tiistai 3. lokakuuta 2017

Valtio on nykyajan leirinuotio-poliitikot shamaaneina

IL, 3.10. 2017: Jättimäistä sopeutumiseläkettä nostava Suvi Lindén kasvattaa bisnestään veronmaksajien piikkiin - ”Ei ole varaa maksaa palkkaa”
Shamaanien perillisinä poliitikot osaavat yhä edelleen noitua itselleen lokoisat oltavat nykyajan leirinuotilla, eli valtiossa.
FB, 3.10. 2017, klo 10:00: ALUSSA OLI NUOTIO.

Alku-nuotion äärellä tuli kuitenkin nälkä ja tosimiehet murahtelivat ja osottivat pimeään metsään. Mur mur mur, he murahtelivat vatsan säestyksellä. Se on muinaissuomea, ja merkitsee: "Nyt pitää lähteä hiihtämään lylyillä hirveä."

Leirinuotiolla oli muitakin miehiä, joiden kurkunpäästä tuli: "iik ik iik", kun he kuulivat tosimiesten murinan. Se on nykysuomeksi, että menkää te vaan, niin me toivotamme teille paljon onnea (Oikeasti tuota ei olisi tarvinnut suomentaa, koska se merkitsee yhä tänäänkin "iik iik iik", suom. huom).

Jostain tuntemattomasta syystä tosimiehiä onnisti heti nuotion ulkopuolla ja niin tosimiehet luulivat, että iik-miesten kiljunta olikin onnentoivotuksia, joka sai aikaan heidän metsästysonnensa. Niin tosimiehet jäivät iik-miesten koukkuun. Siitä lähtien tosimiehet ovat antaneet iik-miehille kaikkein parhaimmat lihapalat.

Hyvää hirven kylkeä mutustavat iik-miehet järkeilivät, että jos he kiljuvat kovemmin, niin sitten ainakaan tosimiehet eivät ota heitä mukaansa pelottelemaan hirviä, ja niin he saisivat jatkossakin parempia paloja. Iik-miehet alkoivat kehittämään "iik iik iik"-kiljunnasta loitsuja, joita esitettiin maanisena hyppelynä ympäri leirinuotiota, jonka seurauksena tosimiehet kuiskivat keskenään, että tuo kiljunta on ihan sha-maanista, joten parempi jättää sha-maanikot leiriin, koska muutoin me emme saa metsästä ikinä mitään.
Jossain vaiheessa iik-miehet kuulivat, että heitä kutsutaan sha-maanikoiksi. Niin sha-maanit kiljuivat senkin ihan päinvastaiseksi kuin mitä tosimiehet olivat heistä murisseet:
Sha-maanikoiden mukaan shamaani on kivikautinen kuiskaus, joka merkitsee: "Sinä et selviä ilman minua".
Nykyajassa shamaani-sana on poliisivallan myötä muuttunut kovaksi poliitikko-töksäykseksi, jonka etymologia on siis se, että sekin merkitsee samaa kuin shamaani, mutta poliitikko-sanaa ei enää tarvitse kuiskata johtuen siitä, että poliitikot voivat maanisesti usuttaa poliisin sellaisen tosimiehen kimppuun, joka vain murisee.
Kului aikaa ja tosimiehet rakensivat shamaaneille teräväkattoisia taloja. Terävien kattojensa alla Shamaanit keksivät terävästi, että he eivät olekaan enää shamaaneja, koska heidän talonsa harjat osoittivat ylöspäin,  kohti kuuta.
Aikaa myöten joku huonompi loitsuinen maanikko keksi kerätä teräväkielisten shamaanien loitsuista kokoelman paperi-kirjoituksia joita alettiin kutsua raamatuksi. Huonoloitsuisia shamaaneja alettiin kutsua paperinpitäjiksi, joille muut shamaanit myönsivät oikeuden lihapataan.
Kuten kivikautisessa leirissä vain sha-maaneilla oli maaninen oikeus hyppien kiljua loitsuja, niin samoin raamattuakin sai alussa lukea vain miehet, jotka kiljuivat. Shamaani, joka pystyi vain paperin palaa katsomalla loitsumaan, sai liikanimen paperi-iik, joka lyheni muotooon papiik, josta edelleen kehittyi pelkkä pappi, kun iik-miesten ei tarvinnut niin kovasti pelätä lihatonta pöytää, vaan nyt he pappeina pystyivät hokemaan entisaikojen shamaanien loitsuja suoraan papereistaan, pyhinä totuuksina, joihin uskovat olivat turvassa paperi-iikin maaniselta raivolta.
Sha-maanikoiden loitsuista kehittyi raamatun kautta lakikirjat.
Kului taas aikaa, koska ajalla on taipumusta kulua. Kaikkein supliikimmat papit keksivät, että raamatun lauseista voisi tehdä lakeja tosimiehiä varten, jotta pappien ei tarvitsisi muuta kuin kerran viikossa kertoa tosimiehille, miten hyvää työtä he tekivät, kun toivat pappilaan ruokaa, jotta papin ei tarvinnut itse tehdä muuta kuin istua pappistuolissaan, josta hän oli kovasti huolissaan.

Kaikkein supliikimmat papit kehittivät puheenparttaan niin korkealentoisiksi, että heitä alettiin kutsua poliitikoiksi. Mutta kun he edelleen olivat olemukseltaan vain shamaaneja, iik-miehiä, niin se olemus vaati uus-shamaanejakin loitsumaan tosimiehiä, jotta shamaanien ei poliitikkoinakaan tarvitsisi itse tehdä mitään hyödyllistä, vaan he saisivat olla vain kovasti huolissaan.

Täten leirinuotiosta kehittyi huolissaan olijoille pappila, josta edelleen kehittyi eduskuntatalo: Kuten sha-maanikot olivat kovasti huolissaan leirinuotiolla, että tepsikö heidän kiljuntansa tosimiehiin, niin samoin poliitikot ovat yhä edelleen huolissaan eduskuntalollaan, että ottavatko tosimiehet todesta sen, ettei poliitikot voi millään pärjätä tavallisen ihmisen tuloilla.

Laki on artikuloitu loitsu.
Tänä päivänäkin me huomataan yhä edelleen, että poliitikot yrittävät erottautua muista koukeroisella kielellään, jotta yksinkertaiset kansalaiset luulisivat, että ilman nykyajan shamaaneja mistään ei tulisi mitään.
Ja niin mur-mur-mur-miehet vain murisevat yhä edelleen, kun he huomaavat, miten nykyajan shamaanit ovat onnistuneet niin helvatin hyvin, että tosimiehet joutuvat elättämään iik-poliitikoita jopa silloin, kun he eivät enää ole loitsumassa työntekijöille onneaan.

Blogi, 21.12. 2012: Poliitikoiden sopeutuminen siviiliin
Blogi, 12.06. 2014: Anarkomarkot valtion kimpussa
Blogi, 02.10. 2017: Omatunto on vapaan kansan persoonallisuus
US-Blogi, 30.11.2011: Maksimipalkka rikkaille ja poliitikoilta palkka pois

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Suomalaiset ovat noiduttuja.
Mitenkään muutoin en pysty selittämään sitä, miksi suomalaiset elättävät miljoonaista virkamieskuntaa ja antaa osalle heistä elinikäisen miljoonaeläkkeen, jopa kymmeniä vuosia ennen eläkeikää.

Luultavasti tämäkin juttu johtuu shamanismista, mutta edes antropologit eivät saa tutkia asiaa, koska suomalaiset on noiduttuja uskomaan, ettei suomalaiset ole etninen kansa, jonka pariin vain antropologeilla on asiaa.

Esitän, että suomalaiset alkaisivat pussailla rupisammakoita, notta shamaanien taika saataisiin kumottua.