torstai 9. marraskuuta 2017

Maahanmuutto lopetettava Varmuuden Vuoksi

IS, 9.11. 2017: Stephen Hawkingilta jälleen karu ennuste ihmiskunnan tuhosta.
Gatestone Institute, 9.11. 2017: France: A Decomposing Civilization.
Blogi, 7.11. 2017: Kasvun poliitikot matkivat bakteereita.
HS, 13.11. 2017: Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin”.
IL, 14.11. 2017: Vakava varoitus ihmiskunnalle - väestönkasvu, kulutuksen lisääntyminen ja ilmastonmuutos uhkaavat syöstä maapallon perikatoon.

 On monia asioita, joihin ihmiskunta varautuu "Varmuuden vuoksi"-periaatteella. Esimerkiksi varmuuden vuoksi ei ole hyvä idea rakentaa kaupunkia uinuvan tulivuoren rinteelle. Samoin kemiallisille aineille on varmuuden vuoksi merkitty hyvin alhaiset maksimipitoisuudet.

Jostain syystä ihmiset kauhistuvat, jos edes ehdotetaan lisääntymisen rajoittamista vaikka vain varmuuden vuosi, koska se on ihmislajin holtiton lisääntyminen, joka on se yhteinen nimittäjä ihmiskunnan kaikille suurille ongelmille.
Think globally act locally -ajattelu ei päde suvakkeihin.
Jostain syystä suvakit kieltäytyvät käsittämästä suomalaisia osana ihmiskuntaa; että kyllä suomalaiset saavat lisääntyä rajatta, eikä se vaikuta ihmiskunnan liikakasvun ongelmiin mitään. Ei tippa tapa, eikä jatkuva mamuvirta lisää Suomeen aiheuta ihmiskunnalle mitään ongelmia, jotta Afrikka voisi purkaa omaa väestöään. Mistä saadaan 500 ydinvoimalaa lisää, kun metsät ovat ensin poltettu kaupunkien ja slummien tieltä pois? Onko ihan mahdoton ajatus, että kehitys voisi olla myös vertikaalista; laadullista eikä vain määrällistä?
Suvakit väittävät, että Suomeen mahtuu, koska Suomi on niin harvaan asuttu. No. Kyllä Afrikkaan mahtuisi helposti toinen mokama lisää. Nyt siellä on vasta 40 ihmistä neliökilometrillä, kun Kiinankin väestötiheys on 140 ihmistä neliökilometrillä.
 • Kiinan pinta-ala: 9 596 961 km².
 • Kiinan väkiluku: 1,410 miljardia (2017).
 • Afrikan pinta-ala: 30 365 000 km².
 • Afrikan väkiluku: 1,216 miljardia (2016).
 • Suomen pinta-ala: 338 424 km².
 • Suomen väkiluku: 5,495 miljoonaa (2016).
Nyt joku voi väittää, että Afrikassa on valtavia aavikoita, joissa ei voi asua. No. Suomessapa on valtavia metsäisiä alueita, joissa harrastetaan lähinnä insestiä ja vaimojen hakkaamista, joten maahanmuuttajat eivät voi niihin muuttaa, koska suvakit eivät koskaan ole kuulleet mitään pahaa rauhanuskovaisista.

Varmuuden vuoksi myös afrikkaisten pitäisi alkaa harrastamaan kehitystä, koska mistä sitä tietää, jos vaikka Liittoutuneet pommittavat Suomen pois maailmankartalta, jolloin olisi todella hyvä juttu, jos afrikkalaiset olisivat ihan itse kehittäneet valtionsa hyvinvointivaltioiksi, eikä niin kuin suvakit vaativat, että Afrikasta pitää rahdata kaikki parhaimmat ja osaavimmat tänne, jotta suivakit voisivat lusmuilla Suomessa veronmaksajien piikkiin.
Il, 19.2. 2011: Yhdysvalloissa arvostellaan Ronald McDonaldin videoteloitusta.
IS, 4.2. 2011: South Park yllättää: Suomi tuhotaan ydinpommeilla:
 1. Ydinasevallat päättävät pyyhkiä Suomen maailmankartalta, koska suvakit aikovat mennä tunnustamaan valkoisen heteromiehen tekemät rikokset avaruusolennoille.
 2. Liian rehti Suvakki-Suomi tulee tunnontuskiin, kun ihmiskaupasta hyötyneet suvakit ovat yhdessä kavaltaneet veronmaksajilta näiden rahoja ja siirtäneet ne veroparatiiseihin.
 3. "Ufot saavat tietää asiasta ennemmin tai myöhemmin", pähkäilee Suomen pääministeri. "Parasta on tunnustaa vaan heti. Emme voi elää syyllisyyden kanssa", Suomen pääministeri pohdiskelee.
 4. Lopulta Suomeen ohjautuu lukuisia ydinkärkiä, jonka jälkeen Suomea ei enää ole. 
 5. Avaruusolioille uskotellaan, että Suomi teki itsemurhan.
Massamaahanmuutto ja jatkuvan kasvun ideologia on todellakin sama kuin itsemurha.
Kuten jokainen järkevä tajuaa itsekin, niin tuollainen suvakkipolitiikka on omiaan lisäämään halpatyövoimaa ja köyhyyttä, kun PISA-menestyksestä juopuneet suvakit haluavat keskittää ihmiskunnan loputkin parhaimmat ihmiset Suomeen, jotta kaikki muut alueet pysyisivät kivikaudessa, epäonnistuneina valtioina. Suomi oli maailman paras maa ennen maahanmuuttoa.

Se on itsemurha olla puuttumatta ihmiskunnan lisääntymiseen ja uskotella, että joku valtio ei tule toimeen ilman jatkuvaa väestönkasvua. Miten ihmeessä Islanti voi pärjätä paremmin kuin Suomi, vaikka siellä ei harrasteta massamaahanmuuttoa?

Jopa Ruotsissa aletaan tajuta maahanmuuton haitallisuus, vaikka Ruotsin väestön tiheys per neliökilometri on alle puolet Afrikan väestötiheydestä:
HS, 8.11. 2017: Kun ”määrä” oli ruokoton sana – turvapaikanhakijoiden määrästä oli pitkään vaikeaa puhua Ruotsissa, nyt linja vain kiristyy.
- Milloin Suomi esittää YK:n yleiskokoukselle suomalaisten pakkosterilointia, jotta Suomeen saataisiin mahtumaan enemmän afrikkalaisia?
Hankamäki, 9.11. 2017: Maahanmuuttajien erityiskohtelu lopetettava.

Ei kommentteja: