sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Raiskaaja lukemaan raamattu kerran kuussa

IS, 18.12. 2018: Satoja peuroja laittomasti tappanut mies joutuu katsomaan vankilassa Bambi-elokuvan kerran kuukaudessa.

Suomalaiset tuomarit ovat poliitikkojen kumileimasimia. Mitään omaperäistä tuomiota tuomarit eivät saa jakaa. Tuomarit toimivat edelleen samalla asenteella, miten he toimivat jo Babyloniassa. Hammurabin laki on koston laki. Tuomarit eivät pysty jakamaan sellaisia tuomioita, jotka auttaisivat rikollista pääsemään irti rikollisesta ajattelusta, koska tuomarien ainoa päämäärä on ainoastaan kostaa.

Hyvä tuomari ei välitä poliitikkojen hömpötyksistä vaan hän katsoo jokaista rikollista syvälle silmiin ja päättelee siitä, mitä lisäarvoa hän voisi rikolliselle antaa. Esimerkiksi muslimitaustainen lapsenraiskaaja saisi kymmenen vuoden kakun ja hänen pitäisi lukea joka kuukausi Uusi Testamentti ääneen läpi.
Valtio valtaa ei ole jaettu kolmeen valta-alueeseen, jos tuomarit eivät saa tehdä itsenäisiä päätöksiä. Vallan kolmijako tarkoittaa sitä, että tuomareilla on yhtä suuri vapaus itsenäiseen ajatteluun kuin on poliitikoilla. Koska tuomarit eivät kuitenkaan pysty määräämään rikollisille muuta kuin vapauden menetyksen, niin se on eittämätön todiste siitä, että tuomioissa on kyse ainoastaan kostamisesta, jolla ei ole tarkoitustakaan auttaa rikollista oikealle polulle.
Aidossa vallan jaossa poliitikoilla on valta määrittää vapaudenmenetyksen pituus ja tuomareilla sen moraalinen sisältö. Koska nyt tuomarit eivät sisällytä tuomioon mitään omasta itsestään lähtöisin olevaa korkeaa moraalia, niin siksi tuomareilla ei ole kansalaisten perusarvoja heijastavaa valtiovaltaa ensinkään.
Se tiedetään tasan tarkkaan, että liberaalit, vasemmistolaiset ja muut hörhöt eivät koskaan voisi suostua siihen, että ihminen pakotettaisiin vapausrangaistuksen lisäksi lukemaan ihmiskunnan hienoimpien ajattelijoiden ajatuksia. Eivät todellakaan, koska tuomiolaitos on tarkoitettu ainoastaan kostamista varten ja kostonkin pitää olla korkeintaan sadasosa siitä kärsimyksestä, jonka hän on aiheuttanut uhrilleen.

Voidaan hyvin kuvitella, miten liberaalit itkisivät, että vankeja pahoinpidellään psyykkisesti, jos heillä olisi pakolliset lukukinkerit. On huomattava, että samaan aikaan tuhannet lapset ovat pakotettuja oppimaan jopa pakkoruotsia pakkolaskennon lisäksi, jotta heistä kasvaisi sivistyneitä ihmisiä. Eikö rikollinen toiminta juuri osoita sitä, että ihmiseltä on jäänyt etiikka oppimatta, joten vähintä, mitä tuomareilta voidaan odottaa, on antaa vangeille pakkoetiikkaa.

Tuomarit katsovat, että heillä on itsellistä valtiovaltaa vain silloin, kun he ovat rikollisen puolella kansan oikeustajua vastaan:
IL, 2.2. 2010: Hakkaamisesta ei lisärangaistusta. Pahoinpitelyt kuuluivat hovioikeuden mukaan raiskauksiin.
IS, 10.3. 2017: Professori kummastelee: Turvapaikanhakija tuomittiin 10-vuotiaan tytön törkeästä hyväksikäytöstä, muttei raiskauksesta.
Demokraatti, 17.1. 2019: Satu Taavitsainen: Perintäyhtiöistä paljastui uusi karmiva asia – ”Tavallisista ihmisistä on tehty rahantekokone”.

Yllä olevan linkin takana olevaan asiaan olisi helppo ratkaisu:
Tuomarit käyttäisivät poliitikoista riippumatonta valtaa antaa perintäyhtöille oikeustajun mukaisia tuomioita, mutta kuten se on todistettu, niin tuomarit ovat tuhonneet kolmiyhteisen valtiovallan ja antaneet poliitikoille vallan monopolin.

Tässä on lyhyt esimerkillinen lista kirjoista, joita oikeamieliset, kansanvaltaiset  tuomarit voisivat pakottaa rikolliset lukemaan poliitikkojen säätämän vapausrangaistuksen ajan:
  • Aristoleleen teos Metafysiikka.
  • Augustinuksen teos Jumalan valtio.
  • Baruch Spinozan teos Etiikka.
  • Immanuel Kantin teos Puhtaan järjen kritiikki.
  • Platonin seitsemännen tetralogian kohta Valtio.
  • Tuomas Akvinolaisen teos Teologia pähkinänkuoressa.
  • Urantia kirja.
  • Uusi testamentti.

Olisi järjen köyhyyttä kuvitella, että tuomarit eivät pystyisi itse jakamaan moraalista oikeutta, koska silloin väitettäisiin, että poliitikot ovat moraalisempia kuin tuomarit. Poliitikkoja ei ole koulutettu, joten nimenomaan poliitikot ovat moraalittomampia kuin tuomarit, ja siksi tuomareilta voidaan odottaa moraalin siirtoa tuomarilta rikolliselle.

B, 23.4. 2009: Kosto ja sen oikeus.
B, 26.5. 2010: Tuomarit ovat syyntakeettomia.
B, 25.11. 2010: Koston tuomarit ja maltillinen murhapoltto.
B, 30.11. 2010: Julkinen valta salaisen vallan kulissi.
B, 24.3. 2011: Pelotevaikutuksen katovuodet.
B, 16.8. 2011: Huomaamattomat syyntakeettomat.
B, 27.10. 2011: Tuomiot ovat verikostoja.
B, 29.3. 2014: Suvivirsi ja Valtion harjoittama jumalanpilkka.
B, 13.11. 2014: Elinkautisvangit haluavat armokuoleman.
B, 13.12. 2018: Valtio ostaa koraaneja terroristeille.
B, 15.1. 2019: Poliitikot harrastavat groomingia.
B, 17.1. 2019: Nimiuskovaisten uskoontulot eri uskonnoissa.
B, 19.1. 2019: Rikoslakiin moraalia ja lapsille ihmisen asema.

Ei kommentteja: