torstai 2. marraskuuta 2017

Suvakkien vaatimustasot heille ja meille.

IS, 1.11. 2017: Britannian puolustusministeri erosi – syynä ahdistelukohu
Fallon pyysi aiemmin tällä viikolla anteeksi toimittajan lähentelyä 15 vuotta sitten. Fallon oli asettanut kätensä naisen polvelle. ... Fallon sanoi, että hänen käytöksensä ei ole ollut Britannian asevoimien (suvakkien, suom. huom.) edellyttämää tasoa.
HS, 28.10. 2017: Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo
IL, 1.9. 2014: Yli 1400 lasta raiskattiin brittikaupungissa - poliisi ylenkatsoi uhreja
Pakistanilaistaustaiset miehet raiskasivat satoja lapsia brittikaupungissa.
Tekoja hyssyteltiin suvakkinatsien rasistisyytösten pelossa.
Tervetuloa kaikki kehitysmaalaiset Uuteen Ihanaan Eurooppaan, sillä teillä on enemmän kehitettävää itsessänne kuin meillä, jotka saamme nöyrästi väistyä teidän tieltä, sillä nyt kun tarkemmin muistan, niin Lutherkin kerran silitti lapsen päätä ja kosketti syntisen naisen reittä, ja Jeesus nosti lapsia jopa syliinsä, joka on ankarin mahdollinen synti, sillä Uudessa Ihanassa Euroopassa ihmisiä saa kosketella vain suvakkien luvalla, jos kosketeltava ihminen sattuu olemaan friikki tai paljaspäinen nainen, jota on lupa hakata, koska paljas iho, jos siinä sattuu olemaan XX-krosmosomeja ei kuulu rauhanuskonnon oikeamielisiin kuviin.

Tasan ei käy tasa-arvoa vaativien neutraalisuvakkien vaatimustasot: Valkoisilta Hetero Miehiltä vaaditaan pyhimysmäistä käytöstä, mutta maahanmuuttajat ovat tervetulleita millaisilla sovinistisikojen asenteilla tahansa. Myös Suomessa kuten muuallakin Lännessä naiset eivät uskalla edes syyttää maahanmuuttajia kätten päälle panemisesta, koska suvakit syyttäisivät sellaisia naisia rasisteiksi. Kuten huomataan, niin suvaitsevaisuus pilaa kaiken, ehdottomasti aivan kaiken sivistyksen ja jättää ihmiset kärsimään kivikautisista arvoista.

Ennen suvakkeja täälläkin vallitsi tasa-arvo, mutta nyt täällä vallitsee suvakkien sanelupolitiikka, jota kaikkien tulee pelätä, koska kun suvakki nimittää jonkun natsiksi/rasistiksi, niin loppu jää nössöpoliisien siivottavaksi pois kaduilta.

Blogi, 1.11. 2017: Ilmansuuntaneutraali maailma
Blogi, 10.8. 2017: Suvaitsevaisuus on uskonnoista puhtain ja paras
Blogi, 2.11. 2017: Suvaitsevaisuus--saatananpalvonnan seuraava taso

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Voi voi sentään, mitäs nyt suvakit, kun tuo äitienpäivä sattuu olemaan virallinen liputuspäivä?
Nyt teidät pitää vaatia kaksi miljoonaa kuusisataatuhatta mamua lisää Suomeen pienessä ajassa, jotta saatte parlamentaarisen enemmistön, jolla voisitte poistaa myös äitienpäivän kalenterista, joka on valkoisen heteromiehen keksintö.