perjantai 23. kesäkuuta 2017

Jaakaappien maahantuoja miljoonakorvauksiin

HS, 17.7. 2017: Tasapainoskootteri syttyi tuleen – rivitalokodin alakerta tuhoutui
IS, 23.6. 2017: Jääkaappi syttyi tuleen Pohjois-Karjalassa – koko rakennus tuhoutui
Käräjäoikeus tuomitsee jääkaappien maahantuojan miljoonakorvauksiin, koska tuleen syttynyt jääkaappi tuhosi omakotitalon kivijalkaan -- vai miten nämä ennakkotapaudet menevät Suomessa?

Kuvituskuva
Kun palamaton polkupyörä on todettu syyksi talon tulipaloon, ja kun sen polkupyörän maahantuoja on tuomittu maksamaan vaikutusyhtiölle miljoonia, niin jo nyt tiedetään, että kaikissa vastaavissa sähkölaitepaloissa sähkölaitteen maahantuoja on syyllinen ja ansaitsee sen, että hänen elämänsä tuhotaan.

Laitteen käyttäjänkin vastuu on täysin ulkoistettu laitteiden maahantuojille, joten nyt jokainen suomalainen voi pelleillä laitteillaan miten vaan, eikä heillä ole mitään velvollisuutta hoitaa laitteitaan, kuten imuroida laitteiden jäähdytyspinnoilta pölyt pois.

Toivottavasti tuollaisesta tuomarien moraalittomuudesta seuraa edes jotain hyvää, kuten se, että sähkölaitteiden maahantuojat keräävät jokaisesta myymästään laitteesta rahaa rahastoon, jolla korvataan jokainen sähkölaitteista aiheutunut tulipalo. Vähän samaan tapaan kuin ydinvoimalat joutuvat kartuttamaan ydinturvarahastoaan.

Blogi, 4.5. 2017: Jari Komulainen oikeusmurhan kohteena

Ei kommentteja: