torstai 2. marraskuuta 2017

Suvaitsevaisuus--saatananpalvonnan seuraava taso

Saatananpalvojille on ominaista, että he eivät koskaan, eivät ikinä ole tehneet omilla käsillään mitään rakentavaa, ajatelleet omilla aivoilla yhtään viisautta -- ja siksi he on pakotttuja repimään alas kaikkea sellaista, joka todistaa ihmisen viisaudesta ja ihmisen ykseydestä Luojan kanssa.

Viimeksi tänään nähtiin uudenlaista saatananpalvontaa:
IL, 2.11. 2017: Isänpäivä korvataan neutraalimmalla läheisenpäivällä osassa Helsingin päiväkodeista - ”Päiväkodin johtaja päättää” -- Milloin suomalaiset herääävät?
- Koska isä ei ole neutraali käsite, niin silloin äitikin on ihan liian hapokas suvakeille?


Suvaitsevaisuus on saatananpalvonnan uusin lahko, sen seuraava pelitaso. Mitään periaatteellista eroa ei ole siinä, että kaadetaan hautakiviä tai romutetaan perhe.

Nuo hautuumailla öiseen aikaan liikkuvat saatananpalvojat ovat vielä epäonnistuneet, koska ihmisiä haudataan edelleen, eikä siten hautuumaita ole lopetettu ja niiden paikalle rustattu jotakin nuorisotaloa, missä nuoret keskenään kilpailisivat typeryydestä.
Itse asiassa, nuorisotalokin on samaa repivää saatananpalvontaa,  koska imipivaaralaiset seurojentalot ovat revitty alas ja niiden tilalle on rustattu erityisiä paikkoja, missä nuoriso voi tahallaan huonosti, jotta viisaat ihmiset tajuaisivat häippästä pois näkyvistä.
Ennen vanhaan ihmiset olivat yhdessä, eikä silloin ihmisiä eroteltu lapsiin, nuoriin, teineihin, aikuisiin, rasisteihin ja vanhuksiin. Seurojentalot rakennettiin aikoinaan talkoilla, kun taasen nykynuorison ei ole nuorisotalojen saamisessakaan tarvinnut tikkua ristiin laittaa.
Kun nuo guggenheimkapitalistin fanittajat onnistuivat romuttamaan perheen, niin toki se johtaa suoraan siihen, että suvakkivassarit ovat pakotttuja repimään alas kaikki vanhan ajan perheestä kertovat merkit. Ensin menee isänpäivä, seuraavana on vuorossa äitienpäivä ja niin edelleen, kunnes ihmisyydestä ei ole enää mitään jäljellä, -- mutta sellaista otusta sovi kutsua eläimeksikään, koska eläimet eivät voi luopua niistä vaistoista, joista ihminen kehitti itselleen perhekäsityksensä. Katsokaa suvakit keväällä vaikka kurkiparien tanssia ja miettikää, että siinä jo nähdään impivaaralaisen perheen ydin.

Joulu ja suvivirsi ovat vielä säästyneet lopulliselta hävitykseltä, koska Suomesa on vielä sen verran luterilaisuutta, että suvakit, muslimit ja muut saatananpalvojat ovat vielä alakynnessä. Entä Isät!
Onko Suomessa isiä, jotka ovat perinteisen perhekäsityksen puolella? Saadaanko isät puolustamaan niitä suomalaisia arvoja, joiden tähden suomalaiset ovat tuhansia vuosia taistelleet, tehneet työtä, kärsineet, ravinneet itseään ja levänneet työnsä hedelmillä ja iloinneet yhdessä?

Nimittäin nämä suvakit, muslimit ja muut saatananpalvojat eivät toimi suomalaisilla arvoilla, eikä heillä ole antaa mitään sellaista arvomaailmaa suomalaisuuden tilalle, jolla tämä maa voisi jatkaa olemassaoloaan suomalaisena maana ja kehittyä vieläkin paremmaksi, miksi se saatiin impivaaralaisilla arvoilla.

On helppoa havaita, että kaltainen etsii kaltaistaan.
Se ei ole sattumaa, että vasemmisto ja suvakit yleensä uskovat islamin olevan rauhanuskonto ja suomalaisuuden olevan perseestä, koska niinhän uskovat saatananpalvojatkin, jonka takia niiden on pakko repiä alas suomalaisille pyhiä paikkoja.
Blogi, 1.11. 2017: Ilmansuuntaneutraali maailma
Blogi, 15.9. 2016: Suomi oli maailman paras maa
Professori, 2.11. 2017: Yhteiskunnassamme on muutoksen merkkejä ilmassa

4 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Helsingin vanhojen rakennusten purkaminenkin näyttäytyy saatananpalvontana:

Kuten suvakit katsovat, ettei vuodesta löydy muuta päivää läheisenpäivälle kuin ydin perheestä kertova isänpäivä, niin samoin nuo impivaaraa pakenevat öykkkärit katsoivat, ettei uusia laatikkorakennuksia voida rakentaa kuin vain vanhojen ja kauniiden rakennusten paikalle.

Vanhojen rakennusten hajottajat nousivat suoraan hautuumailta, missä he olivat itkemässä Suomen rakentajille rakennettuja muistoja vastaan.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

VHMää (Valkoista Hetero Miestä) viedään nyt nenärenkaassa.
Taitaa olla ihan oikein, että VHÄmmät poistetaan, koska he ovat kiltisti suostuneet teuraaksi. Heidän tilalleen tulevat ne, joiden väkivaltakin on parempaa, eivätkä nämä uudet neutraalihenkilöt edes tajua, että lasten silpoaminen olisi jokin paha juttu ja naisetkin puetaan kiltistä säkkeihin ilman minkäänlaista omantunnon tuskaa, kun vierellä seisoo rakkaan aasinsa kanssa uusi uljas ihminen, joka on aina valmiina neutraalisti tuhoamaan kaiken ja jokaisen, joka vähänkin on eri mieltä Ainoan Oiken Mielipiteen kanssa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Feministinatseilla on salaliitto isiä vastaan: Feministit ovat naisistaneet sosiaalitoimistot ja niiden valtaa käyttäen julistaneet isät epähenkilöiksi ja kyvyttömiksi vanhemmuuteen.
Nyt kun feminatsit ovat vihdoinkin täyttäneet suvakkien toivee VHÄmmien alasajosta, niin oli tullut aika poistaa isä myös kalenterista, koska mitäpä sellainen otus omalla merkkipivällään tekisi, joka on virallisesti todettu kelvottomaksi ja kaikkeen syylliseksi.

Eihän isät antaneet naisten osallistua Jatkosotaan, vaan halusivat, että äidit ovat kotona...
joka on suurin mahdollinen synti, koska feminatsien mukaan lapset eivät tarvitse vanhempia, vaan ne voisivat ihan yhtä hyvin kasvaa puussakin.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Uuden ajan psykologit ja päiden tutkijat tutkivat kaikenlaisia häiriökäyttäytymisiä, joista he sitten vetivät tieteelliset johtopäätööksensä, miten ihminen toimii, joten psykologit eivät vieläkään ole päässeet perille, miten toimii terve ja rehellinen ihminen.

Uusimman ajan suvakit katsovat myös luontoa, mutta näkevät siellä vain anomalioita, friikkejä sairasta käytöstä, josta suvakit päättelevät, että ihmisellekin parasta olisi kaikki semmoinen. Tanssiva, tervehenkinen kurkipari on suvakeille kauhistuksien kauhistus, koska se muistuttaa olemasssaolollaan impivaaralaista ydinperhettä, mutta jos vierellä on joku sairas kurki, niin siinä on Uuden Uljaan Ihmisen perimalli.

Ei se ole mikään ihme, että tässä ajassa suvakit haluavat suojella kaikki geneettisesti sairaat puut ja eläimet ja ihailevat kaksipäisiä kotkia ja julistavat jumalakseen kolmipäiset käärmeet ja halaavat kaikkea sellaista, jonka olisi pitänyt hävitä, jos ihminen ei olisi puuttunut evoluution kulkuun.

Jos minusta riippuisi, niin ensinnä kaataisin kaikki käärmekuuset ja jättäisin terveet kuuset jatkamaan evoluutiota...