torstai 12. lokakuuta 2017

Suomalaisuuden rakastaja tapettiin

YLE, 12.10. 2017: Yhdysvallat eroaa YK:n koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestöstä Unescosta
IL, 12.10. 2017: USA lähtee Unescosta

Olen hieman harmissani siitä, etten millään pysty ymmärtämään suvakkeja, jotka hehkuttavat UNESCOa, mutta vihaavat suomalaisuutta, vaikka UNESCOn mukaan kaikki maailman kulttuurit ovat absoluuttisen tasa-arvoisia, eikä mikään niistä voi olla toista huonompi.
Vieläkin enempi olen harmissani siitä, etten lainkaan ymmärrä, miksi suvakit suuttuivat lopullisesti Donald Trumpille, joka haluaa lopettaa UNESCOn, jonka mukaan suomalaisuudessa ei ole mitään vikaa.
Jos itse olisin suvakki, hyppisin ainakin viikon Assalla siitä ilosta, että UNESCO -tuo suomalaisuuden rakastaja- on vihdoinkin mennyttä.
Suomalaisia lukuunottamatta UNESCOn työntekijät hehkuttavat omia maitaan, omia kulttuurejaan, ja tähän asti USA on maksanut noiden unelmoijien kaikki palkat ja kulut, vaikka on totuus, ettei mikään voisi olla kauempana tieteestä kuin se, että kulttuureissa ei nähdä mitään vikaa, vaikka maailma hukkuu pakolaisiin, jotka tulevat rauhanuskonnoista.
Kiitän Luojaa siitä, etten ole suvakki, koska tällaisella asenteella on mielestäni hauskaa ajatella ja tunnistaa asioiden oikea laita.

Uskoisin, että jopa Donald Trump ei vetäisi USA:ta pois UNESCO:sta, jos vain sen nimestä ja toiminnasta poistettaisiin kulttuuri sekä sanana että tasa-arvoisena käsitteenä.
Kulttuuri voi olla tiedettä ja tieteen rinnalla vain antropologisena tutkimuksena. Se tosiasia, että suvakit ja liberaalit hehkuttavat kaikkien kulttuurien ja uskontojen tasavertaisuutta on tehnyt Unescosta täysin hampaattoman pellen:

Kulttuureja ja niiden eroavuuksia ja laatuja ei voi enää tutkia tieteellisesti, koska tiedemiehet leimattaisiin välittömästi rasisteiksi, jos he asettaisivat kulttuurit johonkin järjestykseen. Vertaa esim Tatu Vanhanen.

Jonkin aatteen alle sijoittuvien olioiden julistaminen tasa-arvoisiksi johtaa välittömästi siihen, ettei niitä voida millään tavoin tutkia loogisesti, järjellä.
Unescoon uskovat ovat lähinnä tunteellisia hölmöjä.

Unesco on relativistien toiveuni.
Kulttuuri-käsite pitää poistaa kaikista kaikkien hallintojen nimikkeistä Onhan se nyt täysin järjetöntä, että esim vauvojen silpomista kutsutaan kulttuuriksi!

Ei kommentteja: