perjantai 17. elokuuta 2018

Pieni ajatus perustuslakipoliitikoille

Jos jossakin poliittisessa puolueessa paljastuisi jatkuvasti lasten hyväksikäyttöä ja pedofiilirinkejä, niin olisiko sellainen puolue sovelias toimimaan demokraattisessa päätöksen teossa, vaikka kaikki sen puolueen edustajat eivät olisikaan syyllistyneet mihinkään?

Nyt meillä ovat nämä uskonnolliset yhteisöt, jotka nauttivat poliitikoiden erityissuojelua, joten olisiko mitään mahdollisuutta, että poliitikot vaatisivat ainakin ev.lut.-kirkkoa irtisanoutumaan pedofiliasta sen uhalla, että muuten uskonnoilta poistetaan uskonrauha?

On aika lapsellista uskoa, että uskontojen piiristä ei enää tule lasten hyväksikäyttöä, joten voisitteko te poliitikot kertoa kansalle, miten kauan te haluatte uskoa uskontojen olevan niin jumalisia, että ne tarvitsevat maallisen lain suojaa nenäherneitä vastaan?
Miten monta kertaa uskovaiset ovatkaan syyttäneet Jumalaa omasta pahasta mielestään, mutta jos uskovainen uskoo saaneensa samanlaisen pahan mielen lähimmäiseltään, niin sitten kyllä uskovainen huutaa poliisia apuun ja vaatii miljoonia.
Saako uskovainen loukkaantua sellaiseen henkilöön, jolta hän ei voi saada kunnon rahallista korvausta?
Onko ihminen oikeasti Jumalaan uskova, jos hänen tunteiden hallinta on jossakin vauvan ja kaksivuotiaan tasolla?

Mutta. Poliitikot ovat todellakin kovin lapsellisia; SDP, Kokoomus, Vihreät ja Vasemmisto ovat jo etukäteen julistaneet yhden puolueen pannaan, vaikka edes vaaleja ei vielä ole käyty, mutta nuo samaiset poliitikot ovat täysin hiljaa siitä, että heidän suuresti jumaloimat uskonnot tuottavat jatkuvasti yhä uusia pedofiilejä. Sillä varmaa, että uskovaiset eivät ole lakanneet hakkaamasta vaimojaan ja käyttämästä lapsiaan hyväkseen:
IS, 17.8. 2018: Soulin kuningatar Aretha Franklin eli traagisen elämän: sai lapsen 12-vuotiaana, isä pyöritti seksiorgioita kirkossa, aviomies hakkasi mustelmille...

Eikö tuollainen yhden puolueen julistaminen pannaan ole  millään tavalla perustuslain vastaista? Poliitikoille ei tuota mitään vaikeutta toimia perustuslaittomasti, mutta samaan aikaan he ovat täysin hiiren hiljaa siitä, että heidän keskuudessaan toimii uskontoja, joiden sisällä on jo satojen vuosien ajan jatkuvasti käytetty lapsia erityisen julmasti hyväksi, eikä sille toiminnalle ole loppua näkyvissä niin kauan, kun poliitikot ovat täysin kädettömiä pappien edessä.

IS, 17.8. 2018: Luottamuksellinen virkamiesmuistio paljastaa: Sdp:n sote-vaihtoehdot perustuslain vastaisia.

Tämäkin kuuluu tähän asiaan:
US-puheenvuoro: Joko allekirjoitit kansalaisaloitteen tyttöjen silpomisen kieltämisestä?

Kuinka kauan te poliitikot pihtaatte älyänne ja toimitte uskonvaraisesti? Kaikki uskonnot ovat kohdelleet ja kohtelevat pieniä lapsia erittäin julmasti, mutta yhä vaan te uskotte, että uskontoja ja niiden uskovaisia pitää lailla suojella. Tuo pienten lasten silpomisen kieltäminen ei olisi kovin kummoinen juttu, jos vain te poliitikot ensin itse rikotte uskonrauhan poistamalla rikoslaista kaikkinaiset viittaukset Jumalaan ja uskovaisiin.

Milloin tämä hulluus aiotaan lopettaa?
HS, 16.8. 2018: SVT: Ruotsalainen musliminainen ei suostunut kättelemään miestä työhaastattelussa, eikä saanut työtä – yritykselle sakot työsyrjinnästä.
Suomessa kansa vaan nauraa, kun valtion suurimmassa juhlassa muslimit kieltäytyvät kättelemästä...
Professorin tämänpäiväisiä ajatuksia samasta asiasta: VELLIHOUSUJA.

Korkeimman Oikeuden tuomareille muistutus vallan kolmijaosta.
Teillä on perustuslaillinen oikeus vaikka ohittaa poliitikoiden laatimat lait. Teidän ei esimerkiksi tarvitsisi tuomita nyt tuomittavina olevia poliisijohtajia rekisteröintilain nojalla, jos heidän tuomionsa joskus tulisi teidän pöydälle, vaan te voisitte aivan hyvin ymmärtää, ettei ole mitään järkeä vaatia poliisien vasikoilta mitään henkilötietoja.
Samoin teillä on oikeus tehdä Suomessa täysin  päinvastaisia ennakkoratkaisuja, mitä nyt nähdään näissä uskovien oikeusvoitoissa.
Eero Paloheimo, 17.8. 2018: Syyttelyn ihanuus.

Korkeimman Oikeuden pitää olla kaikkein lähimpänä maalaisjärkeä, sillä täysin selvästi ahneilta puoluepoliitikoilta puuttuu kaikkinainen elämän ymmärrys.
HS, 16.8. 2018: ”Moraali ei ole sellainen kiva juttu, josta tulee hyvä olo” – Filosofi kirjoitti Negatiivisen ajattelijan oppaan vastalauseena self helpin yltiö­positiiviselle pöhinälle.

Poliitikot ovat niin pihalla ihmisyydestä kuin ikinä voi olla; Poliitikkojen mielestä uskovaisilla pitää olla hyvät fiilikset 24/7, mutta jos uskovaiselle tulee pahamieli, niin poliitikot julistavat, että jonkun muun kuin uskovaisen pitää kärsiä, vaikka on täysin selvää, että ihmisyyteen kuuluvat kaikki tunteet ja on erityisen mielipuolista tuomita toisia siitä, jos uskovaisella ei ole kroonista mielihyvää.

Rikosoikeudellinen ihminen pitäisi tuomita ankarimman mukaan, jos hän syyttää pahasta mielestään muita. Tällä tavalla kansalaiset oppisivat tunteidensa säätelyä, kun he eivät saisikaan toiselta miljoonia.

B, 16.8. 2018: Pappien pedofilia ei ole geenien aiheuttama.
B, 16.8. 2018: Pedofiliasta eheytyneet papit.
B, 15.8. 2018: Uskonrauha vs Pappien vaikutus viattomiin lapsiin.
B, 15.8. 2018: Ihmisen kova ydin sensuroitu.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Voiko Jumala loukata ihmistä millään tavalla?
Saako uskovainen loukkaantua verisesti Jumalaan, koska hän ei voi haastaa Jumalaa kunnianloukkauksesta eikä mielipahasta?

Onko Jumala rahaton?
Onko Jumala niin rahaton, ettei uskovainen uskalla syyttää Jumalaa?
Mitä se todistaakaan uskovaisen vakaumuksesta, jos hän haastaa köyhiä ihmisiä siitä, että on itse vetänyt herneen nenäänsä?

Pitäisikö uskovaisen todistaa oma uskonnollinen vakaumus tuomarille ennen kuin syyttää lähimmäistään omista tunteistaan?

Pystyykö uskovainen antamaan anteeksi Jumalalle, kun Jumala on loukannut ihmistä?