perjantai 21. syyskuuta 2018

Arvopohjien vaikutus Suomelle selvitetty

Että kenellä se onkaan sellainen arvopohja, joka uppoaa paremmin ulkomaalaisiin? Viimeksi aamusella saatiin tietoa, että miljonääri-Sipilä olisi hyväksynyt Anne Bernerin esityksen postipalvelujen yksityistämisestä, eli Postin lopettamisesta.

Nyt me saatiin lukea, miten surkeassa kunnossa on Ruotsin yksityistetty rataverkko, mutta se tieto ei mitenkään haitannut Sipilää yksityistämästä Suomen rautateitä. Ruotsin esimerkin seuraaminen on näköjään sellainen arvopohja, josta ei voida luopua missään tilanteessa, vaikka Ruotsi vetää itseään hirteen.
HS, 21. 9. 2018: Suomen junat ovat kuin tieteiselokuvista Ruotsiin verrattuna – Yksityisille avattu junaliikenne tökkii, eikä aikatauluihin voi luottaa.

Luuleeko joku ihan oikeesti, että joku katolilaisuuteen hurahtanut ministeri, joka toimii lähinnä paavin C-kasettina, voisi millään tavoin vaikuttaa ulkomaisiin toimijoihin?

Varmasti ulkomailla hykerrellään tyytyväisinä käsiään hieroen aina, kun Anne Berner esittää yhä uusia aluieta Suomen myymiseksi ulkomaille, mutta nuo samat ulkomaiset tahot eivät korviaan hetkauta, jos joku hihhuliuskovainen puhuu jotain niin sanotun virallisen Suomen linjan ohitse.
Suoraa puhetta: Anne Berner on Suomen kansalle tuhat kertaa suurempi uhka kuin kukaan judeokristillistä uskontoa edustava hihhuliministeri.

Täysin selvästi ja kiistattomasti Virallisen Suomen linja on se, että Suomi halutaan kokonaisuudessaan ulkomaiseen omistukseen. Tämä olisi pitänyt tajuta jo silloin, kun Koivisto tukki tuomareiden suut, Holkeri halusi juoda vain kahvia ja Lipponen olisi halunnut nahkuriksi.

Ei kommentteja: