torstai 19. huhtikuuta 2018

Valtamedialta puuttuu yksi pala lopullisesta totuudesta

Hei, sinä valtamedian toimittelija ja juuri sinä murhanhimoinen poliitikko, joka ihailet CIA:n maalamia piruja seinällä. Tiedän erittäin hyvin, että juuri te molemmat uskotte kaiken, mitä CIA on onnistunut ujuttamaan Helsingin Sanomien sivuille.
Mutta yhtä ainoaa asiaa CIA ei vielä ole onnistunut Teille syöttämään:
Syyrian kansan mielipidettä.

Mutta, teidän ei tarvitse kärsiä tästä puutteesta kauaakaan, koska CIA lukee Echelonilla jokaisen internetsivun, missä mainitaan CIA ainakin kolmesti. Tässä on jonkun valemedian toimittajan juttu Syyriasta: Voima, 7.9. 2015: Sakkisen Syyria, jollaista ikinä ei olla nähty yhdessäkään CIA:n hyväksymässä mediassa.

Kyse on vain siitä, että vaikka valtamedia pyrkii joka päivä esittämään Syyrian presidentin vähintään Luciferin apulaisena, niin siitä huolimatta valtamedia ei ole vielä kertaakaan onnistunut näyttämään lukijoilleen ja katselijoilleen, mitä mieltä itse Syyrian kansa on tästä hirvittävästä joukkotuhonnasta, jonka kohteeksi Syyria on tahtomattaan joutunut. Mutta.

Älkää valtamedian toimittelijat surko tätä kauheaa erehtymistänne, sillä aivan kohta teitä kutsutaan sankoin joukoin todistamaan CIA:n agitoimia mielenosoituksia Damaskokseen, koska CIA lukee tarkasti kaikki ne sivut, missä CIA on mainittu ainakin viidesti.

Tähän saakka valtamediasta on siis puuttunut täydellisesti syyrialaiset mielenosoitukset omaa saatanallista hallitustaan vastaan, joka valtamedian yksipuolisen todistuksen mukaan on syyllinen kaikkiin julmuuksiin, mitä ikinä suvaitsevaisto on tykönään voinut kuvitella.

Vain yksi CIA:n aivopesemältä suvaitsevaistolta puuttuu ja sen mukana kaikki: Syyrian kaduilla ei ole ollut mielenosoituksia Bashar al Assadin hallintoa kohtaan.
Tämän tuiki olennaisen totuuspalasen puutokseen ei voi olla kuin yksi ainoa valtamedian hyväksymä syy: Syyrialaiset ovat täysin alistettu ja he ovat pahemmin orjuutettu kuin egyptiläiset arabikadulla, joiden sentään nähtiin uutisissa osoittavan mieltään.

Kyllä me ymmärretään teitä, te valtamedian toimittelijat. Te olette uskoneet, ettei teidän tarvitse lainkaan käydä Syyriassa, koska tehän julkaisette vain CIA:n totuuksia, joiden te tiedätte olevan tyhjentävä selonteko myös Syyrian tilanteesta. Sillä onhan teillä tiedossa, miten CIA on jo vuodesta 1949 lähtien pyrkinyt asettamaan nukkehallituksensa Syyrian kansalle, mutta jostain vielä tuntemattomasta syystä johtuen syyrialaiset ovat mieluummin halunneet olla omillaan.

Toivon hyvin aidon tuntuisesti, että te ette välitä mitään tuollaisista pikku puutteista uutisoinnissa kuten totaalisen näkymättömistä Syyrian kansan mielenilmaisuista, vaan kulkekaa edelleen nenä pystyssä valitsemallanne tiellä ja auttakaa USA:ta tuhoamaan kaikki lailliset hallitukset, jos niiden keskuuteen syntyy vähänkin valtamedian inhoamia mielipiteitä, kuten vaikka Persussuomalaiset.


Hei sinä valtamedian surkea toimittelija. Kiinnostaisiko Sinua lähteä Damaskokseen tekemään haastattelua syyrialaisten mielipiteistä? Lupaan heti antaa sinulle sata euroa matkarahaa, jos lupaat tehdä juttua Syyrian laillisen hallinnon kannattajien keskuudessa, sillä tähän asti sinä surkea pölvästi olet kirjoitellut ainoastaan kapinallisten itkuvirsiä, miten huonosti Syyrian laillinen hallinto on heitä kohdellut, kun se ei anna heille allahilaista shariavaltaa.

Hei, sinä perkeleen valtamedian toimittelija. Jos vain tietäisit, miten typerä olet, niin olisit itsekin sitä mieltä, että sovellut paremmin ojan kaivuuseen kuin julistamaan CIA:n puppua.


B, 19.4. 2018:  Miksi USA kapinoi laillista esivaltaa vastaan?

Ei kommentteja: