keskiviikko 9. elokuuta 2017

Otetaanko Suvaccien rakastamat aikakaudet uudestaan?

Blogi, 9.8. 2017: Uskonasioita, joita ei saa puhua suomalaisille

Jotenkin tuntuu sairaalta ajatella sellaista maailmankuvaa, joka haluaa monikulttuurisuususkonsa nimissä säilyttää vaikkapa Amazonin villi-ihmiset kivikaudessa, jotta voisi itse ylpeillä monikulttuurisuudellaan.

Kun otetaan muutama kymmenentuhatta vuotta aikaa eteenpäin Amazonin sademetsästä, niin pääsemme kännyköillä ja kalasnikovilla höystettyyn rautakauteen, eli Lähi-Idän kulttuureihin, joiden ihmisten ei myöskään sallita hellittävän muinaisista uskomuksistaan, jotta pystynenäisillä suvaceilla olisi hyvä olo omassa ylivertaisessaan uskossaan, miten multikulttuurisuus vaatii heitä erityisesti suojelemaan ihmiskunnan kaikkein vanhimpia uskomuksia näiden nykyaikaisten kotkotusten sijasta.

Esimerkiksi muutaman kymmenen vuoden takainen impivaaralaisuus on äärettömän halveksittua suvaccien keskuudessa, joka johtuu siitä, että mitä kauemmas menneisyyteen he kohdistavat katseensa sitä hyvemmiksi he tuntevat itsensä katsoessaan aristokraattista kenonenäänsä pitkin jopa satatuhatta vuotta ajassa taakse päin.

Itse en millään tavoin vastustaisi, jos Amazonin ihmiset jättäisivät kirveensä ja ottaisivat moottorisahan ja älykännykän ja pukeutuisivat rakettiin.

Samoin minulle ei tulisi mieleenkään ajatella multikulttuurin olevan uhattuna, jos lähi-idän immeiset ottaisivat kaiken muunkin länsimaalaisuuden yhtä rakastettavasti vastaan, miten he ovat ottaneet pyöreällä Maalla toimivat suhteellisuusteoreettiset älykännykät, joiden toimintaperiaate on jopa suvaceille täyttä hebreaa.

Mutta minähän elänkin tämän pienen elon hetkeni suvaccien mukaan Rasismin Aikakaudella, joka minun mielestä ei ole lainkaan paha aikakausi, koska minulla tuntuu olevan äärettömän paljon suurempi vapaus ajatella kuin yhdelläkään suvacilla ja heidän ihannoimillaan perinnäistavoista kiinnipitävillä muslimeilla, joille suvacit pitkin hampain sallivat vain älykännykät, koska muutoin he suuttuisivat muslimeille, jos he eivät esittäisikään suvaceille suvaccien iki-ihanaa monokulttuuriaan, josta Suvivirsi ja suomalaisuus ovat totaalisesti bannattuja, koska suvacit tykkäävät satasella vain pimeästä Keskiajasta ja sitä vanhemmasta kulttuurista, jota on kiva jakaa Somessa rasisteilta suljetuissa ryhmissä, koska Somessa kukaan medialukutaitoinen ei ottaisi tosissaan kivikautisia juttuja, jos ne olisivat yleisesti arvioitavissa.

Mistä multikulttuurisuus on tehty? Se on tehty monokulttuurisesta islamista ja kaiken muun kieltävästä monottajasuvaitsevaisuudesta. Ylistettyjä olkoot kaikki yli-ihmiset, joille vain suomalaisuus ja länsimaalaisuus ovat vieraita ja halveksittavia - pois lukien länsimaisen tieteen saavutukset, koska ilman niitä olisi hyvin ikävää elää kivikaudella.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

En todellakaan halua, että suomalaisten veroilla ostetaan älykännykät Amazonin sademetsän ihmisille. Moottorisahankin he saavat keksiä ihan itse, ja he myös sen tekisivät sen, jos vain heidän annetaan olla omassa rauhassaan seuraavat 19000 vuotta, koska ihmiset ovat kuulemma kaikki yhtä älykkäitä, ja koska aika ei merkitse todellisuudessa yhtään mitään, joten onhan se varsin tyhmää ostaa multikulttuurisuuden nimissä länsimaista hapatusta sellaisille, jotka haluavat elää omaa kulttuuriaan.

Antaisin pitkin hampain ja hyvin perusteluin luvan käyttää suomalaisten verorahoja maahanmuuttajan älykännykkään vain siinä tapauksessa, että maahanmuuttaja luopuu kaikesta muustakin kulttuurisuudestaan, koska muutoin olisin tyhmä, jos nostaisin maahanmuuttajan vain osittain atomiaikaan.

Luulen, että suvacit haluavat tahallaan pitää maahanmuuttajat puolittain avannossa, jotta suvacit voisivat ylimielisesti kerskailla multikulttuurisuudellaan.