torstai 26. huhtikuuta 2018

Putken keksiminen sai ihmisen uskomaan sivistykseen

Paskaputki on ihmiskunnan loistavin keksintö. 

- Sivistys on kehittyneiden maiden ihmisistä yhtä kaukana kuin kehitysmaidenkin ihmisistä. Aika esihistoriassa eläneen ihmisen esi-isän ja nykyihmisen välillä on olematon, sillä ihminen ei ole kehittynyt sivistyksessä milliäkään. Mitään periaatteellista eroa ei ole keinoluolissa asuvan nykyihmisen ja oikeissa luolissa asuneen luolaihmisen ajattelun välillä; molemmat likaavat ja tuhoavat luontoa yhtä tehokkaasti ja ajattelemattomasti.

Länsimainen ihminen pitää sellaisia ihmisiä kehitysmaalaisina, jotka heittävät laskiämpärinsä sisällön suoraan pihalleen tai kotikadulleen. Ei kuitenkaan tarvita kuin sinapinsiemenen verran älyä, kun tajuaa, että kehittyneiden maiden ihmiset eivät ole ihmisinä kehittyneet mihinkään siitä ajasta, jolloin hekin bruukasivat roiskia jäteämpärinsä kuset ja paskat suoraan kotiovelleen, eikä edes koirien esimerkki ulosteen käsittelystä saanut mitään lamppua syttymään.

Kivikaudella ihmisasumukset eivät vielä haisseet pahalle, kun luolassa asui vain muutamia mörököllejä, jotka pitivät paskan hajua luonnon ominaisuutena. Kun ihminen oppi rakentamaan puusta, lehmänlannasta tai eläinten taljoista oman luolansa ja kun nuo keinotekoiset luolat alkoivat kerääntyä yhteen paikkaan, niin ihminen keksi, että hän on sivistynyt, kun kutsuu sellaista aluetta kaupungiksi, johon on rustattu paljon tekoluolia.
Varmaan huikean omahyväistä kutsua tekoluolissa asuvia sivistyneiksi. En yhtään ihmettele, että tekoluolissa asuvat luulevat olevansa sivistyneitä, kun he eivät enää asu oikeissa luolissa, vaan he saavat paskantaa omat ulosteensa suoraan putkeen, jonka yläpää on vuorattu posliinilla, koska nykyihmisen hajuaistikin on niin sivistynyt, että hän kammoksuu oman paskan terveellistä hajua.
Luolittumisen, eli ns. kaupungistumisen myötä ihminen alkoi nyrpistämään nenäänsä oman paskan hajun lisäksi niille ihmisille, jotka yhä asuivat joissakin yksityisissä luolissa kaukana niistä luolayhdyskunnista, joita ihmiset yhä vain luulevat kaupungeiksi, kun paskanhajukin on korvattu kaikenlaisilla keinotekoisille hajusteilla, sillä nykyihminen uskoo, että hän sivistyy sitä korkeammaksi olennoksi mitä enemmän hän pelkää kaikkea luonnollista.

Lopulta Paskaputki nosti ihmisen nenän niin pystyyn, ettei hänen enää tarvinnut haistaa sillä muuta kuin tekohajuja. Paskaputkeen rakastuneet nykyihmiset käyttävät nenäänsä ensisijaisesti oman ylemmyytensä korostamiseen. Kun eläimelle annetaan paskaputki, niin hän alkaa uskomaan olevansa sivistynyt, kun nenä nousee pystyyn.

Ihminen keksi paskaputken, koska hän ei koskaan oppinut koiralta, että oman ulosteensa voisi kaivaa myös maahan. Nykyään ihminen on niin sivistynyt, ettei hän salli edes koirien kaivaa omia ulosteitaan maahan, vaan ihminen nähdään erittäin sivistyneensä, kun hän laittaa koirankin paskat muovikääreeseen ja heittää sen putkeen, josta se menee saostusaltaan läpi mereen.

Tekniikan kehittyminen ei ole kehittänyt ihmistä. Teknisten kikkojensa avulla kantti kertaa kantti  tekoluolissa asuvat pystynenäiset Homo Nenäkkäät ovat oppineet siirtämään paskansa putkia pitkin suoraan mereen. Jotkut luolayhdyskunnat uskovat jopa olevansa muita paskaputkiyhdyskuntia sivistyneempiä, kun he ovat rakentaneet paskaputkensa varrelle saostusaltaan, jossa jäte lilluu ennen kuin se pumpataan mereen putipuhtaalla energialla.
Kun jonkun luolakunnan asukkaat ovat keksineet saostusaltaat jätevesiputkeensa, niin sellaisen yhduskunnan asujaimisto on taantunut kaikkein barbaarisempaan muotoon, mitä ikinä voidaan ajatella.
Nykyihminen ei ole oikeaa kaupunkia koskaan nähnytkään. Oikeassa kaupungissa ei tuoteta jätteitä. Nämä nykyiset tekoluolakeskittymät ovat oikeasti vain jätetehtaita ja niiden ihmiset ovat tapojen kättelyvälineitä ja uskomusten tyyssijoja.
Tapoja vaativat ihmiset eivät ole koskaan kohdanneet oikeaa ihmistä, koska kun kaksi tapoihin uskovaista kohtaa, niin siinä ei koskaan ole kyse kahden ihmisen kohtaamisesta, vaan tapa tapaa kumartaa ... (Ajatus jatkukoon älykkään ihmisen aivoissa, sillä aivot ovat ajatusputki, joka työntää omat ajatukset tilaan, missä elävät ovat sivistyneitä; Sivistys on siellä, missä ihmiset eivät ole uskomusten ja tapojen orjia.)

Ajatelkaas sitä, että saostusaltaita, paskavedenpuhdistamoita, rustailevat kutsuvat omiin luolakuntiinsa miljoonittain niitä ihmisiä, jotka ovat tottuneet heittämään omat paskansa suoraan kotikadulleen. Kun jätevedenpuhdistamoluolakuntiin otetaan asumaan ihmisiä, jotka ovat tottuneet hoitamaan ilman mitään putkia omat tuotteensa suoraan pihalleen, niin he tekevät sitä samaa myös niissä luolayhdyskunnissa, missä sivistykseksi kutsutaan paskojen laittamista putkeen.
Kehittyneiden maiden ihmisten ja kehitysmaiden ihmisten välillä on erona vain putki; Ihminen kutsuu omaa luolakuntaansa kehittyneeksi, kun sillä on posliinilla koristeltu putki, jolla se kuljettaa laskivetensä ja ulosteensa pois aistiensa ulottuvilta.

Suomessa kerrotaan harva se päivä, kun maahanmuuttajat heittävät roskansa kerrosluoliensa ikkunoista suoraan omalle pihalleen, joka täällä sattuu olemaan yhteinen piha jopa satojen muiden siinä luolayhdyskunnassa asuvien ihmisten kanssa.

Kehittyneet maat ovat nyt kehittyneet siihen pisteeseen, että niiden alkuperäisasukkaat tuuppaavat paskansa putkia myöten meriin, kun taasen kehittyneisiin maihin tuodut kehitysmaiden alkuperäisasukkaat hoitavat uusissa kotimaissaan jätteensä suoraan kadulle, tapansa mukaan, sillä kivikaudella syntynyt Tapa rakastaa ajattelematonta ihmistä, josta se sai pysyvän kodin itselleen jo miljoona vuotta sitten.

Kehittyneiden maiden ihmisillä on suuri hätä saada paskaputkia myös kehitysmaihin, jotta kehitysmaalaisetkin voisivat olla niin kehittyneitä, että he saavat jätteensä kauaksi pois omilta pihoiltaan, kalojen syötäväksi. Sitten kaikki ovat erittäin tyytyväisiä, kun sivistyneinä itseään pitävät syövät ihmisten jätteitä syöneitä kaloja.

Kuten huomataan, niin mitä teknillisempi tekoluolayhdyskunta on sitä kestävämpiä ovat sen jätteetkin. Kun kehittyneet maat saavat muoviongelman joten kuten poistettua, niin sitä seuraa jokin muu vielä kauheampi ongelma, kuten koirilta mitään oppimattomat keksivät paskaputken, jottei heidän tarvitse kaivaa lapiolla kuoppaa omille paskoilleen.
Meren tuhouduttua vuorossa on ilman lopullinen tuhoaminen. Lähiavaruuskin on jo niin tuhottu hirvittävällä määrällä roskaa, että yhä harvempi UFO voi tulla sen kaatopaikan läpi näyttäytymään kukkaistuoksuisille ihmisille, joiden pystynenä estää heiltä ajattelun.

B, 11.4. 2018: Linkkilista-Ylikulutukseen ei tarvita aivoja.
B, 20.4. 2018: Luonto on olemassa ja kaunis, vaikka se ei moikkaakaan.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Pääasia, että putki puhdas ja seula selvä, ja että perä ei vuoda.
https://youtu.be/l4FOGQo3zpU?t=387