tiistai 31. lokakuuta 2017

Teesi: Maassa Taivaan tavalla

UUDET TEESIT, viimeinen käyttöpäivä 31.10. 2517.

TEESI: Uskovaisuus vaatii suurenmoista logiikka.
TEESI: Ihminen ei voi olla uskovainen muuten kuin omalla järjellään.
TEESI: Jos et tiedä jo täällä maallisessa elämässä, miten ollaan uskonnottomia, niin miten voit kuvitella selviytyväsi taivaan riemuissa taviksena, kuten Johannes Kastaja siitä kertoi?
TEESI: Taivaspaikka ei ole palkinto oikeauskoisuudesta, vaan armoa.
TEESI: Aivoja ei luotu pyhänkirjan ja sen oppien säilytyspaikaksi.
TEESI: Ihminen voi olla viisas vain uskonnottomana.
TEESI: Harhaoppisyytökset todistavat ihmisen viisauden aidoksi.
TEESI: Taivaassa ei ole tyhmiä ihmisiä.
TEESI: On barbaarista suojella lailla maailmanvalloitukseen pyrkiviä tahoja, sillä niin selvästi nähdään, millaista jälki tulisi olemaan.
TEESI: Ilmestyskirja kertoo pyhäksi julistetusta ilmestyksestä, missä Johannes Kastaja sanoo nähneensä ja kuulleensa, että Taivaassa ei ole kristittyjä eikä muitakaan uskovaisia, vaan vain kaikista uskonnoista vapaita olentoja.

TEESI: Uskovien tulisi elämällään tehdä Jeesus eläväksi viisaudeksi.
Täällä Maan päällä uskovaiset ainakin kristinuskonnossa saarnaavat, miten ihmisten pitäisi tuoda omalla elämällään esille Jeesusta, joka on siis taivaasta kotoisin, ja tietää, miten siellä elellään. Tuossa taivaallisen elämisen asiassa olen samaa mieltä uskovaisten kanssa, koska sitä opetti myös Martti Luther teeseissään:
HS-TEESI, 29.10. 2017: Maallistuneiksi syytettyjä kirkon rivijäseniä Luther sen sijaan arvostaisi, kirjoittaa Anna-Stina Nykänen.

Jeesuskin nautiskeli, ymmärtäessään, että Isä tykkää anteeksiantamisesta.
Ja minäkin ryyppään, koska minä tiedän, ettei ihmiset voi tuomita minua Melkisedekin järjestyksen mukaan. Jos en täällä ryyppäisi vanhaa viiniä, niin minustahan kehittyisi joku moukkamainen otus, joka sylkisi lasiin, kun Kristus Mikael tarjoaisi minulle uutta viiniä. Hyi hitto, mikä ajatus!

Jeesus viihtyi hyvin alamaailmassa, siellä, joka on seurausta rabbien, poliitikkojen, pappien, imaamien ja muiden diktatoristen rikkaiden ylettömästä elämästä. Alamaailma ei johdu luonnonlaista eikä Luojasta, vaan se on tehty vain sitä varten, että täällä Maan päällä saisi olla joukkio, jolla on kaikki etuoikeudet.

TEESI: Jeesus ei voinut olla henkisesti juutalainen, joka kävi viimeistään ilmi silloin, kun juutalaisten korkein oikeus, Sanhedrin, erotti Jeesuksen juutalaisuudesta ja siten Israelin kansalaisuudesta, koska Jeesus opetti harhaoppia; viisauksia.
TEESI: Siihen aikaan Jeesus ei pystynyt olemaan kristittykään, koska se uskonto perustetiin satoja vuosia myöhemmin jossakin Nikean kokouksessa, missä päätettiin, että Ilmestyskirja kuuluu kirjakokoelmaan, raamattuun.

Mutta mitä tekevät nämä kurittomat ja ymmärtämättömät uskovaiset? He julistavat, että maailma pitää käännyttää yhteen ainoaan uskontoon. Jeesus halusi ihmisten ajattelevan omilla aivoillaan, koska Taivaassa ei ole uskontoja; Taivaassa jokaisen pitää itse löytää totuus, eikä taivaallinen totuus ole mikään palkinto siitä, että kuolee täällä ihmisenä, joka ei koskaan itse ajatellut taivaallisia. Jos ihminen ei elä jo maan päällä niin kuin taivaissa, niin Taivaassa häneltä kestää tuhansia vuosia tajuta, ettei hänen maallisen elämänsä uskonto ollut minkään valtakunnan totuus.

TEESI: Taivaassa ei ole pyhiä kirjoja, joista ylösnousseet lukisivat, miten taivaassa eletään. Luoja Jumala teki kaikille olennoille aivot, joilla olennot voivat itse manuaalisesti ymmärtää, mitä on hyvä elämä. Pyhä kirja ja aivot ovat ekslusiivisia.
TEESI: Ihminen ei ole ajatteleva olento, jos hän kannattaa jotain uskontoa ja haluaa siitä maailmanuskonnon,-- mutta julistaa oppia, että ihmisten pitäisi elää jo maan päällä niin kuin taivaissa.
Yle AamuTV, 31.10. 2017:
Toimittaja: "Mitä se merkitsisi, jos luterilaisuus hiipuisi täältä?"
Teemu Keskisarja: "Tilalle tulisi jotain, jotain viheliäisempää."

Ja mitä ihmiselle silloin tapahtuisi, jos vaikka suvakkien ihannoimasta rauhanuskonnosta tulisi koko maailman uskonto?

Ensiksi, silloin muslimit hekumoisivat voitostaan muista uskonnoista ja he vaatisivat jokaista ihmistä noudattamaan pilkun tarkasti uskontonsa määräyksiä, koska muutoinhan muslimit pelkäisivät, että Allah kostaisi heille ankarasti sen, että he eivät noudata pilkulleen omia määräyksiään. Miten viheliäistä se onkaan olla rauhanuskovainen.
Tänäkin päivänä sadat miljoonat muslimit perustelevat Allahin kostolla, miksi heidän pitää noudattaa Allahin sanomisiksi sanottuja käskyjä. Esimerkiksi Indonesian Banda Acehiin tuli kovennettu sharia laki, kun se tuhoutui tsunamissa, vuonna 2004, koska muslimit uskoivat, että tsunami oli Allahin rangaistus uskonnon löystymisestä:
YLE, 22.12. 2014: Kepillä syntisiä lyövä Aceh astui ajassa taaksepäin

Blogi, 13.6. 2016: Suomen valtio on siirtynyt sharialakiin
IL, 5.9. 2014: Muslimit perustivat sharia-poliisin Saksassa
YLE, 8.3. 2013: - Huivi on hyvä olla mukana siltä varalta, jos sitä sattuu tarvitsemaan. Jos uskonnollinen poliisi tulee siitä vaikka huomauttamaan, että se olisi hyvä laittaa päähän
SU, 13.1. 2017: Hakkarainen: Meillä alkaa olla Suomessa sharia-laki – ”Mitähän poliisi sanoisi, jos minulla olisi viisi alaikäistä vaimoa?”
KaksPlus, 2.3. 2016: Sharia-poliisi jo toiminnassa Raahessa? Miesjoukko hyökkäsi alusvaateliikkeeseen.

TEESI: Järjellä ei voida perustella minkään uskonnon suojelua.
Jo nyt rauhanuskonnon jälki alkaa olla semmosta, että jopa suvakkien ja muiden tuomareiden olisi syytä ajatella, miten heille kävisi, jos he joutuisivat elämään islamistisessa valtiossa. Ihmettelen kyllä suuresti, miksi suvakit eivät muuta islamistisiin maihin,  jos se islam kerta on heille maailman ainoa rauhan ideologia. Kommunismikin olisi pitänyt ensin testata laboratoriossa, mutta sadan vuoden takaiset suvakit halusivat siitä heti jättipainoksen.

TEESI: Luterilainen suomalaisuus on rauhannationalismia.
En totisesti jää odottamaan sitä, että suvakeilla olisi empatiaa tajuta esimerkiksi naisten asemaa muslimimaissa, koska suomifobiasta kärsivien suvakkien pää on niin täynnä rauhanuskonnon idolointia.
HS, 28.10. 2017: Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo
SU, 29.9. 2015: Suomea markkinoidaan Irakissa unelmamaana : ”maksetaan kaikki kustannukset ja palvelut, annetaan asunto, rahaa ..”
HS, 27.10. 2017: Hallinto-oikeus linjasi: Kelan on maksettava paperittomalle tukea

Blogi, 26.10. 2017: Uskonnot ovat sensuurilaitoksia
Vahtera, 4.9. 2017: Nykyisen elämänmuodon Eurooppa on jo menetetty
IS, 31.10. 2017: Ruotsissa useita hyökkäyksiä poliisia vastaan

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

TAIVAS-CV (Heavenly Curriculum Vitae)
Kuulemma hyvillä teoilla ei saa taivaspaikkaa. Samoin työnteko ei turvaa sijaa taivaasta.
Oppi on mielen luoma rakennelma, eli se on ihmismielen luomus samalla tavalla kuin kirkko, moskeija, synagooga tai kivilinna.

Uskonnot ovat maallisia rakennelmia, ja kuten ihminen ei saa palkinnokseen sijaa taivaista, vaikka ravaisi joka päivä temppelissään, niin samoin ihmisen taivasansioksi ei lueta, vaikka hän hokisi miten monta miljoonaa kertaa oikeita oppejaan.