sunnuntai 12. elokuuta 2018

Ovatko kaikki kansanedustajat sairaita?

Se on kummallista, miten kansanedustaja pystyy samaan aikaan olemaan yksityishenkilö että vinguttamaan valtion luotokorttia!

Esimerkiksi taksissa poliitikko saa laukoa suustaan mitä tahansa, ja jos hänen sammakkopuheensa tulevat julki, niin hän julistaa, että kyllä poliitikollakin pitää olla oikeus henkilökohtaisiin melipiteisiin, mutta ei puhettakaan, että hän maksaisi sen mielipiteistä paksuna olevan taksikyytinsä verovaroista saadulla niin sanotulla palkkatulollaan, vaan hän julkijumalattomasti pitää kiinni siitä, että hän toimii kansanedustajan roolissa myös juhannusyönä, kun hoipertelee taksista asumistukiasuntoonsa, josta hänen ei itse tarvitse maksaa penniäkään vuokraa.
Joku järkevä ihminen voisi luulla, että kun kansanedustaja käyttää vapaa-ajallaankin veronmaksajien kustantamaa valtion luottokorttia, niin ainakaan silloin kansanedustajilla ei olisi mitään oikeutta päästellä sammakoita edes baaritiskillä, viiden tuplaviskin nousuhumalassa. Ja edelleen: Onko sellainen kansanedustajan puhetta, kun valtion luottokortin käyttöä puolustellaan kissanristiäisillä?
IL, 11.8. 2018: IL-selvitys: Kansanedustajien taksimatkoihin palanut 331 000 euroa - Vesa-Matti Saarakkalan taksilasku oli kesä-heinäkuussa 3 000 euroa.

Poliitikot voivat käyttää ilmaiseksi bussia, metroa, raitiovaunua, junaa, lentokonetta ja tarvittaessa vaikka laivaa, eikä heidän tarvitse taksimatkojakaan itse maksella. Mikä muu ryhmä Suomessa saa matkustaa ilmaiseksi 10000 euron kuukausiliksoilla?

Suomessa vain sairaille taataan verovaroista ilmaisia taksikyytejä, mutta sittenkin vain, jos heillä on lääkärintodistus. Ilmiselvästi kansanedustajat ovat itse luokitelleet itsensä tosi sairaiksi, mutta sehän on täysin selvää jo siksikin, että ahneus on sairauksista kaikkein pahinta laatua, koska ahneet eivät itse tajua omaa tilaansa, ja  siksi he ahneudellaan tekevät kaikille vain pahaa. Ahneet johtajat sotivat aina ja kaikkialla omaa kansaa vastaan.

Niin sanotut kansanedustajat kertovat, että eduskunta tarjoaa heille kaikki ilmaiset matka, kielikurssit ja kaiken muun, mutta he ovat kyvyttömiä ymmärtämään, että he itse ovat ahneuksissaan säätäneet itselleen kaiken sen ilmaiseksi, mistä he vaativat muilta maksun.

Yksityisajattelija tutki juttua, ja totesi sen syyn, miksi kansanedustajat järkyttyvät ja ovat kyvyttömiä kustantamaan arkeaan niin sanotuista omista varoistaan: He eivät liiku lainkaan, vaan vaativat veronmaksajia kustamaan heidän masennushakuisen elämäntyylinsä, joka saa kansanedustajat puhumaan pelkkää paskaa:
HS, 11.8. 2018: Tutkijat selvittivät liikunnan vaikutuksia mielen­terveyteen ja yllättyivät runsaasti liikkuvien tuloksista:
"Parhaiten masennukseen ja järkyttymiseen tehoavat joukkuelajit, pyöräily, jumppa ja kuntosaliharjoittelu."

"Toiset soutaa, toiset vähän melalla avittaa."
Poliitikot eivät auta edes melalla tätä yhteistä venettämme:
B, 3.8. 2018: Valtio on suomalaisten yhteisyritys.
B, 2.8. 2018: Vapaa-ajallaan ajattelevat ajatustyöläiset verolle.
B, 2.8. 2018: Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä.
B, 19.5. 2018: Kuka maksaa poliitikon AY-maksut?
B, 15.5. 2018: Kuka antoi poliitikoille luvan olla ahneita?
B, 29.11. 2017: Puoluepoliitikot diktatorisena markkinavoimana.
B, 14.11. 2017: Aggressiivista liikennesuunnittelua rikkaille.
B, 7.11. 2017: Haluan Suomesta veroparatiisin heti.
B, 29.3. 2017: Oikea valtio kuin ydinperhe.
B, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä.

Ahneet poliitikot! Laatikaa lait niin, että myös kansalaiset löytäisivät laeistanne porsaanreikiä! Vähän typerää, että vain poliitikoilla ja muilla rikkailla on oikeus porsaanreikiin. Ettei vaan ole niin, että lainlaatijat optimoivat valtiota rikkaiden yksityiseksi rahantekokoneeksi?
B, 8.1. 2018: Rikkaiden paimentolaiset kaipaavat porsaanreikiä.
B, 12. 8. 2018: Ammattiajattelijalla ei oikeutta yksityisajattelijaksi.

Ei kommentteja: