maanantai 30. lokakuuta 2017

Kunniamurhat Saksassa uussosialismia

DOKU: Ehrenmorde 2017

Tästä tuli mieleen se, että kun suomalainen murhaa sekopäissään toisen sekopään, niin se pitäisi katsoa evoluutioksi, rodunparantamiseksi, joka parantaa suomalaisten geenipoolia, mutta kun mamut murhaavat toisiaan kunniasta, niin siinä poistetaan parempia geenejä.

Se on nähty maailman sivu, että ihmiskunta taantuu joka kerta, kun asialla ovat oikeaoppiset: Neuvostoliitto, Natsisaksa, Punakhmerit, islamistit, ..  kaikki ne, jotka tuhoavat ja tappavat muita uskontonsa ja oppinsa puolesta, ovat ihmiskunnan vihollisia, kun taasen ihminen, joka tappaa juovuspäissään toisen päihtyneen, pitäisi nähdä paremmassa valossa kuin ideologiset tappajat, vaikka sellaiset tappajat olisivat miten rauhanuskovaisia tahansa.

Kautta historian oikeaoppiset ovat säälittä tappaneet jokaisen, joka on esittänyt viisauksia opillisia kohtaan. Jeesus oli vain yksi miljoonista, jotka uskovaiset ja muut opilliset ovat poistaneet, jotta tyhmyys vallan saisi. Onneksi olkoon, kaikki uskovaiset. Nyt se on sitten jo tieteellisesti todistettu, että teidän ansiosta ihmiskunta on alkanut tyhmentymään yhä lujempaa... Esimerkiksi,
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten 1800-luvun

Ei kommentteja: