torstai 28. joulukuuta 2017

Alaston Jumala ei ole mielenpahoittaja

Mitä henkisempi ihminen sitä vähemmän hän järkyttyy.
IL, 28.12. 2017: Ruotsalaiset järkyttyivät Venäjän naiskiekkoilijoiden seksikkäästä kalenterista - nyt julkistettiin vielä rohkeampi versio.

TurunSanomat, 28.12. 2017: Markku Jokisipilä: Kansa kaikkivaltias.
T. Vihavainen, 1.11. 2017: Mielensäpahoittajan Suomi.
HS, 28.12. 2017: Kestävä rakkaus edellyttää vaikeidenkin tunnetilojen sietämistä, sanoo filosofi Esa Saarinen – Jos puhuu vitsillä kumppanistaan eukkona eikä rakkaana, se alkaa ennen pitkää vaikuttaa ajatteluun.
Rehellinen tervehenkisyys on siinä, että sietää vaikeitakin asioita, eikä vaadi muita peittelemään ja sensuroimaan itseään. Vain rikolliset häpeävät itseään ja peittelevät kasvojaan ja tekojaan ja vaativat muilta yhdenmukaista ajattelua.
Mielensä pahoittaminen ja kaikenlainen järkyttyminen on osoitus siitä, ettei ihminen hallitse omia ylätason hermojaan, vaan hänen hermostonsa frontaalilohko on alikehittyneessä tilassa.
Tuota tilaa voidaan verrata siihen, jos lapselle ei ole annettu mahdollisuutta tehdä käsillään töitä, jolloin lapsi ei osaa vanhempanakaan käyttää käsiään hienomotorisuutta vaativissa tehtävissä.

Avaramieliset ovat järkkymättömiä.
Sellaisen ihmisen liikeaivokuori on järkyttyneessä tilassa, jonka peukalo on niin sanotusti keskellä kämmentä. Vastaavasti: Sellaisen ihmisen mieli on supistunut lähes olemartomiin, jonka frontaalilohko on jäänyt jonnekin alkioasteelle, missä sikiö kokee järkkymistä äidin erilaisista tunneilmaisuista. Mitä avarampi mieli sen vähemmän se kokee mielenjärkytyksiä.

Feministit luulevat, että muslimit ovat hengellisesti paljon korkemmalla kuin kukaan muu, koska muslimit vetävät herneen nenäänsä jopa siitä, jos he näkevät paljasta säärtä. Mutta ei tarvita kuin sinapin siemenen verran omaa vapaata ajattelua, niin huomataan, miten vähän feministit ymmärtävät ihmisestä ja hänen pyrkimyksistään nousta itselliseen asemaan, missä vain hän voi solmia kestäviä sosiaalisia suhteita niin Jumalan kuin ihmisten kanssa.

Kuten vain itsenäiset valtiot voivat sopia tasavertaisia liittosuhteita, niin samoin vain täysin itsenäisesti ajattelevat ihmiset voivat olla järkkymättömän tasa-arvoisia -- myös alastomina.

Sellainen valtio ei ole itsenäinen, joka haluaa käyttää muita valtioita omaksi hyödykseen.  Heikkomieliset valtiot tunnetaan siitä, että ne syyttävät muita omista ongelmistaan, ja ne haluavat kauppasuhteidenkin olevan yksipuolisia. Sama koskee myös yksittäisiä ihmisiä; Ihminen ei ole kehittänyt hermostoaan, jos hän syyttää hermostonsa oikullisista tunteista muita.

Jos ihminen joutuu alastomuuden näkemisestä hermostolliseen tunnemyrskyyn, niin se myrsky on hänen omien hermojensa luomus, eikä kukaan järkevä ihminen syytä muita siitä, jos hänen hermostossaan on samaan aikaan kylmiä ja kuumia virtauksia, joiden erot saavat hermoston luomaan hallitsemattomia biosähköisiä purkauksia, jotka ihminen kokee järkytyksinä. Ilmastonkin myrskyt ovat ilmaston omia luomuksia, eikä kukaan voi syyttää niistä jotain kolmatta osapuolta.

Nykyihminen piilottaa kuolemankin pois silmistään, jolloin ihmiset järkyttyvät luonnollisistakin kuolemista. Sama koskee alastomuuutta; Järkyttyvät ihmiset ovat vallanneet valtioiden ja uskontojen valtiaspaikat, jolloin he haluavat piilottaa jopa alastomuuden pois ihmisten silmistä, josta on seurauksena, että yhä suurempi joukko ihmisiä joutuu kasvamaan hermostollisessa pimeydessä, joka estää heidän hermostoaan kehittymästä järkyttämättömäksi.

Eläinkokeista tiedetään, että eläinhermostolla on ns. kriittinen aikakausi, jolloin hermoston on saatava luonnollisia ärsykkeitä, jotta eläin voisi selviä luonnossa. Esimerkiksi, jos kissan pentu kasvatetaan sellaisessa ympäristössä, missä on vain pystysuoria asioita, niin sen seurauksena kissa kolhii pahasti itsensä vaakasuoriin esteisiin. Pystysuoriin esineisiin altistettu kissa varmaan kokee erittäin suurta järkyttymistä törmäillessään vaakasuoriin esteisiin. Ruotsin feministit törmäsivät vähäpukeisiin venäläisiin ja nyt Ruotsin feministien mielet ovat täysin mustelmilla.

Alastomuuden pitää olla niin luonnollinen juttu, ettei sitä saa millään tavoin peittää minkään ikäisiltä ihmisiltä. Alastomuudesta järkyttyvät ovat niitä, jotka ovat opetettu häpeämään alastomuutta. Feministit ja muut uskovaiset eivät ole itsellisiä ajattelijoita, vaan he toimivat täysin sen mukaan, miten heitä on alistettu alastomuuteen.

Femistien otsalohko on järkyttyneessä, labiilissa tilasssa, jolloin siitä virtaa feministien supistuvaan mieleen pelkästään järkkyjä juttuja, jotka saavat feministit vaatimaan muita peittämään kaiken luonnollisen ja vapaan, jotta feministien erittäin labiili hermosto voisi säilyttää sen vähäisen potentiaaliernergiansa, joka on alinomaan vaarassa romahtaa yhä vähäisempien asioiden takia.


PeräSelitys: Kun ihminen pystyy toimimaan missä tahansa ilmastossa, missä tahansa ammatissa, harrastamaan mitä tahansa, niin silloin hän ei voi järkyttyä yhtään mistään. Nainen, joka hyppää laskuvarjolla 80-vuotiaana tai alkaa harrastamaan nykkeilyä mummona, ei voi edes ajatella, että hänen pitäisi järkyttyä venäläisten jääkiekkoilijoiden alastonkalenterista, tai oman kansan puolustuspuheista.

Vain sellaiset ihmiset järkyttyvät, jotka eivät uskalla elää.
Esimerkiksi vain sellaiset poliitikot esittävät päivittäin, miten järkyttyneitä he ovat, kun he luulevat, että politiikan jälkeen heille pitää antaa sopeutumiseläke tai palkintovirka. Rohkeus elää vahvistaa ihmisen hermostoa ja saa sen toimimaan loistavalla tavalla.

On todella onnetonta, että valtaa on annettu pelkureille, joille vaikkapa käsityö, nyrkkeily, vuorikiipeily tai kiven pyörittäminen on kauhistuksien kauhistus. Mutta. Jos ihminen katsoo, ettei hän kykene tekemään käsillään voimaa tai hienomotorisuutta vaativia juttuja, niin silloin hän todistaa, ettei hän ole harjoittanut hermostoaan, jolloin se on vain vääjäämätöntä, että sellainen järkyttyy luonnollisista asioista.
B, 28.12. 2017: Tasa-arvolakia Pakolaisten sukupuolisuhteelle.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

KAUHEASTI JÄRKYTTYVÄ PULLAMÖSSÖ-SUKUPOLVI.

Elämää kokeneet ihmiset eivät järkyty edes alastonkuvista. Ihminen, joka vaatii alastomuutta piiloon, on sellainen, joka pelkää hirveästi elämää.

Nykyisin vaaditaan pehmeitä arvoja, mutta se on jo ilmiselvää, että pehmeitä arvoja vaativat ovat niitä, jotka vollottavat joka hiton asiasta. Pehmeällä arvopohjalla noroilevat eivät uskalla elää, vaan he kuvittelevat, että se on kauhean kovaa, jos he joutuvat näkemään alastomuutta, kuulemaan kansallismielistä puhetta, haistamaan maalaiselämää, tai tuntemaan kylmyyttä.

On aivan kertakaikkisen sietämätöntä, miten feministit ja muut suvakit jumaloivat sellaisia, jotka ovat peittäneet ihmiset säkkeihin, jotta he eivät joutuisi kohtaamaan omia tunteitaan ja saisi siten mashdollisuuden niiden omaehtoiseen hallitsemiseen.

Kertokaa minulle, miten ihminen voisi oppia hallitsemaan ja hillitsemään itseään, eli hermostoaan, jos hän ei saa nähdä edes kaikkein luonnollisinta asiaa, eli alastomuutta?

Todella outoa, että ihmiset luulevat sellaisten olevan henkisiä, jotka estävät omalta hermostoltaan adaptaation elämään.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Pieni lapsi haluaa kävellä omilla jaloillaan.

Feministit ja muut uskovaiset haluavat, ettei heidän tarvitse käyttää omia aivojaan, koska omien aivojen käyttö on yhtä haasteellista kuin omilla jaloila kävely.

Nyt rauhoitun ja lähden Alkoon omilla jaloilla, että tämä loppupäivä on rauhoitettu kaikelta totuudelta, joten lukijoiden ei tarvitse järkyttyä, kun totuuden puhujat ovat humalassa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

SORI VAAN, MUTTA ENNEN ALKOA PITI KIRJOITTAA LOPPUA

Kätevyys on liikeaivokuoren hienomotorista älyllistä ohjaamista tarkoituksen mukaisen elämän saavuttamiseen.

Henkisyys on frontaalilohkon hienomotorista älyllistä ohjaamista merkityksellisen elämän saavuttamiseen.