perjantai 4. tammikuuta 2019

Aikajana, jonka syntyyn ei ole tarvittu ideologiaa

Tässä on lihaa syövän, viinaksia nauttivan uskonnottoman ja täydellisen vääriä ajatuksia ajattelevan ihmisen aikajanaa viime vuodelta, joka kelpaisi vihreille kansanedustajillekin malliksi, miten elettäisiin oman vihreän ideologian mukaan. Kuukausitulot: netto noin 900 euroa/kk. Taksimatkat: 0,00 euroa. Lentomatkat: 0,00 euroa. Viinat, viinit ja kaljat: noin 3600 euroa /vuosi.

 

Muuan polkupyöräretkeni Googlen tallentamana


Tuhannen kapakan kautta.

Jos joku ihmettelee, miksi ajattelen tällaisia, mitä olen tänne bloggeriin suoltanut, ja ylipäätään Internettiin  jo vuodesta 1990, niin sehän selviää helposti vaikka katselemalla ottamiani kuvia. Ei tarvita mitään ideologiaa, kun liikkuu luonnossa ja havainnoi vain sitä, eikä mitään muuta.

 


Jotkut pelkäävät jättävänsä jäljen, jonka muut voivat havaita. Minä jätin Pasilan metsikköön tuhannen tonnin painoisen jäljen, enkä pelkää jättää jälkiäni internettiinkään. Nämä ajatukset ovat minun ajatuksia, enkä ole niitä mistään kirjasta lukenut, sillä pidän toki massamuisteista, mutta vain kun ne ovat taskukoisia, kuten esimerkiksi mp3-soitin, jolla voisin kyllä kuunnella raamattuakin mp3-tiedostona, mutta mieluummin kuuntelen kotimaista vanhaa iskelmämusiikkia, joka on ainoaa kunnon musiikkia.

Tuntisin varmaan itseni ääliöksi, jos minun pitäisi nykyisellä tietoisuudellani hokea "pyhiä kirjoituksia" ja kirota väärinajattelijat helvettiin ja antaa niille jopa apuja, että he pääsisivät sinne ennen aikojaan, nopeammin kuin Luoja on suunnitellut. Luulenkin, että uskontoon ja politiikkaan ei tarvita lainkaan omia aivoja.

En havainnoi uskovien puheita muuten kuin siten, että kuulen niiden olevan pötyä. Laululintunen ilmaisee enemmän totuutta kuin yksikään uskovainen.

Tässäpä professorin todistus poliitikkojen järjettömyydestä:
IL, 4.1. 2018: Professori: Suomeen on syntynyt mittava tulonsiirtojen varassa elävä uusi luokka - ”Mihin helvettiin olemme menossa?”.
Olen itse ilmaissut vahvana mielipiteenäni, että poliitikoilta ja muilta tulonsiirtojen varassa olevilta otetaan äänioikeus pois. Poliitikoiksi valittaisiin ihmiskunnan pätevimmät, jos vain poliitikot eivät itse voisi vaikuttaa omiesna valitsemiseen, jolloin seuraavan kaltaiset uutiset jäisivät vihdoinkin historiaan:
YLE, 22.1. 2018: Rikkain prosentti ihmiskunnasta sai viime vuonna 82 prosenttia maailmassa luodusta vauraudesta – vai saiko?
Varallisuuden kerääntyminen yhä harvemmilla ei voi johtua mistään muusta kuin politiikasta. Ja poliitikoiden on pakko suosia rikkaita, koska he itsekin katsovat kuuluvansa rikkaisiin.

Ei kommentteja: