maanantai 20. marraskuuta 2017

Rauhanuskonnon julistaminen demokratian vastaista

Facebook, 20.11. 2017: Pertti Rönkkö kirjoittelee sivulleen Havaintoja Saksanmaalta.
Tänä aamuna hän kirjoitti sinne tämmöisen havainnon:
"Uskomatonta ja pelottavaa. Saksassa sallitaan jälleen juutalaisten erottelu (selektion) muista ihmisistä. Frankfurtin maaoikeuden tuoreen päätöksen mukaan Kuwaitin lentoyhtiön ei tarvitse ottaa matkustajikseen Israelin kansalaisia.".
Yhä edelleen voin vain hämmästellä poliitikkojen typeryyttä, kun he ovat ilman demokraattista päätöksentekoa ja siihen kuuluvaa asiantuntijoiden kuulemista julistaneet sellaisen liikkeen rauhanliikkeeksi, joka julkijumalattomasti ilmoittaa pyrkivänsä maailman herruuteen. Vai ovatko poliitikot sitä mieltä, että Hitleriltä jäi työ kesken, joten siksi poliitikot kautta maailman haluavat rauhanuskovaistensa suorittavan Lopullisen Ratkaisun loppuun?
Cicero, 16.11. 2017: Der Skandal, der keiner ist:
"Kisslers Konter: Modeschöpfer Karl Lagerfeld kritisiert die deutsche Politik und warnt vor Antisemitismus unter Migranten.".
Kansalainen, 14.11. 2017: Erdogan vahvisti toistamiseen: Ei ole olemassa maltillista Islamia:
– Termi ”maltillinen islam” kiertää jälleen maailmalla. Patentti tästä termistä kuuluu länsimaille. Ei ole olemassa mitään maltillista tai ei-maltillista islamia. On vain yksi islam. ”Maltillinen”-termin käytöön on vain yksi syy – heikentää islamia, sanoi Erdoğan jälleen kerran yksiselitteisesti.
Onneksi muslimit eivät usko länsimaiden poliitikkoja, vaan jatkavat 1400-vuotta vanhalla tavallaan muista välittämättä, -- paitsi silloin, kun koraani käskee heitä harjoittamaan Taqiyya, joka on olennainen osa islamin ideologiaa -- tismalleen samalla tavalla, mitä Vihreiden ja muiden puolueiden ideologioissa on vihreitä ja muita puolueuskovaisia sitovia oppilauselmia:
Wikipedia: Taqiyya:
"Al-Taqiyya eli taqiyya-oppi on šiiamuslimien doktriini, jonka mukaan uskovainen saa kieltää uskonsa Allahiin, mikäli hän on uhan alla uskonsa takia. Arabiankielinen sana tarkoittaa suojautumista. Valehtelu on luvallista, jos muslimi pelkää henkensä puolesta tai on muuten ahdingossa.".
Olen sitä mieltä, että poliitikot ovat täysin pihalla, mitä maailmassa tapahtuu. Islamin julistaminen rauhanuskonnoksi on samaa, jos kommunisti ylistäisi kapitalismia, tai jos jänis tarjoaisi sudelle porkkanaa. Poliitikko on tehnyt poliittisen itsemurhan, jos hän kannattaa jonkun vieraan aatteen pyrkimyksiä maailmanvaltiaaksi:
Se on vain tyhmää kannattaa demokratiaa, jos puolustetaan sellaista tahoa, joka haluaa yksin hallita koko maailmaa.
YLE, 9.2. 2017: 
Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa.
Mitä kummaa me tehdään demokratialla, jos kerta poliitikot voivat epädemokraattisesti julistaa yhden uskonnon rauhanuskonnoksi -- välittämättä yhtään mitään sen uskonnon ideologiasta?
Jopa presidentti Niinistö sanoi, että poliitikkojen pitäisi ymmärtää paremmin islamin ideologiaa:
Blogi, 10.2. 2013: Maallistuva islam on satua. Saakelin poliitikot, mitä te olette tekemässä koko ihmiskunnalle. Miksi te ette julistaneet suomalaisuutta rauhannationalismiksi?

OM, 14.12. 2017: Entinen muslimi: "Euroopan on aika luopua islamilaisesta maahanmuutosta!"
Kauppalehti, 20.11. 2017: Suurin Ruotsi-kupla on muualla kuin asunnoissa.
Kansalainen, 19.11. 2017: Länsi-eurooppalaiset pakenevat monikulttuuria ja perustavat siirtokuntia Unkariin.
OM, 15.11. 2017: Belgialainen historioitsija: Eurooppa on sisällissotaan päättyvässä syöksykierteessä.
HS, 28.10. 2017: Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo.

Blogi, 12.11. 2017: Tiede todistaa - Uskontojen suojelu lopetettava.
Blogi, 8.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?
Blogi, 1.11. 2017: Kun valtamediasta tuli islamofiilinen.
Blogi, 26.8. 2017: Rauhannationalismi vastaan Rauhanuskonto.
Blogi, 11.8. 2017: Valtio meni ja otti monikulttuurisuususkonnon Kirkon tilalle.
Blogi, 23.9. 2017: Rauhanuskovainen käyttää vain 10 prosenttia.
Blogi, 7.9. 2017: Puhuvatko Ne rauhanuskonnosta?
Blogi, 9.8. 2017: Uskonasioita, joita ei saa puhua suomalaisille.
Blogi, 2.1. 2010: Vasemmanpuoleinen kulttuuri.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Poliitikot eivät voi perua islamilta rauhanuskonnon statusta, kuten poliitikot eivät pysty perumaan mitään muutakaan päätöstään. Rauhanuskonto on poliitikoille saavutettu etu, josta heidän pitää pitää kiinni huolimatta logiikasta.

Se on pelko, joka estä poliitikoita tajuamasta todellisuutta; He eivät voi tuosta noin vain sanomaan islamia ihan tavalliseksi uskonnoksi, koska poliitikot ovat pari kymmentä vuotta opettaneet muslimit uskomaan, että juuri islam on kaikkein paras uskonto kaikille. Mitä siitä sopasta tulisikaan, jos poliitikot lopettaisivat puheet rauhanuskonnosta?

Onneksi maailman kaikki suvakit vaativat kaikkialla länsimaisia perumaan kaikki sotasankarinsa ja hajottamaan kaikki voittajien patsaat, jotta rauhanuskovaiset ja heidän nuolijansa saisivat rauhassa keskittyä yhä pienempiin lillukan varsiin.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Jos uskot islamin olevan rauhanuskonto, niin silloin olet rikollinen, jos uskot jonkun muslimin kääntyneen kristinuskontoon, koska se nyt vain on tyhmää nostaa timantti ja laittaa se paskaan.

Rauhanuskonnosta kukaan ei voi kääntyä muuhun uskontoon olematta saatanallinen.

Toisaalta, jos huomataan, että joku on voinut aidost1 kääntyä pois rauhanuskonnosta, niin onko mitään perustelua pitää yllä uskomusta rauhanuskontoon? Tiedättehän:
Yksikin poikkeus kumoaa säännön:
Tieteessä sanotaan, että yksikin poikkeus kumoaa luonnonlain.


ÄLKÄÄ LIATKO MAAHANMUUTTAJIA PASKAAN!
Koska näyttää ilmeiseltä että poliitikot pitävät islamin rauhan olemusta luonnonlakina, niin silloin poliitikot ovat joko hölmöjä tai epätieteellisiä, jos he senkin jälkeen julistavat islamia rauhanuskontona, jos he ovat antaneet maahanmuuttajalle turvapaikan siksi, että maahanmuuttaja on kääntynyt timanttisesta rauhanuskonnosta paskaan, eli kristinuskontoon.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ranskassa asia ehkä hoidetaan asia näin:
https://www.kansalainen.fi/ranskalainen-professori-sharialait-ja-islamilainen-rinnakkaisyhteiskunta-sallittava-jotta-maa-ei-joudu-sisallissotaan/
Seuraus: (sisällis)sodan syttyminen nopeutuu. Eli siitä vaan.

Musta Enkeli, Adolfina Merkel, on menettänyt siipiensä kantokyvyn. Ranskan nuori rakastaja, MacRon, yrittää luovuttaa itselleen vallan Euroopassa. Hän on jälleen turvautunut vanhempaan ja kokeneempaan naiseen, joka ikävä kyllä kompastelee, joten projekti viivästyy https://www.express.co.uk/news/world/882154/Angela-Merkel-Germany-EU-latest-France-Emmanuel-Macron-coalition-talks-general-election
Toisaalta, turha yritys, valtahan on jo siirtymässä sharialle.

Oinomaos funtsii Eurostoliittoa uudessa blogissaan käsitellen myös Suomen pankin touhuja.
https://samapatuo.blogspot.fi/2017/11/suositeltavaa-luettavaa.html

Taitaa olla paras suomalaisten lähteä evakkoon Unkariin...
https://www.kansalainen.fi/viktor-orban-unkarin-malli-toimii/

Vaihtoehdot: 1) sota 2) taloudellinen kaaos, jota seuraa sota
3) lähdetään oluelle