lauantai 19. elokuuta 2017

Burkaan pukeutujia ei puukoteta Turussakaan

YLE, 8.8. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla islamistimaihin

Viimeisen Vuoden aikana Marokossa ollut tuhansittain suomalaisia turisteina, joten miten on mahdollista, että Marokosta tulee Suomeen ihmisiä, jotka ihan oikeasti uskovat voivansa saada Suomesta turvapaikan?
Kuka hiton propellipää on mennyt netissä kehumaan, miten höveliäs Suomi on kaiken maailman onnenonkijoille?

HS, 19.8. 2017: Näin keskusrikospoliisin tiedotustilaisuus eteni: Hyökkääjä mahdollisesti valikoi naisia uhreiksi, tuli suomeen vuonna 2016 turvapaikanhakijana
IL, 19.8. 2017: Turun puukottajan uhreiksi valikoitui naisia - nuorin puukotetuista on 15-vuotias, vanhin 67-vuotias

On älyttömän helppoa tajuta, mikä on islamilaisten terrroristien motiivina. Koska maailmassa vain ne maat noudattavat islamia, joista lähtee miljoonittain pakolaisia, joten jihadisten pitää pyrkiä kaikin pyhän kirjan neuvomin keinoin käännyttämään kaikki muutkin islamisteiksi. Suomessakaan ei olisi terroria, jos vain Suomi olisi islamistinen.

HS, 21.8. 2017: Puukotuksista epäilty Mechkah kävi rukoilemassa juuri ennen veritekoja, kertovat moskeijan kävijät HS:lle
US, 19.8. 2017: Tutkijat varoittavat ”lepsuilusta islamistien kanssa”: ”Kyse ei ole vain nuoren miehen kasvukipuiluun liittyvästä väkivallasta”

Onneksi poliitikkojen suunnitelma Suomen islamisoimiseksi etenee erittäin kiitettävää vauhtia. Ehkäpä jo vuonna 2044 Suomi on muuttunut islamilaiseksi, jolloin Marokostakaan ei sitten enää lähde jihadisteja pakolaisina pelottelemaan suomalaisia muslimeiksi. Joten suomalaisilla on kertakaikkisen loistava tulevaisuus vähemmistönä omassa maassaan.

Blogi, 19.8. 2017: Vapaavuori kehoittaa suomalaisia pakenemaan

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Suomessa tulee tapahtumaan Suuri Uskonpuhdistus heti sen jälkeen, kun maahanmuuttajista on tullut enemmistö. Siinä Suuressa Uskonpuhdistuksessa kumotaan Lutherin uskonpuhdistus ja Suomi palautetaan virallisesti takaisin pimeään keskiaikaan samalla, kun imaamit hokevat lorujaan pää Mekkaan päin ja vetävät tuhansilta lehmiltä kurkut auki sen kunniaksi, että suvakit luovuttivat Suomen ilman taistelua.

Anonyymi kirjoitti...

Paitsi siinä tapauksessa että tämä lammasmainen kansamme saa jostain sisua puolustaa omaa maataan, ja tekee tuosta perseilystä lopun.
Sitä odotellessa...