perjantai 11. elokuuta 2017

Valtio meni ja otti monikulttuurisuususkonnon Kirkon tilalle

Saksassa suvacit vaativat saksalaisia luopumaan istuttavasta klosetista, koska se kuulemma estää muslimeja sopeutumasta länsimaiseen kulttuuriin, varsinkin, koska muslimit eivät tiedä, onko klosetti suunnattu kohti Meccaa? Reikähän ei voi olla suunnattu ketään päin, ja reikä saa muslimit tuntemaan olonsa kultturelleiksi:
Express, 10.8. 2017: Köln diskutiert über WC für Muslime „Integration findet nicht auf dem Klo statt“ – Quelle: http://www.express.de/28143562 ©2017
VU, 13.8. 2017: Barbarian paluu – hyväuskoiselle Euroopalle ennustetaan onnettomia aikoja

Eikä kukaan huomaa, että suvakit ovat palanneet takaisin pimeään keskiaikaan?
Juuri eilen pääsin kirjoittamasta, miten monikulttuurisuus on uskonnoista kaikkein kiiltävin ja vitivalkoisin, koska sen uskonnon noudattajat vaativat länsimaalaisia palaamaan takaisin kultaiseen keskiaikaan, missä kaikki oli hyvin, kun lattiassakin oli pyöreä reikä ja likavedet ja kaikki roina heitettiin suoraan kadulle, joka säästää valtavasti hallinnon kuluja tärkeimpiin asioihin kuten siihen, miten lapset saadaan piiskalla resitoimaan koko koraani kannesta kanteen.
Suvacit kauhistelevat, ettei me voida palata takaisin Impivaaran arvoihin,  koska siellä lapsija kuritettiin ja lyötiin kepillä jopa näpeille, jos he olivat tuhmia. Suvacit eivät halua eivätkä pysty näkemään mitään hyvää, mitä ns. Impivaarassa oli, koska muutoinhan he eivät voisi käyttää Impivaaraa lyömäaseenaan.

Nyt sitten netissä on lukematon määrä videoita, joissa imaamit pahoinpitelevät lapsia opettaessaan heille resitoimista. Mutta onneksi suvacit eivät vaadi muslimeja palaamaan nykyaikaan, koska muutoinhan monikulttuurisuudelta häviäisi sen peruskivi, jos kaikki olisivat sivistyneitä, vaikka yksikään ei osaisikiin pyhiä kirjoja ulkoa.
Milloinka suvacit vaativat meitä luopumaan kännyköistä, koska onhan se melko epäloogista, että muslimit voivat sopeutua kännyköihin, mutta he eivät sopeudu klosettiin?
Kännykät ovat sentään miljoona kertaa teknisempiä kuin klosetit.

On todella hassua, että nyt meillä on ainakin kymmenen erilaista luterilaisesta kirkosta siinnyttä herätysliikettä, joiden uskovat vaativat suomalaisia palamaan takaisin ajan laskun alun ajatusmaailmaan ja sitten meille on syntynyt muutamassa vuodessa koko maan laajuinen monikulttuurisuususkonto, joka myös vaatii suomalaisia palaamaan pimeyteen, mutta ilman suvivirren lohtua.

Eihän suvaceista olisi ollut mitään vaaraa, samanlaisia hihhuleita kuin muutkin herännäiset, mutta monikulttuurisuususkonnosta on tullut valtion uskonto, jolloin poliitikot pakottavat suomalaiset lain ja väkivaltakoneiston avulla luopumaan omasta kulttuuristaan, jotta maahanmuuttajien ei itse tarvitse millään tavoin kehittyä.

Valtioon syntyi uskonnollinen tyhjiö, kun poliitikot erottivat kirkon valtiosta. Ja nyt tuo valtiouskonnon puute kompensoidaan erittäin häijyllä uskonnolla, jonka uskovaiset valtiojohtoa myöten julkijumalattomasti nimittelevät kaikkia sen uskonnon kritisoijia rasisteiksi.

Jos todella on niin, että ihmisen hermostoon on langoitettu uskonnollisuus, niin silloin se on ehdottomasti typerintä, mitä ihminen voi tehdä, jos ihmisen yhteiskuntia yritetään johtaa vain maallisilla arvoilla, koska poliitikotkaan eivät voi olla olematta uskonnollisia, joka on nyt toteen näytetty.
Se näkyy valikoivana poliittisena korrektiutena, joka vaatii poliitikoita ylistämään maahanmuuttajien uskontoa rauhanuskontona, jonka läsnäolossa he kirkkain silmin vannovat, ettei rauhanuskonto perinnäistapoineen millään tavoin liity mihinkään, mutta suomalaisuus on kuulemma semmoinen kulttuuri, joka saa suomalaiset hakkaamaan ja tappamaan.

Syyttämällä yhtä kulttuuria väkivallan teoista politikot ovat todistaneet, etteivät he ymmärrä ihmiskunnan evolutiivista kasvua eläimestä jumalalliseksi. Nyt suomalaisuus näkyy suvaceille eläimellisyytenä, kun taasen islamin uskoiset ovat heille täysin kehittyneitä jumaluuksia, joilla ei voi olla mitään kykyä tai tahtoa mihinkään kehityksellisyyteen.

Poliitikasta tulee itsessään jumala, jos armollinen Jumala on hylätty perustuslaista.
Jumalaton politiikka on menettänyt kuolevaisen tajunsa ja nyt poliitikasta on tullut yhteiskunnan autoimmuunisairaus, joka hyökkää itseään vastaan sekä kulttuurin että talouden saralla.

Poliitikot jakavat Suomea täysin holtittomasta ja julistavat suomalaisuuden kuolemaa.
Blogi, 11.8. 2017: Kaikki ilmaiseksi ulkomaalaisille-Poltetun maan taktikkaa

Ei kommentteja: