maanantai 6. elokuuta 2018

Euro-imperialistinen liberaali vihervasemmisto

A) Kun G.Marshall esitti suunnitelmansa 5/6 1947, niin Suomesssa SKP-SKDL älähti heti esittäen syytöksiä dollari-imperialismista.

B) Kun SKP-SKDL sai Neuvostoliitolta ja Kiinalta vuosittain keskimäärin yli puoli miljoonaa dollaria per vuosi, niin ne dollarit eivät  jostain syystä olleetkaan imperialistisia? Miten tämä ristiriita on selitettävissä?

C) Kun Suomen liberaali vihervasemmisto kaataa euroja Afrikkaan ja muslimimaille, niin miksi nyt vasemmisto ei sano sitä avustustoimintaa euro-imperialismiksi? Miksi?

Suomen suurlähetystö, Washington DC: Suomi - maa joka maksoi velkansa.
Yksikin poikkeus kumoaa säännön.

Suvaitsevaisilla on sääntönä, että avustaminen on hyvä teko, joka saa aikaan kehitystä.

Suomi on poikkeus, joka kumoaa suvaitsevaisten utopiat kehitysavun hyvyydellisyydestä ja asettaa kehitysavun jakajat suorastaan rikolliseen asemaan.

Jos Neuvostoliitto ei olisi vaatinut Suomelta jättimäisiä sotakorvauksia, niin suomalaisilla ei olisi ollut pakottavaa syytä kehittää omaa teknologista osaamistaan. Suomi nousi sodan jälkeen jaloilleen täysin ilman kehitysapua. SKP:lle jaettuja dollareita ei ole syytä pitää kehitysapuna, koska SKP halusi kumota Suomen hallintomuodon ja tehdä Suomesta Neuvostoliiton osavaltion.

Suomi jäi täysin vaille Marshall-apua, kun taasen Ruotsi ja Norja saivat sitä satoja miljoonia. Ilman kommunistisia SKP-SKDL-järjestöjä Suomi olisi voinut saada marshall-apuna ainakin 150 miljoonaa dollaria, mutta koska kommunistit eivät halunneet dollari-imperialismia, niin Suomi joutui avun sijasta pyytämään USA:lta sata miljoonaa dollaria markkinakorkoista lainaa, jonka viimeisen lainaerän Suomi maksoi vasta 1970-luvulla.

Täten Suomi on poikkeus siinä säännössä, että kehitysapu olisi jokin kehityksen mahdollistava tekijä. Päin vastoin; Kehitysapu ja lainojen anteeksi antaminen kehitysmaille on rikos ihmisyyttä vastaan. Juuri kehitysapu on syypää siihen, ettei Afrikka kehity. Joten on aika tehdä Afrikan maille sama, mitä kommunistit tekivät Suomelle:
Vaaditaan jokaiselta Afrikan maalta 100 dollaria per asukas korvauksia siitä hyvästä, että he eivät ole antaneet ihmiskunnan kehitykseen omaa panostaan. Kehitysmaille pitää saada jokin ulkoinen pakko kehittää itseään, koska on nähty, että jos ihmiselle annetaan ulkopuolelta ilmaiseksi kaikki, niin hänelle ei voi syntyä edes sisäistä pakkoa kehitykseen. Kehitysapu syrjäyttää kehitysmaat kehityksen kelkasta yhtä varmasti, mitä sossuraha tekee yksityishenkilöille.
Liberaali vihervasemmisto on ihmiskunnan vihollinen numero yksi siksikin, että se pintakiiltoaan himoiten kieltäytyy keskustelemasta hillittömästä väestönkasvusta ja kehitysavun mielekkyydestä.
Oikeamedia, 23.7. 2018: Belgian oikeistojohtaja ennustaa Euroopan sisällissodan olevan lähellä: "Liberaali-hallitukset menettämässä hallinnan".

B, 22.1. 2015: Kehuu kehitysapua viran puolesta.
B, 7.2. 2015: Ihmiskunnan tuhoisin teko on avustaminen.
B, 31.8. 2015: Vasemmiston uskomatonta kehitysapua.
B, 8.2. 2017: Kehitysmaalainen ei voi palata Impivaaraan.

Onko oikein, että kotona asuvat täysi-ikäiset vaativat lisää kehitysapua?
Daily Mail, 17.2. 2017: 92% of left-wing activists live with their parents and one in three is unemployed, study of Berlin protesters finds.

PS. Oli väärin syyttää vihervasemmistoa imperialistiksi, sillä imperialisti antaa omastaan, kun taasen vihervasemmisto katsoo, että se on hyvä moraalisäteilijä, kun jakaa muiden rahoja. Oikea otsikko tälle on siis:
"Euro-kommunistinen liberaali vihervasemmisto".

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Se voi kuulosta paradoksaaliselta, mutta kehitysapu voi hyödyttää ainoastaan hyvinvoivia ihmisiä, niitä ihmisiä, jotka ovat tottuneet kehittämään ja sivistämään itse itseään.
Jos ihmiseltä puuttuu halua itse auttaa itseään, niin silloin kaikenlainen avustaminen on kuin heittäisi bensaa liekkeihin.