sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Trump yritti osua sariinipurkkeihin

USA yritti täsmäiskua sariinipurkkiin. - IL, 14.4. 2018: Video näyttää kohteen täystuhon - Tämä Syyrian iskuista tiedetään nyt.

Mutta kyllä Trumpilla oli säkää, kun ei osunut yhteenkään sariinipurkkiin!
Vai tiesikö Trump, että niitä taloja asutuskeskuksissa voi pommittaa, koska niiden sisällä ei ole myrkkykaasupommeja, jotka voisivat risteilyohjuksen osumasta hajota ja uhata tuhansia syyrialaislapsia ja jopa tappaa heitä enemmän kuin se valeisku, jonka kostoksi USA yritti osua sariinipurkkeihin.

No. En minkään ole saanut koskaan lotossa täysosumaa, joten minäkin olisin yhtä hyvä suurvallan johtaja kuin muut, jotka pelaavat säkäpeliä ohjuksillaan.

Herra Donald Trump. Kun seuraavan kerran teet täsmäiskun sariinitehtaaseen, niin jaa sen tehtaan lähistön asukkaille ensin kaasunaamarit ja suojapuvut, sillä kaikki ei aina mene niin kuin Strömsöössä.
Mutta, kuten hyvin tiedät, niin sen kostoa vaatineen kaasuiskun auttajat olivat T-paitasillaan huuhtelemassa lasten suista vaahtokarkkeja, joten eivät ne niin sanottujen kaasutehtaiden lähistön asukkaat tarvitse mitään suojaa olemattomia kaasuja varten.
B, 15.4. 2018: Big Bangin uusin todiste: Sivistys keksittiin vain kerran.
B, 14.4. 2018: Syyrian kapinalliset onnistuivat yli odotusten.
B, 16.4. 2018: Murhanhimoiset poliitikot haluavat pappisvallan Syyriaan.

Raimo Ylinen, 14.4. 2018: Missä ovat nyt varastoidut kemialliset aseet?
Java Valkonen, 16.4. 2018: Mainilan myrkkylaukaukset Syyriassa?


"If there were chemical weapons, we would need to wear masks and take other protective measures to be staying here."
Information lib., 16.4. 2018: Syria Says U.S.-Led Strike Destroyed Pharmaceutical Research Institute Working On Cancer Drugs.

Ei kommentteja: