahousuja
2, 3, 4, 5, 6, ............


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samoilla linjoilla, mutta kypärän käyttö lienee suositus, ei lailla säädetty.