perjantai 9. helmikuuta 2018

Muovitettu Valtio ei saa olla parempi kuin muut

Miksi Suomi ei saa tehdä parempia lakeja? Miksi Suomen pitää joka helkutin vuosi siirrellä kelloja, tai miksi Suomi ei saa kieltää muovia?
TS, 8.2. 2018: Vain yksi maa vaatinut kellojen siirtelyn lopettamista.
IS, 9.2. 2018: Tutkijat tekivät Arktiksen alueen jää­näytteestä huolestuttavan löydön – ”Järkyttävää”.
AL, 10.2. 2018: Tamperelaissyntyinen kuvaaja ikuisti pysäyttävän näyn meren pohjassa – "Se oli todella ällöttävää".
Satakunnan kansa, 9.2. 2018: Valaan sisältä löytyi 800 kiloa muovia – "Olemme nyt pisteessä, josta ei kohta ole enää paluuta".
Suomi ei saa olla hyvä, koska EU tasapäistää valtiot!
WWW.OPETIN.FI: EU  jarruttaa kehitystä.

Euroopan Unionin tavoite on vetää valtiot samalle paskatunkiolle. Suomelta EU-koulu sujuu tosi hyvin, ja se alistuu eu-byrokraattien kaikille vaatimuksille. EU-vauhdista putoavia autetaan sadoilla miljardeilla. Alistuneet maat taas jätetään huomiotta, jos vain he eivät yritä nousta paskakasasta.
Valtio palkitsee henkilöitä, jotka ovat saaneet aikaan  jotain tavallisuudesta poikkeavia, tai ovat tehneet urotekoja, mutta ei ole sellaista liittovaltiota, joka palkitsisi jäsenvaltion, jolla olisi paremmat lait kuin liittovaltiolla.
EU-komissio katsoo, että vain sillä on jumalliset lait, joita parempia kellään muulla ei saa olla, ja jos joku jäsenvaltio yrittäisi vaikka kieltää jonkun haitallisen tuotteen, niin se ei vain käy, koska jossakin muualla jonkun komissaarin kaappinisti jäisi vaille päivittäistä raha-annostaan.

Älä seuraa joukkoa pahuuteen!
Poliitikot ovat kuin koulukiusaajia, jotka hakkaavat jokaisen, joka saa kokeissa kymppejä. Poliitikot vollottavat, ettei hyvyys maksa mitään; että kansalaisen oikeuksiin kuuluu se, että hän saa olla parempi mitä ryhmäkuri tai jengi edellyttää. Mutta selvästi poliitikot itse eivät halua olla parempia kuin huonoimman valtion ahneet poliitikot.
Valtiot eivät saa olla "kympin tyttöjä" ja "hymypoikia", tai muutoin tulee EU-Komissio, joka laittaa uhkasakon, eli tekee periaatteessa samaa, mitä koulukiusaaja tekee tunnolliselle koululaiselle.
Esimerkki: Poliitikot katsovat, että he eivät saa lahjoittaa ilmaiseksi hyvää tavaraa, koska ei valtio saa olla hyvä:
Kierrätys on täysin poissuljettu vaihtoehto valtiolle, sillä rikkaiden joukossa lusmuilevat poliitikot katsovat, ettei valtio saa tehdä mitään hyvää,  koska muutoin rikkaat eivät voisi rikastua, ja koska virkamiehet ja poiliitikot pelkäävät, että heidän pitäisi siirtyä yksityisen sektorin työntekijöiksi, jos he soveltaisivat lakeja inhimillisesti, sillä valtio tarvitsee sitä enemmän byrokraatteja mitä kirjaimellisemmin se vaatii kansalaisia noudattamaan lakeja.
B, 18.5. 2017: Vastaanottokeskuksien huutokauppa peruttu tyhmien takia.
US-B, 20.1. 2012: Valtio on kapitalistien yksityinen työttömyyskassa.
IS, 9.2. 2018: Valtionyhtiön hulppea etu: Nesteen toimitusjohtaja eläkkeelle 60-vuotiaana – eläke 40 000 euroa/kk.
SU, 8.2. 2018: Järjestöjohtajilla muhkeat tulot.
B, 5.1. 2018: Poliitikkojen talousnerokkuus hakusessa.

EU edelltyttää, että Suomen pitää olla heikko, koska muutoin lobbarit jäisivät nuolemaan näppejään, jos kansainväliset suuryritykset eivät saisikaan vapaasti tuhota planeettaa ja ryöstää Suomen maaperän rikkauksia, jotka eivät voi kuulua vain tälle sukupolvelle, vaan kaikille tuleville suomalaisille sukupolville.

ROSKAT EIVÄT NOUDATA RAJOJA.
Poliitikot eivät muka ole aiemmin ymmärtäneet, että meressä lilluva muovi voisi kellua myös Pohjoisnavalle? Poliitikot eivät ilmeisesti vieläkään ymmärrä, että lentäväthän ne linnutkin rajojen yli.
Poliikot katsovat, että heillä on oikeus pahoinpidellä planeettaa, mutta jos joku ihminen lopettaa lähimmäisensä kiusaamisen, niin se vasta on hyvä juttu, jota kelpaa kehua. Yksittäinen ihminen saa olla parempi, mitä laki tai uskonto edellyttää, mutta yksittäisiltä valtioilta se on kielletty.
Suomella oli muita maita parempi laki ennen kuin Suomi liittyi valtioliittoon, mutta sen jälkeen täällä pitää olla kurkkusuorana, mutta selkä kumarassa nuoleskelemassa raha- ja viinajuoppojen komissaarien perseitä.

B, 19.10. 2017: Suvaitseva ihminen maailman ongelmana.
B, 28.9. 2017: Älymuovi poistaa muovilta saasteisen ongelmallisuuden.
B, 18.5. 2017: Vastaanottokeskuksien huutokauppa peruttu tyhmien takia.
B, 3.6. 2016: Muovinen planeetta.
B, 5.7. 2015: Muovitettu maailma.
B, 4.2. 2013: Alumiinin-metallin kierto-Tuikkujahti.
B, 17.5. 2010: Ahneuden seurauksia.
B, 7.7. 2008: Turhuuden markkinat.
B, 29.6. 2008: Muovinporaustorni.

Ei kommentteja: