perjantai 24. maaliskuuta 2017

Suvakkien Ratkaisematon Ongelma

Kun olen lukenut sitä kuuluisaa koraania, johon kaikki islamilaista rauhaa rakastavat uskovat sokeasti, niin mulle on syntynyt outo ongelma, jota en itse pysty ratkaisemaan.
Nimittäin se, että miten kummassa muslimit voivat valmistua lääkäreiksi, jos he eivät saa koskea vastakkaisiin sukupuoliin?
focus ONLINE: 23.3. 2017: Muslimin wäscht keine Männer: Gericht weist Klage gegen Kündigung ab: "Islaminuskoinen hoitoapulainen kieltäytyi uskontoonsa vedoten pesemästä miespuolisia hoitokodin asukkaita.
Kun työnantaja irtisanoi hänet, niin hän vei asian oikeuteen. Oikeuden mukaan myös muslimihoitajan on noudatettava pelisääntöjä ja piti irtisanomisen voimassa."

Saksalainen oikeus siis vaatii muslimeja olemaan harhaoppisia! --Ajaijaijai, että nyt sattui suvakkeja arkaan paikkaan, koska suvakit vaativat muslimeille ehdotonta oikeutta harrastaa sitä kehon kielen piilottelukulttuuria, jotta suvakit voisivat ylimielisesti julistaa, miten hienosti monikulttuurisuus toimii 😃
VU, 21.3. 2016: Wille Rydman: Turvapaikanhakijat ilmoittivat korkeasta koulutuksesta, mutta harva osasi täyttää ilmoituksen

Kaikkihan tietävät, sen syyn, miksi muslimit vaativat naisia pukeutumaan säkkiin? Allah on julistanut, ettei muslimit saa katsoa naisia, mutta naiset saavat katsoa muslimeja -- kaukaa.

Jos joku muslimi siis sanoo olevansa lääkäri, niin sehän merkitsee silloin sitä, että hän on kosketellut vieraita naisia ja jopa leikellyt heitä varpaista päänahkaan.
Tuntuu uskomattomalta, että joku voisi olla rauhanuskovainen lääkärinä, sillä rauhanuskonto on erittäin ankara niille, jotka eivät noudata Allahin ehdottomia ohjeita.

The Amboy Times, 12.2. 2007: The List of Things That Offend Muslims

Kysyn vaan suvakeilta, että onko se nyt ihan järkevää vaatia muslimeja noudattamaan pukeutumissääntöjä, jos kerta lääkärimuslimikin on oikeutettu katsomaan alastomia naisia? Ja Saksassa se on oikeuden päätös, että muslimien pitää ensisijaisesti noudattaa pelisääntöjä!
Vai onko suvakeilla sama ongelma kuin muillakin omahyväisillä: Että vain oppineille sallitaan oppien vastaista käytöstä, mutta suvakit vaativat tavan muslimeja käyttämään säkkejä, jotta kadulla näkyisi sitä ihkua monikulttuurisuutta?
Suvakkeja ei siis haittaa yhtään se, että muslimien "oppineimmilla" on oikeus hipelöidä vieraita naisia, mutta auta armias, jos suomalaiset nyrpistävät nenäänsä kaduilla maleksiville säkeille, niin välittömästi tuhat suvakkia kiljuu kadulla rasismia!
Olisiko liberaalien aika hieman hellittää sitä monikulttuurisuusvaatimustaan ja sallia muslimienkin oppivan sivystyneille tavoille?

Muuten meillä käy niin, että meidän satoja vuosia vanha tilastotiede ei enää saa materiaalia. Sillä kaikkihan tietävät sen syyn, miksi muslimimaissa ei ole tilastoja esim perinnöllisistä sairauksista, joita suvakit pitävät suurimpana syynä tuottaa maahan absoluuttisen terveitä muslimeja, joilta suvakit eivät ikinä ole tavanneet mitään geneettistä sairautta, jotta he voisivat parantaa suomalaiset myös geneettisesti, eikä vain uskonnollisesti.

H. Eronen, 23.3. 2017: Hellikäämme Isis-taistelijat terveiksi, aijai
Vuodatus.net, 25.3. 2017: Helsingin kalifaatti

torstai 23. maaliskuuta 2017

Aikakaudet ovat seurausta asenteista

Valistuksen aikakaudella ihmiset etsivät järkeä maailmaan.
Totuuden jälkeisellä kaudella ihmiset etsivät tunteita itselleen.

Valistuksen aikakausi oli seuraus tiedon etsimisestä.
Totuuden jälkeinen kausi on seurausta sentimentaalisuudesta.

Poliitikot eivät tunne pelkoa poliisivartiossa

IL, 23.3. 2017: Theresa May: "ME EMME PELKÄÄ"
Motto: Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää.

Rohkeus ei ole tunne, vaan se on järkeä. Kukaan ei voi olla rokea tunteellisena, koska tunteellisena ihminen ei voi mitään muuta kuin vaatia itselleen etuoikeuksia, suojaa, turvaa, ...

Rohkeus on samanlaista kuin terveet hampaat. Ei ihminen halua tuntea hampaitakaan, joten onhan se kertakaikkisen typerää kuvitella, että ihminen voisi olla rohkea tunteellisena: Tunne on aina osoitus kehoa kohdanneesta onnettomuudesta. Ihminen ei ole viisas, jos hän haluaa tuntea kehoaan. Kehollisuus voidaan tuntea vain sairaana. Viisaus ei koskaan kohdistu omaan itseen: Itsetunto on viisauden sivutuote.

Poliitikot ovat jakaneet maailman heihin ja meihin. Heitä ovat me tavalliset kansalaiset, mutta poliitikot itse kutsuvat itseään meiksi, koska poliitikkojen ei tarvitse pelätä muuta kuin vanhuutta, sillä joka vitun kerta kun "heitä eli meitä" kuolee kaduille, poliitikot ottavat "heiltä eli meiltä" pois turvallisuutta ja laittavat sen vartioimaan "meitä eli heitä".

Kun siis poliitikot julistavat, että "ME EMME PELKÄÄ", niin se on totinen tosi, koska "meidän eli poliitikkojen" eri todellakaan tarvitse poliisivartioiden sisäpuolella pelätä sitä, että muslimit jyräisivät "heitä eli meitä" kaduille.

HUOMIO !!!
Toisaalta, poliitikot ovat jakaneet myös kansalaiset heihin ja meihin:
-- Poliitikkojen ei silloin tarvitse lisätä itselleen poliisivartijoita, jos jonkun ilkeän teon tekijänä on länsimaalainen (caucasian, suom. huom.), mutta auta armias, jos tekijä onkin joku ei-kaukaasialaisen rodun edustaja, niin silloin poliitikoille syttyy punainen lappu ja he kutsuvat kansan parista kaikki liikenevät poliisit ympärilleen ja julistavat, että "ME EMME PELKÄÄ!".
IL, 23.3. 2017: Sisäministeri Risikko IL:lle: "Suomen eduskunnan vartiointia on lisätty Lontoon terrori-iskun vuoksi"

ESIMERKKI:
Imatran ampumisen jälkeen poliitikot eivät lisänneet itselleen vartiointia, mutta kun sattui niin, että muuan muslimi ajoi jalkakäytävällä Lontoossa, niin Suomessa Eduskunta laitettiin täydelliseen poliisivartiointiin!

Olen sata varma, että jos Lontoon terrori-iskun tekijä olisi ollut aito engelsmanni (kaukaasialainen), niin silloin Suomessa kukaan ei olisi voinut vaatia poliitikoille lisää poliisivartointia -- eihän Lontoossakaan lisätty poliisivartiointia, kun Suomessa kaukaasialainen ampui kadulle poliitikkoja !!! -- Selvien Yksittäistauksien takia ei tarvita lisää turvaa poliitikoille.

Poliitikot päivän selvästi eivät pelkää yksittäistapauksia, eli niitä, jotka ovat kaukaasialaisten tekemiä, mutta SUPOn (CIAn, NSAn, Mossadin etc) salaisuuksia varjellakseen poliitikot kutsuvat yksittäistapauksiksi kaikkia niitä ei-kaukaasilaisten tekoja, jotka pakottavat poliitikot vaatimaan itselleen lisää kilpiä suojakseen:

SELKOKIELELLÄ:
Poliitikoille länsimaisten tekemiset ovat aitoja yksittäistapauksia, joita he kuitenkaan eivät voi julistaa yksittäistapauksiksi, koska sana "yksittäistapaus" on varattu vain muslimien teoille, mutta pelotellakseen kansaa, he julistavat kansakunnan todelliseksi uhaksi ainoastaan länsimaalaiset.

Jotta poliitikot olisivat juuri niin kieroja kuin he ovatkin, niin poliitikot julistavat kaikki muslimien terroriteot yksittäistapauksiksi, mutta jostain syystä poliitikot kuitenkin haluavat suojaa vain niitä vastaan, joita poliitikot julkisesti nimittelevät yksittäistapauksiksi.
Milloinkaan ei ole huomattu, että poliitikot lisäisivät maailman laajuisesti omaa turvallisuuttaan länsimaisten tekoja vastaan, vaan joka kerta, kun poliitikot kautta maailman kutsuvat poliiseja ympärilleen, huomataan, että sen poliitikoiden pelon tunteen on aiheuttanut joku muslimi.
On tietysti selvää, että salaiset poliisit valistavat poliitikkoja siitä, keitä poliitikkojen pitää oikeesti pelätä, mutta poliitikot itse kääntävät salaisten poliisien lausunnot täysin vastaisiksi:

Kun SUPO (NSA, CIA, Mossad etc) kertoo, että 99 prosenttia terroristeista on muslimeja, niin koska poliitikoilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus SUPOn salaisiin raportoihin, niin poliitikot katsovat, että he pitävät SUPOn kertoman salaisuuden parhaiten salassa siten, että syyttävät joka helevetin kerta ainoastaan kaukaasialaisia äärimmäisen pahoiksi, joita kansakunnan pitää pelätä, mutta itse "he eli me" pelkäävät hysteerisesti kaikkia muslimeja, joka todistuu juuri sillä, että jos toisella puolen Palloa joku muslimi ajaa jalkakäytävällä, niin kaikkialla Lännessä poliitikot vaativat kansalaisten tallomilta kaduilta lisää poliiseja "MEIDÄN" TURVAKSI.

Tunteelliset päätökset saavat poliitikot pelkäämään
Jos kuka havaitsee poliitikon pelkäävän, eli vaativan poliiseja suojakseen, niin tietäkää siitä, että silloin poliitikko ei ole lainkaan ajatellut mitään, vaan on tehnyt "päätöksiä" pelkästään tuntemustensa vietävänä.

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Helsingin Malmin lentokentän tulevaisuus

Tekniikan kehitys edellyttää, että kaupungeissa on lentokenttiä.

Jo parin vuoden kuluttua meillä ovat lentävät autot, jotka tarvitsevat tavallisista autoista vapaita kiitoteitä. Malmin kenttä olisi oivallinen paikka kaupunkilaisille harrastaa sellaisia liikennemuotoja, jotka ovat vasta tuloillaan. Ei ole viisasta pakottaa lentävät autot johonkin korpeen.

Sitten meillä on tulossa suurempi muutos, eli sähkökäyttöiset lentokoneet, jotka myös tarvitsevat kaupunkien keskustoista lyhyitä kiitoteitä.
TS, 22.3. 2017: Uudenlainen lentokone kehitteillä – lippujen hintoihin roima pudotus?
"Lentokonevalmistajien jättiläinen Airbus on kehittänyt sähköllä toimivaa pienkonetta vuodesta 2014. Sekin on myös kertonut kehittävänsä 70–90 matkustajan sähkölentokonetta."

Malmin lentokentän lisäksi Helsinki voisi rakentaa lentokentän myös Etelä-Helsinkiin. Jätkäsaari olisi ollut huippupaikka sähkökäyttöisille matkustajakoneille, mutta jostain syystä poliitikot ovat kovin lyhytnäköistä porukkaa, jotka eivät osaa edes vaatia leveitä katuja, joissa myös polkupyöräilijät voisivat elää: Menkää katsomaan, millaisia surmanloukkuja Jätkäsaaren pyörätiet ovat.

Voisin pelkällä perustulolla suunnitella sinnekin täysin uudet ja turvalliset tulevaisuuden huomioon ottavat tiet, jos vain potkisitte nämä nykyiset kunnallispoliitikot (oman edun tavoittelijat, suom.huom.) huitsin nevadaan.

Viimeinen suuri muutos tulee siinä vaiheessa, kun saamme Kolmannen Asteen Yhteyden, jolloin Malmille voisivat laskeutua jopa tähtiluokan UFO-risteilijät.
Olisi kovin vihamielistä osoittaa niillekin jotakin korpea: Joku Pajunen voisi itsekin käyttää empatiakykyään ja miettiä, miltä tuntuisi tulla UFOlla miljoonan valovuoden päästä -- ja sitten muslimeja rakastavat, moskeijoita rustaavat Helsingit Herrat sanoisivat kylmästi, että Sipoon Korpeen, Sipoon Korpeen tuollaiset pitää laittaa, koska Helsingillä ei ole tilaa kellekään muulle kuin islamisteille....

Hanasaaressa muuten olisi hyvinkin tilaa lentokentälle, joka sopisi paremmin sivilisaatiolle kuin kivikautisia uskomuksia palveleva ja uskonnollista vihaa lietsova pytinki.

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Sensuuri on tekniikkalaji

Ilman luovia ihmisiä kukaan ihminen ei voisi sensuroida mielipiteitä. Sensuroijat tarvitsevat aina vapaasti ajattelevia, luovia ihmisiä, jotta sensuroijilla oli kunnon laitteet, joilla estää luovuutta.

Jotkut luulevat, että on hyvää sensuuria ja huonoa sensuuria, mutta sensuuri vie yhteisön aina ahdasmielisyyteen, joka ei tuota keksijöitä, vaan vain alistuvia ja nöyryytettyjä laumoja. Liberaalien vihapuhehömpötys kuulu samaan luokkaan kuin Stalinin vankileirien saaristo.

Mikä tahansa tekniikka vanhenee ja vanhaan tekniikkaan kyllästyy.
Sensuurin vallitessa sensuroijien tekniikka alkaa pian vanhentua ja kun tekniikka käy oikein vanhaksi, niin sensuuri menettää voimaansa, koska sensuroijat ovat kuin pieniä lapsia, jotka ihastuvat uusiin leluihin, mutta kun uusi lelu käy vanhaksi, niin lapsi ei enää haluakaan leikkiä sillä.

Nyt maailmassa on miljoonittain kiljuvia liberaaleja, jotka ihastelevat, miten hienosti tietotekniikalla saadaan erilaiset mielipiteet poistettua.

On ilman muuta selvää, että liberaalit tulevat ottamaan käyttöönsä kaikkein uusimman tekniikan, koska muutoin he eivät voi hiljentää totuutta. Kun liberaalit ovat saneet totuuden tapettua, niin tulee hiljaisempi ajanjakso, jonka aikana ihmiset kehittävät huumoriin perustuvia tapoja esittää totuus liberaaleista. Ja lopulta sensuuri murtuu, koska sensuroijat eivät enää jaksa leikkiä vanhoilla laitteillaan ja julistavat kansanparodioihin närkästyneinä, että pitäkää tunkkinne.

Jos kovasti yritettäisiin muistella, niin ehkäpä joku voisi löytää pölyttyneistä aivoistaan mielikuvia siitä, miten hyödytöntä ja barbaarista oli Vatikaanin sensuuri. Silloinkin totuus oli jokaisen nähtävillä, mutta koska enemmistö oli kiljuvia uskovia, niin se otti aikansa ennen kuin Vatikaani alkoi kyllästyä kirjarovioiden kasaamiseen. Tästä huomataan, että ihmiskuntaa odottaa viidensadan vuoden pimeä aika, jolloin liberaalit leikkivät jumalaa kunnes kyllästyvät.

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Huipputekniikkaa Suvakeille Rasismin Torjuntaan

Tekniikka kehittyy - ihminen ei
- Nokialle uusin haaste tehdä jotain mullistavaa.

Kuten tunnettua, niin ihminen pystyy torjumaan hajujen ja ilmiasujen lisäksi jo meluakin ns. vastamelulla.
Mitä tyhmemmäksi ihminen muuttuu sitä enemmän hän haluaa elimoida aivojensa mahdollisuuksia. Sensurointi, peittely, ja salailu on aivojen viiltelyä.
Kuten tunteellisuus on verrattavissa itsensä viiltelyyn, niin samoin sekin on itsensä tuhoamista, kun ihminen luulee olevansa jotakin sensuroidessaan omilta aivoiltaan erilaiset mielipiteet. Ajatuksien diversiteetti on suvakeille kauhistuksien kauhistus: Suvakkien aivot ovat täydellisesti vieraslajien valtaamat, eikä heidän aivoissaan enää sikiä mikään kotoperäinen kasvusto. Jos yhteiskunta olisi vähänkin viisas, niin se tuhoaisi suvaitsevaisuuden yhtä armottomasti kuin nyt tuhotaan Espanjan siruetanoita tai supikoiria. Suvakkien aivoituksissa kaikki viittaa siihen, että heillä ei ole enää mitään kotoperäistä ajatusta, joten se on yhtä viisassta keskustella suvakin kanssa kuin pitää pihassaan Kiinan koiranputkea, jätti ukonputkea.
Tyhmentyvä ihminen haluaa  poistaa aistiensa ulottuvilta kaiken sen, joka on hänen omasta mielestään pahaa, tai joka muuten vaan saa ihmisessä aikaan vääräaikaisia verenvirtauksia, kuten oman kullin seisontaa tai omaa ajattelua. Kukapa olisi uskonut vielä viisi vuotta sitten, että pieru ja sen sisältämä rikkivety olisi terveellistä ihmiselle?
Ensimmäinen asia, jota ihminen oppi torjumaan, oli kasvot, naiset kasvot. Se ei vaatinut kovinkaan kummoista neroutta keksiä, että naisen kasvot saa helposti piiloon naisen kutomalla säkillä, kun vain julistaa, että se on Allahin tahto, että mies ei saa nähdä naisen kasvoja, jos mies ei itse osaa tai pysty hillitsemään kulliaan.
Suvakiksi kutsutaan sellaista, joka ei kehittymättömyyttään pysty hillitsemään sentimentaalisuuttaan huomatessaan erilaista mielipidettä.
Deodorantit ovat hajuaistille samaa mitä burkat ovat näköaistille
Sata vuotta sitten ihminen oppi torjumaan pahoina pitämiään hajuja (kuten pierua tai sipulin hajua) deodoranteilla. Mutta.  Dödöt ovat kovin alkeellisia hajun torjujia, koska ne vain peittävät "pahan" hajun toisella hajulla, eivätkä tuhoa sitä lopullisesti.
Kuten pahana koettu haju ei häviä mihinkään deodorantin sprayjaamisen myötä, niin naisella on edelleen kasvot huolimatta säkistä.

Dödöt ovatkin suoraan verrannollisia muslimien vaatimiin säkkeihin, jotka vain peittävät sellaisen ilmestyksen miehen silmiltä, joka voisi saada aikaan kullin nousua. Kullin nousua voisi verrata lohen nousuun, mutta uskovien kullille ei ole saatavilla kullinnousun portaita, joten uskovat joutuvat totaalisiin tyrskyihin tunnekoskessaan, eikä mikään jumala voi heitä siitä pelastaa.
Vain ihmisen oma kekseliäisyys voi pelastaa laumahenkisen yksilön hänen omilta järjettömiltä tunteiltaan.

Autuas on se ihminen, joka ei tarvitse keksintöjä (kuten vaatetta, kemiaa, sensuuria tai tiedettä) hillitäkseen itseään.

Tuhat ja kuusisataa vuotta sitten kuitenkin yksi mies keksi, että paras keino estää kullin nousu on laittaa naiset säkkeihin, Tämä keksintö oli ensimmäinen ja viimeinen, johon kukaan uskovainen on sitä ennen tai sen jälkeen pystynyt. -- Rikkihapon -tai tietokoneen- keksimiseen ei enää vaadittu uskovaisuutta.

Kun tiede kehittyi edelleen, niin ihminen sai käyttöönsä kemiallisia juttuja, kuten happoja. Uskonnolliset miehet huomasivat jo varhain kemiallisen aikakauden alussa, että naista ei tarvitsekaan säkittää, jos vain heittää naisen kasvoille rikkihappoa.
Tämä oli todella suuri edistysaskel kaikille uskonnoille, kun uskovainen ihminen tajusi, että se on ehdottomasti parempi tuhota kokonaan se asia, joka saa aikaan tuntellisuutta, kuten kullin seisomista tai muuta loukkaantumisen tunnetta. Mitäpä sitä turhaan rakentaa kullin nousulle kulliportaita omiin aivoihinsa, kun helpompaa on vain tuhota kaikki ne, jotka jollakin tavoin saavat uskovaisen kullin nousemaan.

Tästä pääsemmekin ihmiskunnan viimeisimpään villitykseen, eli suvaitsevaisuuteen. Triviaalisti huomataan, että suvakkien himo sensuroida ihmisten vapaita ajatuksia on tismalleen samaa perua kuin muslimien halu peittää näkyvistä kaikki se, jonka muslimit voivat kuvitella saavan aikaan jotain sellaista, joka ei sovellu yksiin muslimin sentimentaalisen aikataulun kanssa.
Kuten muslimi haluaa peittää näkyvistä kaikkien naisten kasvot, ettei kulli veren voimasta seisoisi, niin tismalleen samoin myös suvakki haluaa peittää korvansa sellaiselta viisaudelta, joka voisi saada aikaan suvakin aivoissa veren syöksyä.
Kuten uskottomien kemia antoi muslimeille ainetta, jolla muslimit voivat yksinkertaisesti tuhota kaikki ne, jotka vähänkin liikuttavat muslimin alapäätä, niin nyt tiede väärinajattelevine insinööreineen tulee apuun, jolla suvakit voivat tuhota omasta maailmastaan kertakaikkisesti  kaiken väärinajattelun, koska suvakit eivät halua, että heidän aivoissaan olisi jotain vapaata veren virtausta.
Suvakit ovat gurujen lisäksi ainoa jengi, jotka pystyvät tahdonalaisesti pitämään aivonsa verettöminä.

Tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, että mikä tahansa keksintö edistää tavattomasti kaikenlaista pahuutta:
Säkin keksimisestä innoissaan olevat pystyivät helposti käyttämään säkkiä naisten kasvojen peittämiseen, ja hapon keksimisen jälkeen uskovaiset miehet pystyivät triviaalisti huomaamaan, miten helppoa se on tuhota toisen ihmisen fenotyyppi tarvitsematta säkittää sitä.
  • Ennen kuin ihminen oppi kutomaan, kangasta kellekään ei voinut tulla mieleenkään sensuroida naisen kasvoja säkillä.
  • Kirjapainon keksiminen myötä maailmaan on kasaantunut valtava joukko, jotka haluavat käyttää kirjapainoa pelkästään omiin alhaisiin tarkoitusperiinsä.
  • Tietotekniikan myötä ns. suvaitsevaiset haluavat hysteerisesti käyttää tietotekniikkaa pelkästään omiin erittäin alhaisiin tarkoitusperiinsä.
Kukapa voisi uskoa, että suvakit pystyisivät sensurointiin ilman tiedettä ja tekniikkaa? Pelkästään naisen säkittäminen vaatii huikean korkeata tekniikkaa, johon kuka tahansa apina ei niin vain pystyisikään, mutta kummasti vaan muslimit ja suvakit pystyvät tuosta noin vain käyttämään tekniikkaa siihen, että vain suvakkien totuus kuuluisi ylitse muiden. On se kyllä ihmeellistä tämä tekniikka, jonka kehittämiseen ei ole tarvittu suvakkeja eikä muitakaan räkänokkia.

ANTI-OPINION DEVICE
Tässä on tieteen viimeisin tuote, jolla kaiken maailman idiootit voivat estää aivoistaan veren virtauksen.
Se on todella mahtava juttu, että kuten litteän maan uskovaiset joutuvat taistelemaan palloja vastaan, niin samoin joka ikinen uskovainen ei voi mitään muuta kuin ottaa jonkin tieteen keksinnön, jolla taistella taistella vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa vastaan.

Suvakit ovat erinomainen sen tyhmän joukon jatko, joka on uskollisesti ottanut aseekseen viisaiden ihmisten keksintöjä estääkseen ihmiskuntaa viisastumasta

Apinat ja viisaat ihmiset eivät pysty edes ajattelemaan, että muita ihmisiä pitäisi säkittää tai muuten vaan sensuroida joko heidän ajatuksiaan, ilmeitään tai pieruaan. Olisi ihan kiva, että ihmiset tuntisivat kaiken maailman sensuroijat paskan lapioijina, sillä niin täysin hyödytöntä sekin homma on.

Jos pierun hajun peittäminen on verrattavissa Kuulentoon, niin silloin tietysti suvakit riemuitsevat, että he ovat vähintään marsilaisia peittäessään eriävät mielipiteet huutoon ja mekkalointiin.

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Suvakkien Sentimentaalista kommunismia

Tunteellinen ihminen on itsensä pettäjä
Sentimentaaliset ihmiset antavat itselleen kunnian kivoista tunteista,
-- mutta syyttävät muita huonoista tunteistaan.
Myös kommunistit ja muut uskovaiset tekevät samoin:
Tunteellisuus sulkee älyn pois. Ihminen ei voi kaikessa tunteellisuudessaaan mitään muuta kuin syyttää jotain toista, jos asiat eivät suju juuri hänen mielensä mukaan.
Lakinikkarit ja uskontojen teologit ovat äärimmäisen narsistia, jotka eivät voi sietää sitä, jos toisella on oma mieli. Lakien laatijat ja uskomusten rustaajat eivät halua, että ihmiset kehittyisivät henkisesti.

Tunteellisuus aiheuttaa uskonnollisuutta ja sen ateistista muotoa, eli  lakiuskovaisuutta.
Blogi, 25.9. 2015: Feminismi - maailman uskonnoista suurin
Blogi, 19.2. 2014: Viisaus nousee virtapiirien harmoniasta
Blogi, 06.8. 2014: Masennus johtuu holhouspolitiikasta

Viisas ihminen ei vaadi muita huomaamaan itseään. Kun kaksi viisasta ihmistä tapaa toisensa, niin he ovat jo huomanneet toinen toisensa ilman mitään perinteistä huomion vaatimista.
Henkisesti kehittynyt ihminen ei vaadi toiselta mitään tervehdystä. Pelkkä joku pienen pieni ele, ehkäpä vain elohiiri silmäkulmassa, riittää henkiselle ihmiselle, että toinen on hänet huomannut ja hyväksynyt.

Usko tervehtimiseen pitää yllä loukkaantumiskulttuuria. Olen huomannut, miten valtavasti ihminen voi loukkaantua siitä, etten ole tervehtinyt toista näyttävästi ja kuuluvasti. Miten usein olenkaan kuullut toisen sanoneen loukkaantuneella äänellä, että "sano kuuluvammin huomenta" tai "oletko pahalla mielelle, kun et tervehdi".
IS, 18.3. 10:43, 2017: Kiusaantuneet ilmeet videolla paljastavat jäätävän tunnelman – Trump kieltäytyi kättelemästä Merkeliä
Osoitan myötätuntoa vain terveille samalla periaatteella kuin yhteiskunnan pitää olla hyvä vain hyville. Tunteellisuutta ei saa palkita, eikä laiskoille saa antaa vastikkeetta rahaa. Älykkäät ihmiset eivät tarvitse tunteita; Tunteelliset ihmiset eivät parane sillä, että heille annetaan lisää tunnetta.
Loukkaantumisen palkitseminen oikeudessa ja mielensä pahoittajien sääliminen on yhtä sairasta touhua, jos itsensä viiltelijää viilleltäisiin joukolla: Tunteellisuus on itsensä viiltelyä.

Sentimentaallnen loukkaantuja ei voi koskaan loukata henkistä ihmistä, vaan loukkaantuminen on verrattava lähinnä itsensä viiltelyyn. Mielensäpahoittaja ei voi pahoittaa sellaista ihmistä, joka on älyllisesti ohjautuva. Älykkyys on verraton suoja mielensä pahoittajien pahaa mieltä vastaan.

Mielensä pahoittajat luulevat, että myös muiden pitää tuntea pahaa mieltä, koska muutoinhan ihminen pyrkisi välttämään oman mielensä pahoittamista, jos hän näkisi, ettei hänen itkupotkutraivanrinsa saa toivottua tulosta aikaan.

Älä osoita myötätuntoa toisen huonoille tunteille
Huomataan triviaalisti, että tunteellisuus on addiktiota, himoriippuvuutta, joka vaatii ihmistä jatkuvasti loukkaantumaan mitä pienimmitä asioista. Itselleen ihminen ihan itse tekee pahan mielen, jos hän odottaa toiselta tiettyä käytöstä, ja jos ei sitten saa sitä, mitä on vaatinut toiselta, niin alkaa pillittää ja sitten syyttää toista omista tunteistaan.

Myötätuntoisuus toisen pahalle mielelle olisi samaa, jos aikuinen nauraa lapsen ilkeyksille. Lapsesta kasvaa ilkimys, jos hän kokee, että toiset tykkäävät hänen pienitsä ilkeyksistään. Samoin ihminen kokee, että kun hän saa muilta huomuiota, kun on ensin itse pahoittanut mielensä, niin hän alkaa pahoittamaan mieltään mitsä tahansa asiasta saadakseen muilta huomiota

Sairaat ihmiset katsovat, että heillä on oikeus tehdä muille pahaa: Olen sairas, joten teidän on oltava kilttejä minulle, tai muutoin rikon paikkoja.
Mielensä pahoittaja: "Minulla on paha mieli; teidän pitää olla minulle aikuisia."
Jos toinen osoittaa myötätuntoa toisen pahalle mielelle, niin silloin hän vain lisää toisen riippuvuutta pahasta mielestä
Blogi, 04.3. 2014: Tekosyiden top 10
Blogi, 15.2. 2010: Ole kiltti ihminen

Ihmiskuntaa ei kehitetä siten, erttä vaaditaan toista käyttäytymään jonkin hiton perinteen mukaan.


Suvakkien Keskiaikaista Menoa

Keskiajalla suomalaiset joutuivat kuskaamaan herroja ja pitämään kuppiloita ja kievareita herroille.

Tänään on meidän vuoromme olla herrakansaa
Tänä päivänä tänne tulee "maalaisia", jotka myös toimivat kuskeina ja pitävät pizzerioita ja kebabbaareja herroille.

Varsinkin viherpipertäjät ovat kuin keskiajan kuninkaallisia, kun he tykkäävät satasella siitä, että heidän kunniakansalaisensa toimivat lähes tismalleen samoin kuin suomalaiset keskiajalla.
Keskiajallakaan ei hyväksytty, että herrakansa olisi kuskannut hevosillaan herroja, vaan silloinkin mukasuvaitsevaiset herrat  julistivat, että ilman suomalaisia me emme voisi liikkua missään.

Kuten huomataan, niin suvakkien yhtäläisyys keskiajan kuninkaallisiin on enemmän kuin huomattava. Se ei ole sattumaa, kun suvakit nyt kiljuvat kaduillamme, että ilman "maalaisia" suomalaiset eivät voisi liikkua, koska historia toistaa itseään niille, jotka eivät tunne historiaa.

Ainoa huomattava ero Keskiaikaan verrattuna on nyt siinä, että silloin Ensimmäisellä Keskiajalla suomalaiset joutuivat itse kustantamaan herroille hevoset ja rakentamaan kestikievarit ja kasvattamaan ruuan, mutta nyt tällä Toisella Keskiajalla mukasuvaitsevaiset viherpiipertäjät asuttavat, syöttävät ja maksavat "maalaisille" ruhtinaallisesti, että he kuskaavat ja syöttävät herrakansaa, eli meitä suomalaisia.

On tietysti hieno asia, että me vihdoinkin saamme korvauksen siitä, mitä me silloin teimme herrojen hyväksi, mutta nämä nykyiset uusorjat eivät voi odottaa vastaavaa korvausta suomalaisten "bussikuskeina" toimimisesta, koska nyt näiden uusorjien ei tarvitse itse tehdä "hevosiaan" ja rakentaa kuppiloitaan, joten tämä kehitys ei voi enää toistua:
Tulevaisuudessa näille uusavuttomille uusorjille ei enää tule tuplauusorjia, jotka vapauttaisivat heidät elämään herroiksi.

torstai 9. maaliskuuta 2017

Liberaalipolitiikka on diktatuuria

Sananvapauden rajoittaminen johtaa liberaalien raamatun resitointiin säkkipuvuissa ja pitkässä risuparrassa: Mikroilmeiden ja elekielen rajoittaminen on seuraavana vuorossa, kun sananvapaus on ensin raiskattu.

Yhtenäisessä, impivaaralaisessa Suomessa rehellisyys oli kunniassa. Yleinen valehtelu on merkki siitä, että yhteiskunta on liberalisoitu; yhteinen arvomaailma on tuhottu.

Jotta yhteiskunta voitaisiin liberalisoida, niin ensinnä taide pitää tuhota täydellisesti. Nykytaide on jo niin täydellisen liberaalista, että suvakit väittävät taiteeksi ihan mitä tahansa, jonka eteen ihmisen ei ole tarvinnut tehdä mitään järkevää työtä.
Nykytaidetta voivat katsella ihastellen vain sellaiset, joilta puuttuu täydellisesti oma looginen ajattelu, ja jotka ovat onnistuneet kuolettamaan mikroilmekielialueensa aivoistaan.

Nykytaiteen suurimmat profeetat ovat niitä, jotka pystyvät arvostamaan vain pelkistettyjä laatikko-mallisia taloja, joista sojottaa ulokkeita, joilla pystytään hämäämään kaikki ne, jotka eivät pysty vaatimaan ihmiseltä minkään riman ylitystä. Laatikkorakentaminen sujuu kuin lasten leikki sellaisilta torvilta, jotka kammoksuvat yksinkertaista puhetta.
Länsimaiden taide on nykyään pelkkää historiaa:


Taiteen ja musiikin tuhoamisen jälkeen liberaalit haluavat tuhota myös ne kulttuurit, jotka olivat vastuussa siitä taiteesta ja melodisesta musiikista, joiden arvoa ei voi enää mitata.
Vain nykytaidetta voidaan mitata rahassa, koska se ei ole ensinkään taidetta, vaan pelkkää puhdasta paskaa. Kun rahan arvo ei enää perustu kultaan, vaan vain paskaan, niin silloin kaikki ne tykkäävät paskasta, jotka haluavat loisia rahalla.

Sananvapauden rajoittaminen johtaa valehtelijoiden yhteiskuntaan.
Sananvapauden rajoittamisen primäärinen päämäärä on totuuden julkitulon estäminen.

Sananvapauden rajoittajat pyrkivät aina esiintymään moraalisuuden airueina, mutta historiasta luemme, että sananvapautta ovat rajoittaneet ainoastaan diktaattorit. -- Jo Jeesus tiesi, ketkä ovat kaikkein moraalisimmat ihmiset: Jeesus ei koskaan mennyt semmoisten luokse, jotka katselivat muita nenänvarttaan pitkin ja jotka kulkivat kaduilla takin rimpsujaan ja pulisonkejaan heilutellen: Älä ikinä pidä moraalisena semmoista, joka haluaa sinun puhuvan vain yhtä totuutta, koska silloin olet vaarassa menettää loputkin aivoistasi.

Länsimaiden ensimmäisissä perustuslaeissa sananvapaus on ollut loukkaamaton. Mutta, kun sananvapauden puitteissa yhteiskunta kehittyy siihen pisteeseen, että loismaiset ihmiset saavat äänensä kuuluviin, niin seurauksena on kerta toisensa jälkeen se, että yhteiskunnan varoin elävät loiset eivät pysty käsittämään sananvapauden arvoa. Tämän päivän suvakit ja kaiken maailman liberaalit eivät edes uskalla ajatella, että heidän hyvinvointinsa riippuu täysin niistä, jotka eivät ole liberaaleja.

Vapaa yhteiskunta ei koskaan voi rajoittaa ilmaisun vapautta, koska yhteiskunta voi olla vapaa vain silloin, kun sen jäsenet ymmärtävät, että heillä olisi vapaus kertoa myös valheita, mutta he kertovat mieluummin totuutta, koska totuuden kertominen antaa ihmiselle enemmän kuin valehtelu:

Monet ihmiset ovat todistaneet, miten hyväntekeminen tekee hyvää heille itselleenkin. Sama pätee myös totuuden kertomiseen: Kuten hyvyydellinen ihminen kokee hyväntekemisen myötä suurenmoista tyydytystä niin samoin totuudellisen ihmisen mieleen ei voi tulla ajatustakaan, että hän saisi valehtelemalla itselleen jotain suurenmoisempaa kuin se, minkä totuuden puhuminen tuottaa.

Kenenkään ihmisen aivoilla eri voida korvata toisen ihmisen aivoja
Totuuden puhujat eivät koskaan tee hyvää muiden varoilla. Ja päin vastoin: Liberaalit eivät ikinä tee hyvää omilla varoillaan, koska liberaaleilla ei ole edes omaa totuutta, jonka jakamisesta he saisivat tyydytyksen. Liberaaleilla ei ole edes omia taskuja, joten he joutuvat kourimaan koko ajan muiden taskuja.
Kun ihmisellä on aito vapaus puhua, niin silloin hänelle ei voi tulla edes mieleen valita totuuden tai valheen väliltä, vaan hän puhuu vain totta, koska täydellisen vapaassa yhteiskunnassa valehtelulla ei ole mitään merkitystä. Valhe saan totaalisen vallan vain siellä, missä sana ei ole vapaa.
Valhe saa lisäarvoa vain silloin, kun totuuden puhuminen saa joissakin aikaan omantunnon aiheuttamaa tunnekuohua. Vain sellaiset haluavat rajoittaa sananvapautta, jotka kokevat totuuden puhumisen aiheuttavan heille huonoja väristyksiä. Ja ihminen voi kokea totuuden negatiivisuutena vain silloin, kun hän haluaa sanella muille, miten muiden pitää ajatella.
Sananvapauden rajoittajien aivot ovat jo nyrjähtäneet, koska kukaan terve ihminen ei voi kokea mitään tarvetta sanella toiselle, mitä hänen pitää ajatella.
Totuudellinen ihminen ymmärtää, että totuus on kaikissa meissä suhteellista. Kenenkään totuus ei voi olla korkeampaa kuin toisen, vaan jokainen ihminen voi elää vain omanlaisensa totuuden mukaan, eikä ihminen elä omaa totuuttaan todeksi, jos hän vaatii muita elämään ilman omaa totuutta.

Aivotoiminnan surkastuminen johtaa liberalismiin
Sellainen ihminen ei voi sietää lähimmäistään, joka jollakin tavalla väittää, ettei lähimmäisen omilla aivoilla voida elää lähimmäisen elämää. Liberaalit tunnetaan siitä, että heidän ylimmäinen himonsa on sanella toiselle, miten toisen pitää ajatella, jotta toinen voisi elää liberaalin mielen mukaista elämää. Liberaaleille ihmisen aivoilla ei ole mitään merkitystä, koska liberaalit eivät itsekään käytä aivojaan mihinkään järkevään.

Kun huomaat jonkun vaativan sinua sulkemaan suusi, niin edessäsi seisoo puhdasverinen kommunisti, natsi, muslimi, jehovantodistaja tai muu semmoinen vähäjärkinen (suvakki), jolta puuttuu täydellisesti looginen ajattelu.

Valehtelemaan oppineet (liberaalit, suom. huom.) tuhoavat ensin totuuden, joka johtaa myös taiteen lopulliseen häviämiseen. Mutta, paljaskasvoiset valehtelijat pystyvät silti tahattomasti totuuden julkituomiseen mikroilmeillään, joita toiset tulkitsevat tiedostamattomasti.

Jos ihmiset eivät saa puhua suoraan ja valehtelusta on tullut taqiyaa, niin he alkavat kehittää epäsuoria menetelmiä totuuden julkituomiseksi.
Sananvapauden rajoittamisella valheellisuuteen kehittyvä yhteiskunta yrittää parodialla ja huumorilla palauttaa totuuden arvoonsa, mutta jos liberaalit ovat päässeet tyhmien enemmistön avulla valtaan, niin silloin parodiakin jää horisontin tuolle puolen. Diktatuurin täydellistämisen viimeisessä vaiheessa mikroilmeetkin yritetään kitkeä, jotta totuus ei tulisi julki.

Sekunnin sadasosan esillä olevat mikroilmeet kertovat toiselle ihmiselle sanattomasti, mitä mieltä he ovat toisen puheista tai teoista.
Länsimaiden Keskiajalla mikroilmeistä halveksuntaa lukeneet diktaattorit keksivät, että jos ihmisille annetaan kylähulluja ja narreja, niin silloin koko kansaa ei tarvitse säkittää. Jos kuitenkin dikaattoreilta puuttuu huumorintaju täysin (kuten suvakeilta), niin silloin sirkushuvien ja narrien korvikkeeksi kelpaa vain säkki, jolla mikroilmeet voidaan pitää piilossa pahuudelta.

YLE, 25.11. 2011: Mikroilmeet paljastavat todelliset tunteet:
"Oulun yliopistossa on ensimmäisenä maailmassa kehitetty menetelmä, jolla voidaan tunnistaa luotettavasti hallitsemattomia kasvonilmeitä. Niin sanotut mikroilmeet ilmentävät tunteita, joita ihminen ei tahdo muille paljastaa."
Wikipedia: Mikroilmeet:
"Mikroilmeet ilmaisevat universaalisti kuutta tunnetta: inho, viha, pelko, suru, onnellisuus ja hämmästyneisyys. - 1990-luvulla Paul Ekman laajensi mikroilmeiden konseptia lisäämällä tunteita, jotka kaikki eivät ole koodattu kasvolihaksiin. Nämä emootiot ovat huvittuneisuus, halveksunta, häpeä, ahdistus, syyllisyys, ylpeys, tyytyväisyys sekä helpotus."
Islam on liberaaliuden korkeimmuus
Kun sananvapaus on mennyt ja valehtelusta on tullut dogmaattista, niin silloin suvakit eivät voi enää suvaita edes kasvoja, koska pahuuden ihmiset näkisivät totuuden toisen kasvoilta mikroilmeinä.

Naisten pakottaminen säkkiin ja miesten pakottaminen partaan on täysin johdonmukainen seuraus tekopyhien hysteerisestä pelosta totuutta kohtaan.
Jo tuhat vuotta sitten liberaalit muslimit kaikessa tekopyhyydessään huomasivat, miten naisten kasvoilta näkyi halveksuntaa ja ahdistusta rauhanuskovaisten tekoja kohtaan, joten muslimeilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin säkittää naiset, jotta heidän ei tarvinnut kohdata totuutta omista teoistaan kasvoista kasvoihin.

Liberaalien yhteiskunta: Sananvapaus (totuus) korvataan
yhden totuuden resitoinnilla ja mikroilmeet peitetään säkeillä.

Se ei ole sattumaa, että liberaalit tykkäävät satasella islamilaisesta kulttuurista, koska se sopii täydellisesti suvakkien diktatoorisiin metodeihin, joilla totuuden puhuminen sekä sanallisesti että eleillä voidaan estää täydellisesti.

Jos nyt suvakit kirjoittaisivat ylös kaikki ne liberaalit totuutensa, niin se teos ei eroaisi olennaisesti mitenkään koraanista. Suvakkien suuresti rakastamat säkkipuvut todistavat kiistattomasti, mitä aikaa kohden ihmiskunta on parhaillaan luisumassa.

HS, 8.3. 2017: Tyrmäävän looginen” kulttiteos inspiroi Trumpin neuvonantaja Steve Bannonia – tällainen on järkevien ihmisten suosikkiromaani