torstai 19. huhtikuuta 2018

Syyrian mielenosoitukset ovat kadonneet

Minne katosivat kaikki ne mielensoitukset, jotka olisivat olleet vakuuttavia todisteita Syyrian kansalaisten tyytymättömyydestä omaa hallintoaan kohtaan?

Miksi valtamedia ei lainkaan pystynyt ottamaan huomioon, että maailmassa on ainakin yksi ihminen, joka olisi kaivannut valtamedian esittämille syytteille  jotain konkreettisempia todisteita kuin CIA:n sadut?
Olisi ollut mahtava juttu, jos valtamedia olisi voinut esittää yhdenkin videon vähintään tuhannen ihmisen mielenosoituksesta Damaskoksen kaduilla, mutta nyt se taitaa olla vähän myöhäistä, kun Syyria on juuri voittamassa sen sodan, jonka piti olla CIA:n mukaan voittoisa vain kapinallisille, koska CIA on kapinallisiin kuuluva yksi vitun typerä jengi.

Tietysti on selvää, että valtamedia luottaa vielä siihen, että CIA pystyy tuhannen miljardin dollarin budjetillaan lavastamaan Syyrian hallinnon syylliseksi vaikka paskantamiseen, mutta onko maailmassa yhden yhtäkään ihmistä lukuun ottamatta valtamedian toimittelijoita, jotka voisivat uskoa USA:n valheita kaikkien näiden satojen valheiden jälkeen.

B, 19.4. 2018: Valtamedialta puuttuu yksi pala lopullisesta totuudesta.

The Duran, 18.4. 2018: Tucker Carlson exposes Syria false flag: ‘No chemical attack even happened’.
Mintpressnews, 17.4. 2018: Pink Floyd’s Roger Waters Takes on Syrian White Helmets, Thought-Control.

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

En minöä ole vihainen typerille toimittelijoille, kunhan he vain menisivät sinne maihin asumaan, joiden kansalisia he niin suuresti ylistävät Suomessa. Vähintä, nitä typerä toimittelija koskaan voisi tehdä, olisi se, että hän lähtee ensi lennolla vaikka Itä-Ghoutaan nuolemaasn kapinallisten perseitä, koska näyttää siltä, että maailman kaikki toimittelijat ovat liittyneet kapinalisiin, kuten USA on valtiona pelkkä typerä kapinallismielinen jengi, jonka puheita kukaan järkevä ei voi ottaa todesta.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Vitun pellet. Heittäkää vielä loputkin muovit luontoon, niin teidän ei tarvitse murtehtia siitä, että CIA häviäisi sotansa, kun koko planeetta on muovitettu. Sillä niinhän tekevät kaikki toimittelijat ja CIA:n aghentitkin, vai uskoo joku todella, että korkea-arvoinen CIA:n agentti pystyy itse pyyhkimään perseensä?