torstai 24. elokuuta 2017

Palautuskeskukset voisivat olla Transit-alueita nimeltään

IL, 22.8. 2017: Orpo: Palautuskeskukset on mietittävä uudelleen

Suomen kansalaisena tottelin ministeri Orpon käskyä miettiä palautuskeskukset uudelleen, ja mietinnän tulos ilman palkkiota ja myssyä on seuraavanlainen:

Jos ihmisen todetaan tulleen maahan ilman laillisia syitä, tai hän on toiminnallaan saattanut itsensä maasta poistettavaan kuntoon (esimerkiksi kolmen kuukauden oleskeluaika on kulunut, tai henkilöllä ei ole omaa varallisuutta elättää itseään), niin tuollaiset henkilöt tulee ohjata ja siirtää satamien tai lentoasemien transit-alueille, mistä he voivat täysin vapaasti poistua maasta.

Ministerit Orpo ja Risikko saattavat helposti huomata, että tällaisella menettelyllä ei millään tavoin voida aiheuttaa ihmiselle mitään epäihmismäisyyttä, eikä ihmisen ihmisoikeuksia loukata.

Koska suvaitsevaiset jatkuvasti kehuvat, miten pakolaiseksi hakeutuvat ovat erityisen sukurakkaita, ja pakolaisstatuksesta osatta jääneetkin olisivat edelleen osa heille rakasta sukua, niin heidät haettaisiin nopeasti suvun suojiin harjoittamaan ainoaa oikeaa uskontoa, vaikka he olisivatkin tuhansia euroja velkaa suvakkien rakastamille salakuljettajille.

Fysiikan lakien mukaan vetovoimatekijää tulee vastata yhtä suuri poistovoimatekijä, koska muutoin Suomen yhteiskunta on rikki, jos se toimii vain loppumattomien pakolaisvirtojen nieluna.
Transit-alueille pitäisi myös luoda ahdistavia ja luotaantyöntäviä juttuja, kuten joulukuusi yhteen nurkkaan ja kaiuttimista tulisi sulosointuja, kuten suvivirttä ja jouluista musiikkia. Jos alueelle saatetun lähtö tuntuu viivästyvän, niin ruuaksi voidaan tarjota parasta, mitä Suomesta löytyy, eli Kaurapuuroa, ja vaihtoehdoksi Nakit ja Muusi, jos kaurapuuroon kyllästyy ennen kuin kotimaan ikävä voimistuu sietämättömäksi.
MUTTA.
Jos sitten sattuu, että maastapoistumista odottava tykästyykin transit-alueen impivaaralaisuuteen, niin silloin se todistaisi, että henkilö on halukas uskomaan suomalaisuuteen enemmän kuin paimentolaisuuteen, jolloin maahanmuuttokomitea voisi harkita henkilön ottamista osaksi Suomen kansaa, muutaman lisätestin jälkeen.

Se olisi rikos koko ihmiskuntaa vastaan, jos rehellistä ja talkoohenkistä impivaaralaisuutta ei haluta nähdä vetovoimatekijänä, vaan impivaaralaisuus julistettaisiin ainoastaan luotaantyöntäväksi voimaksi.
Suvakithan ovat ottaneet urakakseen poistaa impivaaralaisuuden Suomesta, ja sen tilalle suvakit haluavat vetovoimatekijöiksi kaikki islamistimaiden uskomukset ja perinteet moskeijoita ja minareetteja myöten, joten olisihan se vähän kumma, jos maasta poistettava ei lainkaan tuntisi vetovoimaa kotimaataan kohtaan, jos hän on saapunut Suomeenkin siksi, että hän saisi täällä olla kuin kotonaan ja leikkiä suvakkien kanssa lasten leikkejä.

Ei kommentteja: